Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
mikalove,ja som pisala tak pred pol hoďkou,takže už určite spia a napišu až zajtra,lebo v pošte nemám nič 😅
mikalove mňa by vykotilo,keby mi oznámili,že som vyhrala milión alebo auto.Ešte tomu veľmi neverím,beriem to s rezervou,aby som nebola potom moc sklamaná. 😖 Ale pravdu povediac,v tej chvili som mala tlak a pulz,na hornej hranici merateľnosti 😀 😀 😀 Inak už som mala odpoveď z kucharky,že do 10 dní pošlú,lebo nemajú grilovaciu zásteru 😵 Ale robia kvôli nám asi aj nočné,lebo mail mi prišiel o 00.40 😀 😀 😀
dobre ranko
mozem sa vas spytat, ohladom kucharky.ked ste si objednavali tie veci, to ste im pisali do kontaktov,alebo na nejaky mail? mail tam vobec nevidim, iba kontakty...diky
lienulienka a to len tak, ze si objednavas za svoje body co mas tieto darceky?a vypisala si ake chces? 😉 dnes mi to moc nepali, spala som ani nie hodinku, dcerka ma nadchu, tak som hotova. ☹
tak to ti teda nezávidím ☹ Presne ako si pisala,som ich požiadala či si môžem za nazberané body objednať taký darček za toľko bodov a oni mi odpísali,že pošlú 😅
dakujem skusim im napisat 😉
maggi nic neschvaluje ☹
mikalove vsetko najlepsie Miske 🙂
zuz dakujem,idem rychlo posúťažiť lebo mi príde sestra na celý deň s malou,tak mame babsky deň...
matima http://www.moliklub.sk/home-sk/?acc=sutaze
mne dnes tie palice. netusim naco mi budu, asi ich darujem babke 😉
twister este len??? 😅
Ceny potravin stále stoupají a nejedna hospodyňka musí přemýšlet nad tím, zda koupit výrobek takový, nebo makový. A tak jedna hádanka z obchodu:
Houska s mákem stojí korunu a deset haléřů. Houska je o korunu dražší, než na ni nasypaný mák. Kolik stojí samotná houska?
viete odpoved?

mikalove kolko si mala bodov, ked si si tolko veci objednala?