icon

Za čo ste sa v puberte “hanbili” a teraz to milujete?

12. nov 2022

Za čo ste sa v puberte “hanbili” a teraz to milujete?
Môj príklad veľké pery a širšie boky😁 pamatam si, keď som sa chystala na niekoho svadbu a kozmeticka mi ceruzkou zmenšila pery, lebo že ich mám veľké a nevyzerá to dobre 😁 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ja som potom v tom pokračovala a prekrývala si dermakolom ústa 😁

Strana
z2
sense
12. nov 2022

Svoje meno 🙈

zero_hero
12. nov 2022

Kučeravé vlasy 🤦‍♀️

mirka438
12. nov 2022

Beatles 😀 to ked oco pocuval som mala hysaky, ze aky trapas to pusta. A teraz ich najradsej pocuvam ❤️❤️

dadis
12. nov 2022

zadok, myslela som, ze ked si budem mikinu/koselu pasat okolo pasa, tak si nikto nevsimne, ze je velky

adrianka2606
12. nov 2022

@sense Ako sa volas??

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
patus_2
12. nov 2022

Pehy :D ale to bolo ešte pred pubertov keď som sa za ne hanbila 😅

aurora33
12. nov 2022

Zadok. Vždy som ho mala taký guľatý, vypukly, neznasala som ho, preto som doma cvičila aby bol menší 😅😅😅 teraz som spokojná 🙂

lija22
12. nov 2022

vysku. teraz mi to je suma fuk. a v rannej mladosti tiez stehna a velku rit. to mi rodicia vzdy prizvukovali. Ale mne sa to teraz paci a pokladam to za vyhodu

petronellla87
12. nov 2022

Obocie😆 cize som si ho vytrhavala uplne natenko... Ked vidim svoju fotku na vodicaku citim sa velmi tragicky🤣🤣🤣

lenka567899
12. nov 2022

Môj etnikum a moja kultúra 😊

liloastitch
12. nov 2022

@ell_mala haha ,presne neznášala som to 😂 mám o pár cm menej ako ty, teraz to už tak tragicky neberiem. Ale v puberte bola tá nešťastná výška veľké trápenie pre mňa 😃

jaroe
12. nov 2022

Za svoju štíhlu postavu s nevýrazným pásom. Teraz by som ju milovala, ale ostal už len ten nevýrazný pás😁

viestta
12. nov 2022

Ako každý pubertiak, za rodičov. Trápnejsie stvory v tom čase po svete nechodili

stanulienkat
12. nov 2022

Aj ja svoje pery. Tiez som si ich zmensovala. To som este netusila, ze si raz za velke pery budu zeny platit🤣😁. Minule sa ma kamoska pytala, kedy som si dala pichnut pery. Samozrejme, ze si ich uz nezmensujem, prave naopak.

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
12. nov 2022

@zuzudrnda jezis, to ti krasne povedal...

marionete
12. nov 2022

@viestta 🤣😅😁😂

zuzulicek194
12. nov 2022

Rysave vlasy a pehy 🙂 teraz ako mi stmavli vlasy si vzdy farbim na rysavo 😀 a pehy neriesim uz dokonca aj jedna z dcer zdedila 🙂

tt247
12. nov 2022

Takisto som si zmenšovala pery dermacolom. A potom sa zrazu všetci čudovali, odkiaľ mám také pekné plné pery a mysleli si, že ich mám pichnuté. No nie, nie. To len predtým fičal dermacol. 😁

blontimka
12. nov 2022

Mám plné pery. V detstve sa mi smiali, že som kačica.
Teraz to je moderné 😂

salonka22
12. nov 2022

@viestta ja som za rodicov nikdy nehanbila, takze kazdy pubertak to tak urcite nema...

tomikejt
12. nov 2022

Ja tiež plné pery, chcela som užšie. Teraz by som ich nemenila 🤭

aylinn
12. nov 2022

Za to že som polovičná cigánka 😄 a za pehy ale tie nemilujem vlastne doteraz

iwwetka
12. nov 2022

vlasy, boli dost kucerave a jemne a inak ako v cope som ich vtedy nenosila, teraz to lutujem😕

maryetta
12. nov 2022

Asi moje nohy. Vzdy som mala pocit ze su take “chlapske”.
Celkovo som volkedy prave kvoli noham nosila iba nohavice. Posledne roky nosim iba saty/sukne.

fadama
12. nov 2022

@salonka22 ja tiež nie ☺

littlefiona
12. nov 2022

Ja za svoj zadok, myslela som si, že ho mám k pomerne veľmi štíhlym nohám veľký, teraz ten zadok na mne muži obdivujú, pevný, okrúhly🙂😉

dzulik_
12. nov 2022

Pehy, neznášam ich doteraz 🙄 a malé prsia 😄 ale to mi už teraz po čase až tak nevadí

jana_eyre_2
12. nov 2022

Veľký nos, ale nemôžem povedať že teraz by som ho milovala.. skôr ho akceptujem 🤷 na plastiku by som nešla tak bolo ľahšie a lacnejsie sa s ním zmieriť.. 😉

Strana
z2