icon

Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť

katka16031
10. sep 2009

zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂

claudee
2. dec 2009

ahoj, konečne mi dnes prišlo maggi, rovno dvakrát 🙂 plno výrobkov..

cencula
2. dec 2009

ahojte dnes mi prišiel meil, z fann.sk že mi gratulujú k výhre a nevie k akej ani medzi výhercami som sa nenašla, neviete o čo ide? poštou mi nepišlo nič, a čakám hodinky z joja, kalendáre z prin24 a nič gratulujem vštkým výhercom a oslávenkyniam

bzzmajka
2. dec 2009

babulka, priamočiaru pílu, si predstavte...

mikalove
2. dec 2009

cencula to nam písali ked sme si vybrali špirály

babula90
2. dec 2009

bzzmajka a kde si to vyhrala? 😕 😀

bzzmajka
2. dec 2009

na český kutil.cz

babula90
2. dec 2009

a máš ju kde využiť?

bzzmajka
2. dec 2009

samozrejme, moj mužíček práje jednu ničí..on by bol hotový bez práce s drevom atd. Máme dom, 10 árový pozemok, okrem domu aj letnú kuchynku a tam si robí tie jeho vecičky.
Ja som si napríklad do nového domu vymyslela kuchynu, priečky atd... zo sektorového nábytku som si nakreslila plán a on to spravil....

na narodky som dostala lietadlo s velkými vrtulami a panáčikmy, ktorý sa akože hongajú, ked vietor fúka...u dreva

bubadlo27
2. dec 2009

Správna odpoveď na otázku z koľkých snehových gúľ sa bežne stavia snehuliak je Z TROCH. Víťazom jesennej súťaže o skipasy v SKI CENTRE Mraznica sa stali:

Lenka Suranovská / 1 x celodenný skipas

Alžbeta Kelbelová / 1 x celodenný skipas

betka 🙂

ajinka19
2. dec 2009

dobru noc baby.doteraz som vyplnala zameskane sutaze a to som aj tak zatial skoncila len na str 405,dalej uz dnes nevladzem,tak sa majte

katkattt
2. dec 2009

Ahojte. Tie co ste vyhrali na FA pytali od vas adresu? a za ako dlho vam dosla vyhra?? dakujem za odpoved

ivako
3. dec 2009

dobre ráno,kde ste všetky,čo ešte vyspávate 😀

smisova
3. dec 2009

dobré ránko, dnes je tu akosi ticho 🙂
mne dnes nič, včera prišlo maggi a vzorky z hartmanu

micifuzik
3. dec 2009

ahojte, prosím vás potrebujem poradiť. minulý týždeň mi volali, že som vyhrala 4 lístky do kina na Vianočnú koledu. a neviem či mi tie lístky pošlú, alebo budú v pokladni kina, lebo tá pani si pýtala moju adresu a ak si spomínam, lístky sú na 6.12 a ešte neprišli.
ďakujem