Za čo ste dnes vďační?
Za čo ste dnes vďační? 😊Okrem klasickych veci ako že ste vstali,že bolo teplo a tak...
Pekný večer 🍀
Dnes som vďačná zato že som sa zdržala komentára a nevybuchla som na manžela, lebo má dnes tak strašne nahneval ale strašne 😂😂😂😂😂
@miriam11 To je vzdy taka obrovska vdaka ked odide bolest... to blaho je neopisatelne. Ked som mavala krce pocas menstruacie, tak tie bezbolestne prestavky medzi krcami som si doslova vychutnavala.
dnes za kľudnú nedeľu, kedy sa nemusím pripravovať do práce, mala som veget.
Som vďačná za znovuzrodenie ako kresťanka zato,že mi Pán Boh dal zdravého syna zato,že mám stále žijúcich rodičov, ktorý mi pomáhajú za veľmi veľa veci ktoré mám som vďačná...
Za svoju dcérku, a nie len dnes, ale odkedy je so mnou.... Moje šťastie, radosť, pýcha... Ďakujem Bohu 🙏
Ja ďakujem životu za mojich rodičov, za môjho manžela, za synacika čo sa nám už hádam narodí a za to, že nám v živote nič nechýba, že netrpime nedostatkom, ďakujem za veľkú starostlivú rodinu a ochotných priateľov vždy pomôcť. Za veľa dobrého jedla, ktoré tak milujem a nakoniec za našu spoločenskú mačku 🙏❤️😊

@andreatytler 😍