Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
ahojte milky zahlasovane no nacitava to strasne pomali,ja nic ani vcera ani dnes ☹ no sutayit nestiham aspon na magii nahadyujem recepty
vcera okolo pol osmej som to sem dala tak ak pride niekto kto mi hlasoval vcera tak poprosim aj dnes http://www.povedztosmilkou.sk/index.php?hash=8d...
baby, jupíííííí 🙂
mne dnes v novej Mamine uverejnili domáce babské rady na rôzne choroby a vyhrala som- veľmi som to chcela, RYŽOVAR TEFAL v hodnote 55€ 😎 Šla som na istotu, bola to téma na mňa šitá 😀
konečne sa to rozbieha. 🙂 🙂
teším sa, teším.
Baby, nedem Vá ani číta, som hotová z práce, tak ma nohy ešte nikdy neboleli...prišli nám lístky na Cajočky do Ba....supeeer, manžel mi volal do prác, svetlá správ na rannej dvanáske...pa babušky
A vieš čo bolo pri výhercoch? "Ryžu už nikdy nepripáli....." 😀 😀 😀
Síce viem ryžu variť super a nikdy mi nezhorela, podobné stroje majú asi vsetci v Japonsku, das suroviny a nestaráš sa 😀 Keby som to nevyhrala, bola by som riadne nasr... ved som sa snažila! 😀
Este cakam na jednu tutovku, uvidime. 😉
by ja mam 201 hlasov na milke???to ako dakujeeeeem ved ja som sla papat a mala som 150
babula gratulujem k vyhre super to by sa zislo aj mne mne sa nikdy nepodari...ale ja sa len ucim varit
neboj, ja v Tvojom veku som nevedela ani n.. a Ty lokše vyrábaš 😀
až na materskej som bola prinútená. 🙂
ale babula vsak ja lokse len tak ze so sestrou a maminou mamina gula ...my spravime zemiaky, osupeme, brat pretlaci, mamina vygula a my pecieme a natierame..noo ale tak sa zaucam trosku mamina robi na rano...takze vari poobede ale ja musim dorabat nieco sama robit
ja by som v živote nepovedala, že ma bude baviť pečenie 😕 včera som žĺtkové rezy, hlavne , že chcem schudnúť tie 2kg 😝 ale deti vypytovali. a lepšie domáce než tie svinstvá z obchodov 😝
ajojček, pekný večer prajem, hlasy rozdané, kto mi ešte dá dnes svoj hlasík? ma niekto dobieha (vyhrávam o 3hlasy) ☹
no tak ja som klesla z 1.na 5.miesto.pritom som este dnes bola na 1.mieste s asi 150 hlasmi a teraz som na piatok a na prvom ma niekto cez 500hlasov...serem sa na celu milku.dnes je otrasny den!este som teraz zistila,ze mam v penazenke o 20eur menej.a neviem kde sa mohli stratit...
No babatko ja som už za dnešok dala každej z nás aspoň 3 hlasy, ešte sa možno čosi podarí, ale musím ísť uložiť drobca 🙂
ajinka to mi je ľúto ☹ tak tých 500 hlasov, čo Ťa predbehli, by som si pozrela!!! 😖 ale ber to tak... že možno ho ešte ako nepoctivého súťažiaceho vyhodia..... 😉
ajinka, ako je to možné?? 😠 ved uz sa nedá z 1 PC... ja osm na 2, ale stratila som náskok, tak budem ešte bojovať, uvidíme, poslala som všetkým maily...
to je presne ten prípad ako ja, včera mala dotyčná 100 hlasov a doobeda vyše 500!!! 🙄
babula akurat som precitala tvoj prispevok,co si dnes pisala okolo piatej....PRESNE to iste "prekvapenie" cakalo aj mna ked som sa pozrela,ze kolko mam hlasov
:http://www.povedztosmilkou.sk/index.php?hash=03845a7b0...
ďakujem za každý hlas 🙂 je to pre mna dôležité , pretože chcem vyhrať.

ja mam moj odkaz zazalozkovany ale nejaka na pokeci na sklo surovo zobrala hlasy tak som skopcila ze kuknem kto je to odkial a tak a to mi neslo