icon

Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť

katka16031
10. sep 2009

zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂

betka14
26. nov 2009

ahoj tak ja som mala dnes plodný den. Boal som an pošte a mala som tam poukážku do baumaxu an 5 eur a darčekové balenie schwarzkopf- fena kefa a voalli mi z melódií že som vyhralal lístky

tlstik
26. nov 2009

gratulka všetkým čo vyhrali 😉

dada1212
26. nov 2009

Mne dnes maggi za 50, za 3000 ešte neprišlo. 😉
Ale celkom som spokojná, bol tam veľký bujón, polievka zo záhradky paradajková, polievka do hrnčeka francúzka a slepačia, veľká slepačia polievka, zapekané cestoviny s mäsom, kura s bylinkami a harmónia chuti 🙂

babula90
26. nov 2009

tlstik, katuska ponukla listky do Nitry!

tlstik
26. nov 2009

jej prehliadla som, ďakujem 🙂

majinaf
26. nov 2009

http://www.femme.sk/index.php?option=com_conten...
blahozelam vsetkym.betka asi si tam.alebo je to uz stare? 🙂

micifuzik
26. nov 2009

Ahojte, účasť na tomto fóre mi priniesla po mesiaci prvé ovocie - vyhrala som 4 lístky do kina na film Vianočná koleda. ďakujem, ďakujem, ďakujem ( takýto nečakaný narodeninový darček poteší ) 🙂

mikalove
26. nov 2009

len nech niečo pošlú z tej kucharky 😖

lieenka13
26. nov 2009

mikalove, vsak len nech uz nieco poslu. Ja som zatial z tych novych neobjednavala. Len som si myslela ze niektore veci su drahsie.

titkovamiriam
26. nov 2009

13,40 karamel

dalve
26. nov 2009

gratulujem k vyhram! mne dnes len katalog otto - my trend a apart v natrhnutej obalke, takze neviem ci v tom nieco nahodou nebolo a postarka si nechala, prisiel tento katalog aj niektorej z Vás?

betka14
26. nov 2009

na fann ste dali čo?

dalve
26. nov 2009

Napisala som do sunaru, ze kedy chcu uz uverejnit vyhercov a ze tu malinovu kasu maju poslat do konca tohto mesiaca, ako to pisu na ich stranke. Uvidim, ze co odpovedia.

glumdolf
26. nov 2009
cimlik
26. nov 2009

Ahoj, zase jdu otravovat 😀 . Kdo můžete, prosím dejte bodíky naší básničce na www.lipanek.cz - básnička Lipánkova svačinka, autor londra. Všem předem moc děkuji, oplatím 😉 .

mikalove
26. nov 2009
krinolina
26. nov 2009

baby tie, ktore ste cakali na ten hviezdy set od avonu, tak dneska mi prisiel mail...takze sa mame na co tesit🙂)))

matima100
26. nov 2009

kde je ta stranka,co sa hraju listky do kina Cinemax?? 😅 😕