Za čo ste sa v puberte “hanbili” a teraz to milujete?
Za čo ste sa v puberte “hanbili” a teraz to milujete?
Môj príklad veľké pery a širšie boky😁 pamatam si, keď som sa chystala na niekoho svadbu a kozmeticka mi ceruzkou zmenšila pery, lebo že ich mám veľké a nevyzerá to dobre 😁 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ja som potom v tom pokračovala a prekrývala si dermakolom ústa 😁
Kučeravé vlasy 🤦♀️
Beatles 😀 to ked oco pocuval som mala hysaky, ze aky trapas to pusta. A teraz ich najradsej pocuvam ❤️❤️
zadok, myslela som, ze ked si budem mikinu/koselu pasat okolo pasa, tak si nikto nevsimne, ze je velky
@sense Ako sa volas??
Pehy :D ale to bolo ešte pred pubertov keď som sa za ne hanbila 😅
Zadok. Vždy som ho mala taký guľatý, vypukly, neznasala som ho, preto som doma cvičila aby bol menší 😅😅😅 teraz som spokojná 🙂
vysku. teraz mi to je suma fuk. a v rannej mladosti tiez stehna a velku rit. to mi rodicia vzdy prizvukovali. Ale mne sa to teraz paci a pokladam to za vyhodu
Obocie😆 cize som si ho vytrhavala uplne natenko... Ked vidim svoju fotku na vodicaku citim sa velmi tragicky🤣🤣🤣
Môj etnikum a moja kultúra 😊
@ell_mala haha ,presne neznášala som to 😂 mám o pár cm menej ako ty, teraz to už tak tragicky neberiem. Ale v puberte bola tá nešťastná výška veľké trápenie pre mňa 😃
Za svoju štíhlu postavu s nevýrazným pásom. Teraz by som ju milovala, ale ostal už len ten nevýrazný pás😁
Ako každý pubertiak, za rodičov. Trápnejsie stvory v tom čase po svete nechodili
Aj ja svoje pery. Tiez som si ich zmensovala. To som este netusila, ze si raz za velke pery budu zeny platit🤣😁. Minule sa ma kamoska pytala, kedy som si dala pichnut pery. Samozrejme, ze si ich uz nezmensujem, prave naopak.
@zuzudrnda jezis, to ti krasne povedal...
Rysave vlasy a pehy 🙂 teraz ako mi stmavli vlasy si vzdy farbim na rysavo 😀 a pehy neriesim uz dokonca aj jedna z dcer zdedila 🙂
Takisto som si zmenšovala pery dermacolom. A potom sa zrazu všetci čudovali, odkiaľ mám také pekné plné pery a mysleli si, že ich mám pichnuté. No nie, nie. To len predtým fičal dermacol. 😁
Mám plné pery. V detstve sa mi smiali, že som kačica.
Teraz to je moderné 😂
Ja tiež plné pery, chcela som užšie. Teraz by som ich nemenila 🤭
Za to že som polovičná cigánka 😄 a za pehy ale tie nemilujem vlastne doteraz
vlasy, boli dost kucerave a jemne a inak ako v cope som ich vtedy nenosila, teraz to lutujem😕
Asi moje nohy. Vzdy som mala pocit ze su take “chlapske”.
Celkovo som volkedy prave kvoli noham nosila iba nohavice. Posledne roky nosim iba saty/sukne.
Ja za svoj zadok, myslela som si, že ho mám k pomerne veľmi štíhlym nohám veľký, teraz ten zadok na mne muži obdivujú, pevný, okrúhly🙂😉
Pehy, neznášam ich doteraz 🙄 a malé prsia 😄 ale to mi už teraz po čase až tak nevadí
Veľký nos, ale nemôžem povedať že teraz by som ho milovala.. skôr ho akceptujem 🤷 na plastiku by som nešla tak bolo ľahšie a lacnejsie sa s ním zmieriť.. 😉

Svoje meno 🙈