Yorkšírsky teriér. Akú starostlivosť potrebuje?
baby ak tu taká téma je tak ma na nu navedte
kupujeme mini yorka a chcem vediet akú starostlivost títo psíci potrebujú dakujem moc za rady 😉
@marianka79 ked to čítam tie zážitky je to krásne 🙂)) to s tou papučou ako v nej zaspinkaval muselo byť zlatučke 🙂 ja by som sa tiež velmi potešila keby necikal kde len chce ale presne tam kam ma 🙂)
@mamulka211 nadherny je...mas foto ako vyzera teraz?zvažujem kupu pre moju 5 rocnu dceru,nech nie je sama..ma krasnu farbu.. vidim,ze si z HE..kde si ho kupovala?
my sme kupovali z He.
Ahoj ja som svojho psíka stratila pred dvoma týždňami, a chcem si kúpiť dvoch yorkšíroch. A neviem čo potrebuje. 😒 .
zdravím, mám ročného yorkshira asi týždeň (kúpila som od majiteľky, ktorá sa nemala čas oňho starať). Chcem sa opýtať, prečo môže byt taký smutný, keď do teraz bol v poriadku, zrazu odomna uteká a len spí, pritom doobeda bol v poriadku, no potom čo som ho okúpala tak sa akoby urazil alebo niečo a je strašne smutný od vtedy (aspoň si myslím, že odvtedy). Bojím sa, že mu niečo je. Poraďte mi prosím, či je ozaj len urazený alebo mu niečo môže byt :( ďakujem

@sidonna tak on má previsnute len tie konceky dopolovice mu stoja a ked trochu zdvihne hlavičku a pozrie hore tak mu stoja,istý čas mu dokonca jedno padalo do zadu opačným smerom tak to už bolo fakt komické 😀 tiez je to psík a ked mu nebudú stat tak nevadí lubime ho už aj tak.