Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
babula - skus tam zavolat. Mne raz nedosli tie peracniky co boli minule a zavolala som im tam. Bola tam velmi prijemna teta, ktora mi hned poslala rovno 2.
Nam hodinky dosli.
veru, aj som sa teraz vrátila zvonku, skoro mi zadok zamrzol 😕 😀 nenávidím zimu, najradšej by som ju prespala 😀
tak tak aj ja by som chcela byt medved-esteze je sucho 🙂 lebo ked je šmykľavo chodim ako po.... 😅
chcela by som sa opýtať,keď vkladáte dlhšie recepty na maggi ako to mam napisat?alebo to musia byť take kratke?
http://vianocnanadielka.markiza.sk/kategoria10
neviem ci to bolo je tam tych sutazi viac a ked date nespravne odpovede mozte sa opravit 😀
mne dnes doniesla balíky rodina:
maggi- drevené lopáriky +4 výrobky maggi
sušienky z moje dieta
a za shell body- tero tričko pre mm a hračka na pas Kremienok a chocholušik pre malu 😀
my sme boli dnes v planeo elektru a vybrala som si kulmu a novu klavesnicu zadarmo 😀 😀 😀 a este mi prsili ocne tiene GG z oriflame za 1€.a este maggi za 100 bodov.
Mne dnes došla ešte jedna sada Nestlé za kódy z cereálií 😉A o zime mi ani nehovorte,ja mrznem už pri 15 stupňoch nad nulou,takže pre mňa je takáto kosa hotové peklo.V kuse mám studené nogy a nie a nie sa zohriať 😀 😀 😀 http://sk-sk.facebook.com/event.php?eid=1866496...
ahoojte davno som tu nebola, viete skola...gratulujem vam k vyhram ja nic, len mi doslo minule CD a srdiecko z cholesterolu a dneska vzorka z dobreho medu inak nic, maggi stale nie ja neviem to asi az po novom roku si na mna spomenie
ahojte
gratulka, tak sa nam to sype
mne dnes macko hame z posledneho kola.prekvapko
lienulenka, podajme si ruky ☹ , je mi zima a pančuchy ano čiapky nenosím, neznášam to!! 😠
na mede o jedno vedľa 😝
babula,ja nosím hrubé pančuchy,tenké,hrubé ponožky a nohy stále studené 😖 😅 Bez nich by bol zo mňa už asi naozaj cencúľ.Aj čiapky som sa naučila nosiť,no čo už... zima je svi.a 😀
ja pančuchy z celej svojej duše nemôžem nosiť 😒
asi máš nedokrvené končatiny, neskúšala si ginko? mne je tiež zima a v zime trpím.
Veru sa ho chystám kúpiť,lebo už so z toho celá nešťastná 😢 Sama som zvedavá či mi zaberie 🙄

No JOJO hodinky prisli aj Adamkovi... som zvedava, ktora nas tromfne, ale asi nik, lebo ON ICH UZ STIHOL pokazit.... 🙄 no ale co uz, je to nas maly kazisvet 😀