icon

Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť

katka16031
10. sep 2009

zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂

dindi22
11. dec 2009

Mne teraz prišli 2 ceny z dobrého medu-to je také maličké, ale poteší 😀

ivako
11. dec 2009
renettka
11. dec 2009

Stanka gratulka 😀

mikalove
11. dec 2009

dakujem,len nech to posielaju,lebo mi chyba asi 8 vyhier a dufam,že dojdu do vianoc...lebo bude rodina bez darčekov 😀

renettka
11. dec 2009

a čo si to vlastne vyhrala?

mikalove
11. dec 2009

ozaj,prišlo už niekomu z voňavého sveta?

mikalove
11. dec 2009

asi dvd

mikalove
11. dec 2009

http://shop.silicon-power.sk/sutaz.php

táto súťaž vôbec nebola vyhodnotená doteraz a aj som dva krat písala a ani sa neohlásili

betka14
11. dec 2009

no podla mna viac súťaží nebolo vyhodnotených

tlstik
11. dec 2009

mikalove, oni žrebuju, každý mesiac je tam iny výherca 😉

mikalove
11. dec 2009

tlstik ,suťaž bola len do 31.10 a tento vyherca je tam odjakživa,lebo som tam ako krava každy deň súťažila

lieenka13
11. dec 2009

super mikalove!

ja cakam mail z maggi darcekmi, ale asi sa ho uz dnes nedockam ☹

renettka
11. dec 2009

lienka dnes už asi nie 😉

tlstik
11. dec 2009

tak som si to s niecim pomylila 😀

katuskapd
11. dec 2009

ahojte tak gratulujem k vyhram idem pokukat co a ako 🙂

smisova
11. dec 2009

aksulvap DAKUJEM 🙂

lienulenka
11. dec 2009

Mne dnes konečne prišiel make-up Max factor čo som vyhrala vo Fannke a to som im predvčerom písala,že kde je výhra.Tetafann mi odpísala,že sa im to vrátilo ako neprebratá zásielka,tak som jej ešte raz dávala adresu a dnes už to došlo.Inak mikalove gratulka a mne prišla z vonaveho sveta,len jedna vonavka ,tak som pisala,čo je s druhou a zatial neodpísali 😠 😖

kijonkova.k
11. dec 2009

mikalove...můžu se zeptat?VCíš,aspoň přibližně,kolikrát jsi už něco vyhrála?Máš ohromné štěstí 😉 😀 Moc vám to holky přeju,je to super.Já jen jednou Rimmel balíček,kdysi na škole balíček kosmetiky za křížovku a jednou balíček Dove,když jsem posílala fotku malé z loňských Vánoc.

saisa1
11. dec 2009

no aspon trosku vam sem niecim prispejem aj ja 🙂 este idem nieco pohladat. chcela by som mat na jeden den take stastie ako mas ty mikalove 🙂 🙂 🙂

bubadlo27
11. dec 2009

cavte, tak jezisko pokracoval aj dalej, kurier priniesol vyhru zjemnych melodii 🙂 , som skoro odpadla ked som otvorila krabicu, necakala som taku nadielku 😉 🙂
potom som si bola pre parfemy vo Fann, kukali na mna jak keby som im to tam kradla 😠 / asi ratali ze si pre ne nepridem a rozdelia si 😠 /

glumdolf
11. dec 2009

baby náhodou neviete, dokedy si musím prísŤ do Fann pre tie minivoňavky? Akosi sa mi tam totiž nedarí ísť.

bubadlo27
11. dec 2009

do 20.12 😉