Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
pamatate si niekto vyplnovanie ankety na Orengi o zdarvi??? mne sa nieco mari..ale neviem naisto,a volala mi pani,ze mi dnes donesu vyhru,poukaz na 30 € a este nejake darceky 😕 neviete nieco o tom?? ozvali sa este niekomu??
pekný den
mne dnes balíček výrobkov HAMI, vraj odmena za anketu ktorú som vypísala-len si ju nepamätám 😀
boli tam výživy malé 4ks, 1ks veľká sklenená, 1ks pohár s mäsovým príkrmom a krabica keksov safary
mikalove to fakt?? 😠 povedala mi ze prezvatie vyhry nie je podmienene nicim...ani prezentaciou ,ani nicim inym !!! ☹ ako ste ich odmietli? ked prisli k vam domov?? 😅
mne dnes prisiel mobil, to dostanem od Jeziska pod stromcek 🙂 😀 vyhry ziadne, nemam take stastie ako vy.
Blahozelam k vyhram 🙂
Neviem, kde sme to vypĺňali, ale volali aj môjmu priateľovi a aj otcovi.... 🙄 je to hrozné, keď takto zneužívajú tie dotazníky.... a vraj "výhra"!!! Priateľ sa tešil, kým mi nezavolal... ale ja som už tuná čítala, že je to Orin.... ☹ on tej panej povedal, že v piatok nemôžeme, to ešte ani nevedel, o čo ide (ale bolo to ešte minulý piatok, nie tento posledný... ) .... a mala sa ozvať, no ale zbytočne si robí nejaké nádeje 😠
miriam, este doplnim chvilku: s.25 - natrhnutá 😉 😉
kedy prosim ta ju kupujes? My sme vacsinou este v posteli 😉
pekny den
mne dnes CD ziacik. To je rychlost
ahojte, tak konečne aj u nas žltý lístok v schránke 😀 od Webeter Blava, alebo tak nejako - neviete, čo to je?
matima, nestojí ten Orin za stratu času. Darček Ti dajú po hodinovej prezentácii, aj dlhšej. 😝
Volali mi z časáku Dieťa, že mám nadiktovať adresu, uverejňujú môj SMS názor 🙂 , tak som zvedavá, čo pošlú, minule to bola detská kozmetika. Adresu som hovorila na pošte a všetci počúvali 😀

mne dnes list od kamosky z japonska, ale vcera vonave pohladnice, srdiecko z cholesterolu a niekolko receptovych kuchariek z Dr. Oetker z Nemecka, parada 🙂