icon

Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť

katka16031
10. sep 2009

zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂

krinolina
14. feb 2010

bueno novy test odpovede => 1A 2C 3C 4D 5C 6A 7B 8B 9C 10A

krinolina
14. feb 2010

a bude nova hadanka ale este nie je indicia ale uz zmazali staru a je tam ze dnes za 500 bodov 😉

nikinka82
14. feb 2010

Krin ja sa s Tebou nehrrááám 😨 si ma predbehla 😀 aspoň Ťa skontrolujem 😎 chichi áno, aj ja mám také odpovede 🙂 a som zvedavá na hádanku.. tak ale teraz padám spinkať...dobrú noc!!!

krinolina
14. feb 2010

idem aj ja...ale este rano o siestej kuknem ze ci uz nedali 😉 😉 😉 ..aj tebe dobru noc

leena24
15. feb 2010
krinolina
15. feb 2010

na buene sa hada hrad ja nemam sajnu ze aky to moze byt pamiatky na to som nikdy nebol a nie to este ceske 😔

krinolina
15. feb 2010

poznate recept na vonavu babovku....mafin ci chutny kolac....poslite do piatku a recept ktory budeme vpiatok varit v telerane odmenime darcekom ..poslat sem.... poslat do sekcie www.markiza.sk sekcia pecieme s teleranom

avanka
15. feb 2010

Krin, ja som sa pokusala registrovat na pecieme s teleranom....nejde mi to a pritom receptov mam vybornych vela.. 😠 😠

sabicka
15. feb 2010

ahojte, pekne rano
ste sa vecer rozpisali. vobec za vami nestiham
prajem uspesny tyzden a aspon jeden balik kazdej 😉

avanka
15. feb 2010

inak mne v piatok ten sek na tie okuliare, ale je to len do 28.2, takze o tyzden v pondelok si ideme urobit vylet 😀

sabicka
15. feb 2010

krin, vdaka za test na buene. aspon som simohla porovnat 😉

sabicka
15. feb 2010

avanka,aspon bude vylet a sek je dobra vyhra.treba vuzit

buchta11
15. feb 2010

to Bueno - Hrad je podla mna totalna fotomontaz 🙂.. trosku som si to upravila a odobrala tie divne vysoke dve veze vpravo.. a tie skaly su tiez blbost.. pod hradom je zelen a zrazu skaly?.. bude to nejaka zrucanina.. lenze ktora :D.. teda podla m,na

matima100
15. feb 2010

dobre ranko 😉 ,na buene uz pripisa vam body za predoslu hadanku o spevacke? a dvojici??? 😕

katuskapd
15. feb 2010

dobre rano

tak ani spat som nemohla za tu zamknutu temu, som bola smutna 😅 😔

ale zas napravil to kurier co mi priniesol vyhru zo zdravia vyrobky meridol, ale na druhej strane tam bola len jedna kefka, jedna pasta, velka ustna voda, mala ustna voda, a vody vobec nepouzivame, asi zacneme 😀

ten hrad tiez myslim ze bude fotomontaz, a zajtra daju prec, tie kominy ci co to je 😕

katuskapd
15. feb 2010

matima este nie

renettka
15. feb 2010

katuška netráp sa nad somarinami 🙂

buchta11
15. feb 2010

tiež si myslím.. zajtra daju preč komíny :D.. ale tie som si dala preč už dnes aneviem aj tak.. a dala som rpeč aj tie skaly.. a tie čudne akoze domčeky pred hradom.. kravina.. no a vysiel mi hrad s jednou vezou a opevnenim.. skoro zrucanina :DDD amen tma

katuskapd
15. feb 2010

renka dik, 🙂