Z akého dôvodu nenosíte rúška?
To je otázka pre tie, ktoré nenosíte rúška, že prečo. Napríklad na ihriskách sa nájdu žiaľ aj také mamičky, o deťoch ani nehovorím. Pokiaľ je to dvojročné, ok. Ale ak má dieťa 3roky a viac, prečo by nemalo mať rúško? Môj syn bude mať 5 a pol roka, mám podozrenie, že má ADHD a napriek tomu prosti rúšku neprotestuje, sám si ho pýta. Na ihriská chodia aj matky, prípadne babky, ktroé sú vážne choré a covid ich ohrozuje viac. Ja mám nádor v pľúcach, aj keď som si v živote nepotiahla z cigarety. A nemôžem kvôli nemu dobre prehĺtať. Preto mám zavedenú hadičku zo žalúdka, tzv. PEG. Ale nebudem kvôli tomu zatvárať syna doma, len mu nedovolím sa hrať s deťmi bez rúšok. Tým pádom je ukrátený o kamarátov, lebo veľa detí rúška nenosí. A určite je viac chorých, ako kardiaci, cukrovkári, ktorí chodia von s deťmi a vnúčatami a sú ohrození. Tak prosím noste tie rúška.
@smirnoftka neviem čo ti je na tom smiešne, chalan prekladá videa, ktoré sa nemajú ako dostať k nám... Napríklad dnes pustil preloženú výpoveď lekára na súde, kde lekár tvrdí, že kovid nikto nelieči a oni majú snahu ale všetko im cenzurujú.... Bože to je také vtipné až ma brucho bolí
@smirnoftka keby som už nepočula tohto odborníka na očkovanie hovoriť, možno by som mala podobnú reakciu. Ak vieš po anglicky, nie si odkázaná na konšpiračné websites, kľudne si tohto pána vyhľadaj na LinkedIn, vypočuj si, čo hovorí a potom kľudne napíš, či ti to prišlo ako konšpirácia, mimochodom tento pán Bossche je zástanca očkovania a nie je žiaden antivax a so svojimi obavami vystúpil na oficiálnom vakcinačnom summite teraz v Marci v Ohio.... myslím si, že keď si ho vypočuješ, tak ta ten smiech prejde
@nistika prečo to potom nie je zverejnene inde, ale na konspiracnych strankach 😉
@smirnoftka, je to zverejnené aj na iných stránkach, ale v angličtine. A nie všetci angličtinu ovládajú. Toto je jednoducho link na preklad v zrozumiteľnom jazyku. Fuk, na akej stránke, stačí preveriť zdroj.
@smirnoftka tak tak. opiera sa o studie a vyskumy. vsetko je verejne. na tejto stranke mas ale taky luxis ze titulky. cize da sa dohladat original, ale ak si leniva a anglictina nieje na 100% - ako pri mne napriklad, mozes si ho pozret aj tu.
@smirnoftka polozila si zaujimavu otazku. Preco to na SK nie je zverejnene aj na mainstreamovych strankach? Z mojho pohladu nielen u nas chyba konstruktivna diskusia oboch taborov suvisiacich s ockovanim. Do popredia sa dostavaju len informacie, aka je vakcinacia prospesna a ak si niekto dovoli vyslovit pochybnosti, hned je povazovany za siritela hoaxov. Ale kto ma v sucasnej situacii pravo urcovat, co je hoax a co nie? Ved az casom uvidime, ci je sucasna strategia spravna alebo nie...
@smirnoftka tak to, že podobné info nie sú v mainstreame mňa teda skôr desí, ako by som išla puknut od smiechu. A niekedy si vážne želám, aby som toľko nepátrala nezamýšľala sa a bola v kľude.
A preto sa budem opakovať, cenzurovanie týchto informácií niekomu vyhovuje, ináč by to nerobili, nie sú sprostí... Majú svoje ciele... U nás nie sú nezávislé televízne média... V takej markíze to neodvysielajú, keď na chleba im dáva Amerika...
Zaujimave že v zahranicnych krajinach cim viac zaockovanych maju logicky tym menej sa virus siri, tak nechápem odporcov ockovania..
Dnes som videla na youtube dvoch moderatorov, ktori neudychali respirator.
Pri dnesnej prechadzke lesom som stretla xy mamiciek s malymi detmi, ktore mali respirator, pevne verim, ze deti dostali doma poucenie, ze ak mamku slahne o zem niekde v lese, aby jej ho dali dole z usi.
Ludia, aspon vonku dychajte, alebo si dajte slovenske zlate tela rusko, ale respirator vonku.
@anjika44 Riziko, že by malé deti šírili covid, je minimálne. https://primar.sme.sk/c/22651310/je-nepravdepod...

@smirnoftka ale vedec je skutocny, veb klamny konspiracny to ano. ale tento pan je realny odbornik a ma realne tento nazor.