Z niektorých ľudí mi je zle
Ako útočili na moju kamarátku, ktorá je vážne chorá. Najprv kvôli tortam, potom kvôli háčkovaniu a teraz kvôli problému s bratmi
Tu je dôkaz že jej brat, ktorý živí rodinu mal nehodu. https://www.puchov.in/foto-policia-ziada-o-pomo...
Co sa týka horskej služby zaplatili to a vybavili. Vďaka jednej mamičke z koníka.
Pisala že minula dôchodok na darčeky, ale zároveň ta suma obsahovsaa aj peniaze na charitu. Nechápem prečo by si so svojím dôchodkom a peniazmi ktoré zarobí za hand made výrobky predaj nemohla robiť čo chce. Fakt smutné. Diskusiu o oblatkach a salku som založila schválne aby som videla reakcie na.,, mamu'' ktorá nechce ublížiť babu. Už tu bolo viac takých diskusi kde ste sa smiali z opatrných mamiciek, ktoré mali dobre úmysly... A kamarátka Elly pôjde k lekárovi ale musí zohnať niekoho kto bude so zraneným bratom
Jej mama je tiež vážne chorá, V minulosti mala mozgové porážky, zázrak že sa z toho dostala. Musia hovoriť na ňu hlasno alebo priamo do ucha a ani jedno jej brat robiť nemôže. Tak jej to musí Elly prekladať.
A ona k psychiatrovi chodí a chce nájsť niekoho kto jej určí diagnózy co jej okrem schizofrénie, mentálnej retardaciu, adhd a goldenharovmu syndrómu ešte je. Môže to byť ocd a autisticka porucha... Mimochodom ako by ste sa cítili kebyže je toto vaše dieťa? A takto sa k nemu správajú? A chce predávať mydla, návody na hackohracky a uhackovane hračky. Ja jej to budem predávať. Ona odišla z Mk.
Diskusiu o šálku a smutné že sa sa len boji o
A taka technicka - psycholog ziadnu diagnozu neurcuje. Tu urcuje psychiater - to je lekar. Mala tam byt uz davno. Ma mat nasadene lieky a dochadzat pravidelne do stacionara, nemusi byt hospitalizovana. Inak vobec nechapem tuto lobby za jej meno. Pani je chora a socialne siete pre nu niesu vhodne.
No a potom sa po voľbách čudujeme, že odkiaľ niektoré strany a kandidati nabrali toľko voličov...
@kittykat22 presne tak, ja nechapem, co tym chlacholenim chcu dosiahnut a len ju utvrdzuju v jej bludoch
@stary_ujco ona nevoli
@antoniatonka všetko je Prácda
vsetko je pravda.. vsetko je pravda... aspon zmen stylizaciu odpovedi ked uz sa chces hrat na tu druhu
Ja chapem,že ai chorá,ale nestačilo ešte tohto teatra?
jediny zmysel tohto vsetkeho (vymyslanie roznych diagnoz, co povazujem za urazku ludi s diagnositkovanou mentalnou retardaciou napr. ) je hranie na citlivu strunu dobrosrdecnych ludi, s cielom predaja svojich vyrobkov
@antoniatonka ona ma tie diagnózy. Mam od fotiť lekársky záznam.?
na 100% teraz predpokladam, ze zabehnes k "nej" a odfotis to . Mentalne retardovany clovek je MENTALNE retardovany, co ty evidentne nie si, lebo taky andersen by zavistou zbledol a ani Štur by nemal vyhrady
@antoniatonka tu to je
Ja mám otázku PREČO SA MALA ZRIEKNUŤ BOHA?
Mne je ťa strašne ľúto,naozaj. Vo vlastnom zaujme sa naozaj nutne lieč.
@janulik2008 neviem.
ma schizofreniu a poruchu spravania, co vieme aj bez tohto papiera, mas byt pod dohladom lekara a pravidlne brat lieky, nie vymyslat si dalsie diagnozy. dusevna zaostalost sa prejavuje, ze sa spravas ako dieta, ktore si vyzaduje pozornost okolia a staci sa ustavicne zaujat
@anonym tak potom? Nechápem prečo sa mala zrieknuť Boha, čo sme v stredoveku 😒
@slnieckoelias Dá sa ti nejako pomôcť?Keď áno napíš mi súkromnú správu.Či už odborného lekára nejakého,alebo ja neviem.Hocičo....mňa je ťa naozaj ľúto.Poznam človeka s psych.poruchou a je to tak smutné,že človek ktorý to nepozná si ani len predstaviť nevie.😟
@antoniatonka ona je ako dieťa
A ty si kamaratka odkial ked musi chodit s tou z Levic?
V inom fore pisala ze lieky neberie tak ako ma ze si meni davkovanie tak aby jej pasoval pocet tabletiek podla jej OCD. Nepotrebuje psychologa na urcenie diagnozy ale psychiatria a neustaly dohlad aby svojvolne nemenila liecbu.
@nafka0483 Bratislava
Autorka, duševná porucha nie je hanba a dá sa s tým pracovať. Zober si k srdcu rady, ktoré tu dostávaš a vyhladaj pomoc. Hlavne nájdi nejakého dobrého psychiatra, vyšetrí ta a navrhne ďalší postup. Miesto písania na MK radšej začni riešiť svoj život a svoje problémy.
A nejde s tým prestať.
...už zrušila profil baby...
@miskakyska vazne? nehral nik s nou..
Neviem z akého mesta pochádzas, bud sa popýtaj obvodného lekára alebo skus google
@antoniatonka Ten link mi nejde, hadze na na prihlasenie - co za skupinu to je?

@janka_23 ona nepôjde do nenocnice musí sa starať o brata a pomáhať mame a hackovat zákazky.