Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
hehe baby ja balenie nechavam na muza, mna to nebavi hehehehe
mozno by aj bavilo ale pri malej sa to proste nedaaaa 😀 😀 😀 ,furt mi vsetko berie, bud lepidlo, stuzky a taak noznice musim furt skyvat lebo ona musi vzdy robit to co ja 😝 😀 😀
na maggi vkladam recepty copy paste...rucne som ich pisala pred siestimi rokmi ked som mamine prepisovala recepty z casakov a zdrapov papierov apolorozpadnutych zositov
krinolina, fajn, ze to vezmu, ale zato kucharke sa to asi nepozdavalo, ekd vam neschvalovala...
wighy, kedysi aj u nas muz balil, ale kde su tie casy, ma toho vyse hlavy a navyse teraz lezi s chripkou izolovany v dolnej izbe a staram sa vlastne o 3 deti, na svetko som sama a to myslim doslova a do pismena, necitom si nohy, konecne sedima na Stedry den asi skolabujem ☹
babula uff ta kto mas teraz perne 😔 ale rozziarene ocka deticiek a zdravy manzelik ti to na stedry den vynahradia 😉
ja uz vecer nemam sillu ani chut hehehe ,tak aspon nieco urobi aj muz 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
babula90 ale to su nase recepty na 98% od maminy starkej kolegyn a tak len to mam vo worde recepty, natierky, zavaraniny a mamina to ma vytlacene a zalozene v zakladaci:D
aha 😉
ale aby si nemysleli, ze to mas t google, lebo pri kopirovani je iny typ pisma, nie?
Ja nedam dopustiť na klasika zošit a kuchárske knihy s peknými fotkami, zboznujem Jamieho Olivera a tal. kuchynu,. 🙂
sabicka, ja som sa uz naucila robit popri malej, od 18 mesiacov robime spolu- varim a ona sedi na drese, utiera, prach, davame prat, zehlim, vsetko spolu, inak by som to veru nestihla a vobec si neoddychla, ked zaspi, citam 🙂 dlho sa nevedela sama zahrat, ale uz sme za vodou, pohodaaa, aj ked ma asi 100x vola, tak lietam..
wighy, ani ja vecer nemam chut a silu, ani piect by som v noc nedokazala... dufam, ze sa to uz obrati a hlavne sa vylieci a nenakazi nas..
hej, vela veci uz robime spolu, len ja by som aj viac pri nom chcela 😀 ale je to stale lepsie a lepsie
baby súťažili ste niektorá na zdravie.sk o tie parfemy? 15 skončila súťaž a nič, oni vyhodnocuju súťaže hned 😕
panvica je o priemere 24 cm a je dosť vysoká, teflonova s pokrievkov sklenenou a k tomu: hamonia chuti, kura v sáčku, zapečene cestoviny, bujon stredna velkosť a polievka na 2 litre
to boal nádielka som čučala na to ako kon
ak máte fotky z dovoleniek a tak.. http://www.cestovanie.sk/fotoinspiracia/cestova...
len som ešte nenašla odpoved tak som to nepisala, dnes som piekla - makovo-jablkovy a orechovy závin tak som nestihala len tak nazeram
asi zajtra stihnem aj vyplniť, teda možno zajtra zase pečiem
vy tu este strasite? 😀 😀
ja som prave dobalila cast darcekov, klasika do papiera 😉 hlavne som zvedava, co bude robit maly.....
aj ja robim vsetko s malym, tiez mi sedi na linke, ked varim...perieme, vesiame, umyvame dlazky, pecieme 😀 😀
ja som dnes este narychlo urobila 1 rez, lebo mi ostal krem, bolo mi ho luto vyhodit a mm ma strasne chvalil, on miluje plnkove....
a pritom to bola strasna rychlovka, len mi s malym uslahali piskotu z 5 vajec, potrela som ju dzemom, dala piskoty v kave s rumom, vrstvu kremu a cokolady, za 25 minut bolo hotovo aj s pecenim

ja zas viem, kde sú poschovávané, len ja to balenie si nechávam až na poslednú chvílu, čiže na zajtra 😀 ešteže väčšinu budem dávať v darčekovej taške 😀