icon

Yorkšírsky teriér. Akú starostlivosť potrebuje?

marianka79
13. feb 2010

baby ak tu taká téma je tak ma na nu navedte

kupujeme mini yorka a chcem vediet akú starostlivost títo psíci potrebujú dakujem moc za rady 😉

Strana
z3
chiccco
24. mar 2014

@sidonna tak on má previsnute len tie konceky dopolovice mu stoja a ked trochu zdvihne hlavičku a pozrie hore tak mu stoja,istý čas mu dokonca jedno padalo do zadu opačným smerom tak to už bolo fakt komické 😀 tiez je to psík a ked mu nebudú stat tak nevadí lubime ho už aj tak.

s_o_n_i_k_e
12. apr 2014

@marianka79 ked to čítam tie zážitky je to krásne 🙂)) to s tou papučou ako v nej zaspinkaval muselo byť zlatučke 🙂 ja by som sa tiež velmi potešila keby necikal kde len chce ale presne tam kam ma 🙂)

mamulka211
16. apr 2014

Ked je steniatko malicke, mozu mu padat uska, treba vyholit na nich srst a zalepit, aby stali dohora na aspon 3 dni.Inac je to najoddanejsie psie plemeno, strasne lipne na majitelovi a svorke.Tiez by som nemenila

dicinka1
29. nov 2014

@mamulka211 nadherny je...mas foto ako vyzera teraz?zvažujem kupu pre moju 5 rocnu dceru,nech nie je sama..ma krasnu farbu.. vidim,ze si z HE..kde si ho kupovala?

mamulka211
29. nov 2014

my sme kupovali z He.

sara968
27. dec 2014

Ahoj ja som svojho psíka stratila pred dvoma týždňami, a chcem si kúpiť dvoch yorkšíroch. A neviem čo potrebuje. 😒 .

ivka185
20. júl 2019

zdravím, mám ročného yorkshira asi týždeň (kúpila som od majiteľky, ktorá sa nemala čas oňho starať). Chcem sa opýtať, prečo môže byt taký smutný, keď do teraz bol v poriadku, zrazu odomna uteká a len spí, pritom doobeda bol v poriadku, no potom čo som ho okúpala tak sa akoby urazil alebo niečo a je strašne smutný od vtedy (aspoň si myslím, že odvtedy). Bojím sa, že mu niečo je. Poraďte mi prosím, či je ozaj len urazený alebo mu niečo môže byt :( ďakujem

nikiki29
20. júl 2019

@ivka185 oni sa radi urazia 🙂 Žerie? Pije vodu? Nič ho na dotyk nebolí? Nestalo sa mu niečo iné za posledný deň? Nejaký nepríjemný pes na prechádzke? Ak všetko ok počkala by som, môže byť urazený aj smutný zo zmeny majiteľa... kým si zvykne poriadne 😊

ivka185
20. júl 2019

@nikiki29 môžem sa este opýtať, ked mi behá z izby do izby a obcas knuci a pozera na mna co môže chcieť ked sme boli vonku, je najedeny a hrať sa nechce, že čo môže chcieť? ja uz som zufala z neho :(

kajayt
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3