icon

Vzťah zo ženatým mužom

24. jún 2020

Ahojte mam 20 rokov a začala som sa stretávať so ženatým mužom je o 10 rokov starší, skvelé si rozumieme, jeden druhého strašne priťahujeme.. Neviem ci to mam skončiť alebo čakať ci sa rozvedie

Strana
z3
jaskolka
25. jún 2020

Isteže aj ten chlap je hajzel, ak ženatý bali a láka do postele cudziu ženu. To nikto netvrdí, že nie. Ale príklad, sú dve ženy, prvá sa mu vysmeje do tváre, povie, že ani náhodou nepôjde so zenacom, je hrdá a vie, že si zaslúži iného. Teda "plejboj" skončil, narazil, môže sa, aj potrhať, a nič z toho, ale druhá žena je oblbnuta, úveru každé slovo, skočí s nim hneď, kam on chce. Teda už vinu nesú obaja, lebo každý má svoj rozum a slobodnú vôľu. Nik tu nechvali toho chlapa, ale nepodporuje ani tu mladú naivnu žabku

daganov
25. jún 2020

@mimka1402 na vine su obaja, ak sa aj muz neprizna, ze je zenaty, velmi kratko mu to vydrzi

emiliamilka
25. jún 2020

Ja poznám iny prípad... Ona podvádza súčasného manžela (podvádzala rovnako aj tých 2 pred ním.) On o tom vie.. ona to robí roky aj sa kvôli tomu hádajú a už tam boli aj fyzické útoky z oboch strán..ale nerozvedú sa aj keď on sa vyhráža lebo kým žena rozkročí tak prečo by mal :D a čo že je na nej prevádza jak v metre :D

elena_c
25. jún 2020

Presne kvôli takejto nejakej šťande sa idem rozvádzať. Máme 3 malé deti a manžel si narazil nejakú "bez zábran". Vieš čo moja? Kým si ty užívaš jeho prachy, večere, vyletiky, tak možno jeho deti niekde hladujú. Môj si ulial niekoľko tisíc €, aby mal pre štetku a že deťom treba topánky, pleknky, mlieko to ho nesere. Jej tlači sprostosti, aká som otrasná hysterka, ako sa mu nevenujem... Však ale keď si ho naťahuje k sebe, tak zisti, prečo som sa mu nevenovala, lebo som mala plne ruky práce, zatiaľ čo on sa valal s mobilom v ruke na gauči.
A vieš čo? Aj táto štetka ho čoskoro omrzí a aj tú odkopne... Alebo možno ona jeho, bohvie...
Jedine, čo ma mrzí, že deti prídu o domov, pretože slečna nahuckala pána manžela, že nemá nechať dom "šialenej exmanzelke"... No nech si ten dom užije, suka...

slova
11. aug 2021

Je nesprávne chodiť s zenatym mužom

jana005
9. feb 2022

@elena_c ahoj,ako to nakoniec dopadlo?
Krásne deti máš

slova
16. feb 2022

A čo ti hovorí srdce a rozum.
Ale podľa mňa by si to mala skončiť.

Strana