Z akých fráz na Modrom koníku vás ide poraziť?
Dáme si takú anketu, z akých fráz Vás ide poraziť keď čítate na Modrom koníku, či už v diskusii alebo v skupinach?
U mňa sú to napríklad Blikajúce kontrolky u žien 🤣👍🏻 Vianočná výzdoba vtedy podľa všetkého ide bokom doprdele ešte keď sa rozvietia všetky 😄
#mier
Nie je to fráza, ale fascinuje ma, že pomaly 9 z 10 inzerátov ktoré otvorím, má "bez vYsačky", alebo s "vYsačkou" . Hneď mám pred očami "vidieť, visieť, víťaziť". Pravopis nepatrí k mojim silným stránkam, ale vždy si hovorím, kde sú tie ženu, ktoré permanentne opravujú chyby v diskusiách, keď je tu toľko tých "vysačiek". 🙂
Ked citam, ze zeny na rodicaku nic nerobia, iba sedia na zadku. 🤷🏼♀️ ako chcela by som taky rodicak 😁
Jednoznačne vyhráva , nie len tu ale aj na FB.
Každý mesiac ,, Prišiel vám už rodičovský ? "
Túto nikdy nepochopím , ako fajn , stane sa , že niekto čaká už len naň . Aj mne sa to stalo , že len som čakala kedy pípne sms-ka ale načo sa to pýtať ? Keď viem , že čo chvíľa príde !! 🙈
Veď viem , že chodí od 12-17 teho. Tak načo sa to ešte musím opýtať ? 🤣 Naozaj to nepochopím aký to má zmysel .
Gramatiku so zatatymi zubami prezijem... Ale tusim som jedina, ktorej sa protivi (dokonca sa hanbim pri citani) :
Odpalilo/odrazilo mi dekel
Normalne som si cvrkla🤷🏻♀️
A teraz tu o červenej karkulke ,150 mesiačikov, kakáme,papame, vidíte tam ducha ? Ako často mate sex ? Atď... . Ide ma roztrhnúť od jedu majsterky sveta!! 🙂
@marticka85po a to je aká fráza SKRZ? Skrz na skrz či? Buď si sedím na kábli alebo taká fráza neexistuje.
"Milujem", ked veta zacina: "Neukamenujte ma.." 🙄Ale perfektny je aj odfoteny test s otazkou "Vidite tam nieco?" 🤦🏻♀️😂 Vzdy mam chut sa opytat "A ty ten test nevidis?"😂
@bimbambom ako odnhaucit dieta od uspavania na rukách, fitlopte....
Ako schudnut
Ovulka, mrcha,mrska🙄
Môžem byť tehotná, ak sa do mňa urobil? 😀😀😀
@snezienkaaa82 🤣🤣🤣 ale furt je lepsia otazka ak sa do mna neurobil, alebo mozem byt tehotna, ked som si prstom zaviedla spermiu 🤣🙈
Nehat namiesta nechat
a este pri temach o nehnutelnostiach - kupujte lebo na 100% to nikdy lacnejsie nebude (pisu realitacky alebo prenajimatelky - skratka ludia, co asi nepoznaju ine formy investovania)
V podstate nič mi tu nevadí, beriem celého MK s rezervou…. Ale čo nikdy nepochopím sú ženy, ktoré sa pýtajú tuná anonymov, “Či môžem byť tehotná?”… “Rozobrala som na totalku už miliónty tehu test a stále nič”….🙈 neviem, ja si ju v duchu predstavujem ako úplnú jeblinu, sorry za výraz .
niekto niekoho uplne zhejtuje a napise je to len moj nazor, peace, mier....
niekomu nevychadzaju peniaze, chce radu.... a dostane: naco byvate v dome, ved predajte a chodte do bytu alebo muz nech ide robit do zahranicia, ako keby to bolo len take jednoduche ako ist kupit muku do obchodu...
nielen na koni ale hocikde, ked niekto umrie alebo ma nejake zdravotne problemy, prva otazka: bol/je ockovany?
Mňa vytočia vety ako: " aj za našich čias sa to robilo a tu sme" a podobne a ešte " robila som si 15373 tehotenských testov, mala som odvtedy 10x menštruáciu. Je šanca, že som tehotná? 🤦🤦🤦🤯🤯🤯
@heln presne si to vystihla.ja som to pocula alebo citala len od ludi ktori su od stredneho Slovenska
smerom na zapad. U nas na vychode sa napr.skrz nepoužíva .cize asi je to len vec narecia
Este mi napadla jedna casto pouzivana fraza "totalne som sa zrevala"😂 Tak bud som si poplakala alebo revala som, ale tento hybrid je co??😂🙈 To akoby som vysla z WC a povedala "zčurala som sa" 😂😂
Nemam tu príliš rada slovo "jednoznačne", keď si chce niekto presadit svoj nazor, napriklad tema, ktore krajsie meno mame vybrat a tam napr. Jednoznacne Martin a pod.
Potom akekolvek vety so slovom "mliecko", kde sa pise o materskom mlieku a este je mi smiesne slovo 600nedelie, namiesto 6tonedelie.
Ja nemám rada “mm”
Ešte lepšie , keď ho osoba použije na cudzieho chlapa 😂,aj to som už pár krát videla
@petkasaurus obe su nespravne, aj 600nedelie aj 6tonedelie

@liusa82 Ako hovorieva moja mama: "Neni neni spisovné." 😁