icon

Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť

katka16031
10. sep 2009

zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂

nikinka82
30. dec 2009

Ajojte, idem Vás trošku prečítať 🙂 dávno som nebola!!! Dúfam, že sa darí.. priateľ dostal mail, že vyhral nejakú kľúčenku, tak sa teším 🙂

ingulienocka
30. dec 2009

ahojky 🙂 mne dnes prisla vyhra z maggi-tri sklenene janskeho misy a vyrobky-2x zeleninové bujony, 3xmaggi napady kura na paprike, kura na smotane a este jedno, dvoje cestoviny, 2x2 polievky do misky, jedno maggi zapekane cestoviny, jedna paradajkova polievka maggi zo zahradky 🙂 🙂 🙂 no super

ingulienocka
30. dec 2009

a este ked mozem poprosit, staci otvorit stranku a date mi bod dakujem 😉 http://www.loupak.cz/video/soutez/?ref=ingulien...

monnr
30. dec 2009

Ja tiež čakám na tie janské misy.Tak dost tam k tomu toho bolo.A aké sú tie misy? Majú aj vrchnaky? A najvacsia má aký rozmer? Dakujem za odpoved 😀

titkovamiriam
30. dec 2009

mikalove vsetko dobre a hlavne vela vyhier v novom roku!!!! 😀 😀 😀

sabicka
30. dec 2009

mikalove, posielal sa tam recept-myslim nieco zdrave. pamatam si 😉

katuskapd
30. dec 2009

ahojte tak dnes nestiham, boli sme na nakupy v laugariciu, vypredaje o nicom 😠 ale zase som sa zapojila do sutaze o 15000 eur, nebolo by zle vyhrat 😀
dnes len neckerman katalog.
idem vas pocitat a posutazit 🙂

nankaa2
30. dec 2009

Cawte baby, chcem sa spytat na maggi ked pridam recepty tak mi ich musia schvalit alebo ako? som tam pridala uz par receptov a ziadne body a ani su neni zverejnene...dakujeeem vopred za odpovede

glumdolf
30. dec 2009

Nankaa2 - musía ti ich schváliť. Potom sa ti z oranžových zmenia na zelené.

nankaa2
30. dec 2009

Dakujeeem 🙂 tak dufam ze mi ich schvalia

saisa1
30. dec 2009

no, nam dnes prislo to susene masko, co sme vyhrali a celkom je to fajne 🙂 aj ked mm otvoril rovno to najpikantnejsie ze teriyaki... no ale aj k tomu by sme sa raz dostali 🙂 inak nic, len casaky, ale aj to potesi 🙂

saisa1
30. dec 2009

dnes ma mm narodky, tak som ho pustila do mesta na prechadzku, tak si kupil vrtacku, no aspon si urobil radost 🙂

a inak vsetkym vam prajem krasneho silvestra a v dalsom roku len to najlepsie a veeeela veeeela vyhier 🙂

babula90
30. dec 2009

dalo mi teraz točiť rimmel, ale o 1 vedľa, už mám pocit, že je to naschvál ☹

betka14
30. dec 2009

ahoj aj mne dalo točiť a nič- vedla
ja dnes nič

ukmima
30. dec 2009

neviem ci tu to dnes bolo, happyfoto ma akciu na fotky...lacne..

mitynka
30. dec 2009

přeji krásný večer, přišla jsem poprosit o podporu na http://prozeny.blesk.cz/vanocni_dekorace_soutez... byla jsem třetí, pár dnů pryč a padám...pomůžete? děkuji 🙂 🙂 🙂

babula90
30. dec 2009

Chcem sa Vás opýtať, nevioete, prečo ouž nevychádza časopis REBECCA? Posledné číslo vyšlo v novembri, boli tak dobré súťaže a párkrát som tam vyhrala, aj za krížovku 1000 Sk a netuším, čo je s ňou 😖

ingulienocka
30. dec 2009

monr niesu tam vrchnaky, ale su pekne a kvalitne 🙂 fakt ma potesil ten balicek 😉 a priemer zistim jak pridem domov napisem tu

sabicka
30. dec 2009

Prajem vam krasneho zajtrajsieho silvestra a do noveho roku vela, vela zdravia, stastia, lasky, pohody a uspechov. A aspon kazdy tyzden jednu vyhru 😉

lieenka13
30. dec 2009

ahojte, monnr ta najvacsia sklenena misa ma na vrchu priemer 27 cm, stredna 22 cm a tu najmensiu som namala po ruke ale cca 18 cm

lieenka13
30. dec 2009

oprava namala = nemala 😉