Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
ja vaham ci dat alebo nedat ale ine mi nenapada...ale katuska pisala ze maju rovnake usi ale na obrazku v googli vyzerali ze ani nemaju xixi
to by som aj ja chcela vediet to bueno.ale ako napisala katka,bob a bobek maju rovnake usi...tak neviem.som to kukla na obrazku.
inak ja tam nechodim dlho...kedy zhruba oni zvyknu vyhodnocovat tie sutaze...a ako dlho trva kolo ???
Mne dnes CD s Nestle...a inak nic...ani Walmark...fnuk. Gratulka vyherkyniam.
A na buene nemoze byt vlk a zajac???
prepacte...ja zijem za pc len v noci.... Dostal niekto potvrdenie o CAro party..lebo mne po prihlaseni napisalo, ze mam smolu
Miracle aj mne....tak nechapem, naco posielaju vo velkom maily a potom to nejde 😠 😠 😠
no ja vam tiez pridam nieco, boli taki tip a tap a oni mali takeho stryka, co lietal... 🙂 aj ked oni su dokopy traja... ale nad vlkom a zajacom som uvazovala aj ja...
ja si pockam na dalsiu indiciu 🙂 bob a bobek boli aj moj prvy tip ale predsalen maju rovnako dlhe usi
nepoznas dumba? toho slonika s obrovskymi usami? co nakoniec lietal? 🙂
alebo tip a tap? 🙂 🙂 🙂
tip a tap ano, ale ich stryko ma dlhie, preto som povedala, ze dokopy su vlastne traja
avanka ani ja xixi ja si pamatam este knihu ked som mala neviem kolko rokov 😀 😀
no a prave som nasla este dvoch: jujdasek a hejasek... tak to je zajac a kralik, tiez dost dlhe usi...

juuj baby,zaciatok roka nejak o nicom..zatial ziadna vyhra... minuly rok sa mi podaril prenosny DVD prehravac a rocna zasoba plienok v DM pre maleho 😀 ale tak snad sa to rozbehne,pre istotu som aj loto dala 😅