icon

Z niektorých ľudí mi je zle

20. okt 2021

Ako útočili na moju kamarátku, ktorá je vážne chorá. Najprv kvôli tortam, potom kvôli háčkovaniu a teraz kvôli problému s bratmi
Tu je dôkaz že jej brat, ktorý živí rodinu mal nehodu. https://www.puchov.in/foto-policia-ziada-o-pomo...
Co sa týka horskej služby zaplatili to a vybavili. Vďaka jednej mamičke z koníka.
Pisala že minula dôchodok na darčeky, ale zároveň ta suma obsahovsaa aj peniaze na charitu. Nechápem prečo by si so svojím dôchodkom a peniazmi ktoré zarobí za hand made výrobky predaj nemohla robiť čo chce. Fakt smutné. Diskusiu o oblatkach a salku som založila schválne aby som videla reakcie na.,, mamu'' ktorá nechce ublížiť babu. Už tu bolo viac takých diskusi kde ste sa smiali z opatrných mamiciek, ktoré mali dobre úmysly... A kamarátka Elly pôjde k lekárovi ale musí zohnať niekoho kto bude so zraneným bratom
Jej mama je tiež vážne chorá, V minulosti mala mozgové porážky, zázrak že sa z toho dostala. Musia hovoriť na ňu hlasno alebo priamo do ucha a ani jedno jej brat robiť nemôže. Tak jej to musí Elly prekladať.
A ona k psychiatrovi chodí a chce nájsť niekoho kto jej určí diagnózy co jej okrem schizofrénie, mentálnej retardaciu, adhd a goldenharovmu syndrómu ešte je. Môže to byť ocd a autisticka porucha... Mimochodom ako by ste sa cítili kebyže je toto vaše dieťa? A takto sa k nemu správajú? A chce predávať mydla, návody na hackohracky a uhackovane hračky. Ja jej to budem predávať. Ona odišla z Mk.

Diskusiu o šálku a smutné že sa sa len boji o

Strana
z5
casavina
20. okt 2021

@antoniatonka ty si aký detektiv 👍

antoniatonka
20. okt 2021

@casavina to nie ja, niekto mi posepkal🙂

antoniatonka
20. okt 2021

@casavina @nafka0483 jaj tak neslo, lebo vymazala a znova si zrusila profl, isla ponukat navody na hackovane hracky, fotky stiahla z netu a na fotke aj link na webstranku, kde ten navod je

Strana
z5