icon

Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť

katka16031
10. sep 2009

zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂

adulikka
30. júl 2010

je to na ľavej strane ,tam je aj objednávka diára na tej ľavej strane

martinka17
30. júl 2010

@adulikka
som zaregistrovaná, vyplním dotazník, dám poslať a stále sa len načíta stránka a nič mi neprejde. !Už neviem, som skúsila vveľa, asi mám niečo zle nastavené na NB 😖

martinka17
30. júl 2010

k tým vzorkám zadara, ak napíšete výrobcom plienok, tak niektorý niečo pošlú, treba len pýtať 😀

matula1194
30. júl 2010

@martinka17 krbicka plastova od kremu teloveho napr alebo papierova od mydla?dakujeeem

martinka17
30. júl 2010

@matula1194
presne tak, napr. pleťový krém,mydlo....vraj im na predajniach odtrhávali z krabičiek kódy, tak to museli zmeniť. Aj keď stiahnuť čiarak z guličky alebo nivei soft mi príde jednoduchšie. Ale na predajni to nerobím, len doma 😀

miracko
30. júl 2010

baby vidim ze tu rozoberate Niveaklub, ja si od nich vyberam veci uz par rokov a som spokojna
Len mala rada, ak vam budu chybat body, na MMB su baby co ich za par centov predavaju...cca 10 centov za kus 😀

azuz
30. júl 2010

@miracko no super, nemozes poslat link, neni vela 10 centov... 🙂

azuz
30. júl 2010

a tento tyzden prisli aj mne vzorky natura house 🙂 🙂 🙂 🙂 a rychlo, do tyzdna som ich mala 🙂

titkovamiriam
30. júl 2010

jeje vy ste toho popisali cez vikend najdem niake linky-inak tento tyzden len vseliake katalogy 😲

majina.b
30. júl 2010

z natury house aj mne prišli vzorky za 2 dni, problem u nich je že su veľmi aromaticke, z čoho ma hned a dosť dlho bolela hlava 😝 ,

babatko88
30. júl 2010

@majina.b ahoj, nevieš mi dať link na tú natura house? neviem to nájsť ☹

babatko88
30. júl 2010

@eny1 ďakujem 🙂

majina.b
30. júl 2010

eny ma predbehla 😀

@babatko88
ja som si objednala na päty, môžem odporučiť

adulikka
30. júl 2010

zas mi dalo točiť balíček rimmel...tento týždeň už druhý krát...ale zas vedľa

miracko
31. júl 2010

@azuz Normalne si daj na MMB inzerat ze kupis kody z Nivey a uvidis ze sa ti hned niekto ozve
www.mimibazar.sk

sasenka12
31. júl 2010

Caute baby, ja som tu nova.Vie mi niektora z vas dat nejaky link na baby co predavaju tie nivea kody.

petka1982
31. júl 2010

Ahojte, na kuchyne.cz je veľa súťaží,kuknite 😉 Mne včera akurát došiel podbradník z mojedite.cz, vyzerá super...inak od decembra čakám na sušienky,tak som tam zavolala a že mi to poslali už dávno,ale mi to poslali na inú adresu...že vraj to dopošlú 😵

petka1982
31. júl 2010

http://www.vyhraj-cd.sk/

ale na konci to pýta sms kód,tak neviem,pozrite si cenu sms radšej 😕

eny1
31. júl 2010

akosi pozerám, že už vzorky z natura house stiahli , včera sa ešte dalo. Asi sa im veľa ozvalo.