Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
ahoj aj som tu vložila som 17 receptov an maggi a posielal odpovede na večerniček
na rimmeli o jedno políčko vedľa 🙄 som tam už viac ako 3 mesiace a doteraz nič 😝
ja som na rimmel uz skoro rok a tiez este nic takze nemáš prečo smutit :P ... tento rok su tie vianocne sutaze nejake chudobne.. teda take tie tradicne s velkymi cenami zatim niesu .. :( ..
čo robíte inak? ja som dnes bola v škole, potom som vyrábala adventný veniec, poupratovala a nejak sa mi nechce na disku :( neviem čo to somnou je.. asi si spravim papucovu night :D a zajtra ideme aj tak oslavovat 20-tku bratrancovu.. rodinny sabat x)
Bolo Milana a uz som si nachystala co kde dam na ktore okno 🙂 no to spravim az zajtra ked pojde marek von a vrati sa a bude to nachystane 🙂 uz som vytiahla aj mikulasske cizmicky 😀 a budem tam potajme hadzat somarinky 😀
ahojte!práve si Vás čítam a skoro ma chytil infarkt.......aj ja som sa registrovala na adventnom kalendári ale nepotvrdila som e-mail........čo teraz???????
posielam Vám aj pomôcku na hamé......http://www.hame.cz/hamanek/
pozerala som aj večerníček a farby sa fakt opakujú
ahojte baby,nepatri to sem ,preto vas prosim ak by ste mi vedeli poradit tak do IP.utierala som na oknach zaluzie od prachu a nechtiac som ich tak pokrcila alebo pokrivila,da sa to nejak vyrovnat naspat? 😢 😢 ☹
Aj ja som sa registrovala a aj som potvrdila mail 😒 😒 😒 😒 krava som, ale nevadi....hned som im na obe adresy napisala zrusenie registracie, maily mam odlozene, takze doklad mam, keby aj poslali sek, nezaplatim, lebo som odstupila v zmysle platnych podmienok
ahojte my tiez vikendujeme, uz sem stihli kino 😀
prislo mi na mail z fann, ze gratulujeme a mail je prazdny, tak to nechapem.dostal to este niekto?
Kati, aj mne to prislo, tak som sa potesila 😀 😀 ze som vyhrala a ked som dala odpovedat, bolo tam, ze mi gratuluju k spirale......prislo to tesne po tom, co mi ju mm vyzdvihol na predajni
hej, dnes som si ju vybrala bez problemov, chceli op a v pohode, mozno vtedy chceli maminu len odbit. uz som bola nachystana ze bordel urobim 😀 tak nic nabuduce 😀
sa ťa zlakli až si nahodila bojovú pozíciu 😀 ja sa s nou malujem je celkom dobrá
cavte,
ja som akurat dorobila tortu pre segru k narodkam, uz mam toho dnes plne zuby, sutazit sa mi moc nechce ☹ 🙂

a kdeže ste všetky?? 😕 víkendujete?