Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
ja D&G len 2 krat a posielala som to asi na 6-tich, ale neva, pre mna s maminou to staci...
avanka pockaj urcite ti este pridu mne to prislo tiez postupne ako spiraly tam to bolo aj o dva dni
Ahojte, ja este cakam balik maggi a mali by tam byt pizza taniere a srnci chrbat. prislo to uz niekomu? Neviem ci to nemaju na sklade, alebo co. ma to prist na maminu a ta ide buduci tyzden do nemocnice, tak to nebude moct prevziat ☹
jeej, a aj mne prisiel mail na vzorky D&G - 4 x 😉 mozeme sa vonackovat (dufam, ze to nebudu nejake smrady)
renettka a kedy ti to odpisala? juuuj, keby to tak stihlo do zajtra prist. Po operacii nechcem maminu prehanat na postu ☹
lieenka..ona mi napísala,že do štvrtku to chce stihnúť..škoda,že si jej nenapísla,aký máš problém..myslím,že by to nejako vyriešila
ani ma to nenapadlo, minuly tyzden tusim pisala na maggi fore ze uz zacala posielat, tak som si myslela, ze to pride. Ved mozno to daju aj otcovi prebrat - ved to nie je do vlastnych ruk
ren az teraz som si precitala jeden riadok vyssie, ze budu asi mrňave, to ako tie taniere? prečo si myslís? Ja sa teším na take ako v pizzerke 😖
lieenka ja som myslela na tie vzorky voňaviek 😀 😀 😀 si ma pobavila...taniere budú dúfam normálne..aj ja ich čakám 😉
na femme už dávno neboli výherci, hami ešte nezverejnilo a bueno nevypisuje tiež výhercov, na strechách ešte nei sú zverejnený no čo už musíme čakať.
čo sa týka odpovedí na súťaže: vyhovuje mi ked sú zverejnené ale súhlasím s väčšinou že potom je veeeeeeeeelmi lahko súťažiť
ale to platí aj pre mna ked sú odpovede stále súťažim ak nie su tak pouvažujem či chcem výhru
http://www.svatba.cz/souteze/15-soutez-o-vikend...
hodí niekto odpoved? idem hladať dalej ešte nejaké súťaže

aj ja dnes len vzorky dg