Zabezpečenie vstavanej skrine s posuvnými dverami pred deťmi
Ahojte kočky, neviete poradiť ako zabezpečiť vstavané skrine s troma posuvnými dverami pred otvorením malým krpcom ? Naša dcérka je malý šibal a obávam sa ,že čoskoro prídu na rad veci v skriniach 😀 . Na nete som nenašla zabezpečenie pre tento typ skríň. ☹ . Vopred ďakujem za vaše rady 😉 .
@stastnazena2 2mx 2,5m x 0,40m v podstate bude na celu jednu stenu
@somotec tak potom super cena nie dobra 🙂
baby poradte chcela by som velmi vstavanu skrinu na ktorej by bola tapeta aifelovky viete mi poradit kto by mi nieco take spravil?
@tana284 skus Samadu my máme od nich skrinu a máme tam tapetu ale nie na celej skrini iba na casti, skus im zavolat a uvidis
@tana284 aj ja by som taku skrinu ale ked som si zistovala ceny tak boli nehorazne drahe :(
@jarmila64 maju aj nejaku stranku kde uvidim ich skrine? a kolko vas stala vasa? a maju dobrý výber fototapiet
@veronka91 pekná mám rada aketo jednoduche skrine hodia sa ku vsetkemu 🙂 kolko stala?
@moonshine1 520€ ja som chcela aby sa hodila ku všetkému keď že som trošku maniak a často menim farbu stien aj doplnky :D
@veronka91 a ako dlho trvalo kým ste ju malio hotovu?
@moonshine1 necelé 2 týždne a sktiňa bola doma namontovaná 🙂
@veronka91 ja by som chcela do detskej este skrinu s fototapetou ale moj drahy tvrdi ze nech dame spravit obycajnu ze ked budu decka vacsie ze sa im ta tapeta nebude pacit a tak :/ keby sa to tak dalo prerobit neskor :/
@moonshine1 Myslím že by sa to malo dat spravit minimalne prelepit ale ista si nie som
@veronka91 zistovala som si to u samady a ze áno dá sa tapeta zmenit ked je ale lepena zvonkajsej strany ked je lepena zvnutra tak nie 🙂 tak asi budem tapeta zvonku hadam ju decka neznicia
@moonshine1 kde by som nasla tu samadu? maju niekde predajnu?
@slivka11 samada nemá predajnu, ma pojazdne studio a pride aj k tebe domov a vsetko ti hned aj zameria a povie cenu
@stastnazena2 ahaaa a keby chcem len predbeznu cenu vediet? mame to zmerane aj vieme co chceme len nevieme kolko to bude stat, dá sa s ním nejako dohodnut?
@stastnazena2 aj si niečo zapýta keď príde ku nám? či?
@stastnazena2 no skusim to tam pozriet a ako dlho trva kým by bola skrina spravena?
@stastnazena2 už som to nasla tu ich stránku dakujem idem na to dufam ze sa ozve co najskor 🙂
@slivka11 urcite áno mne sa ozval do 24 hodín mailom a ja som mu potom hned volala
@stastnazena2 mne odpisal este v ten deň 🙂 prebezne sme sa dohodli
Baby firmu Samada vam mozem len odporucit, prisiel k nám velmi milý pán a ešte nám aj poradil aby skrina bola co najviac prakticka 🙂 Už sa neviem dočkat ked bude hotova 🙂
@slivka11 a on robí aj iné nábytky ako len vstavane skrine? my by sme chceli prerobit spálnu ale chcela by som vsetko v jednom odtieni a to je dost tazke nájst niekoho takého :( a jedneho sme nasli ale tá suma bola závratna
@mamkamirka áno robí aj postele, komody a vselico ine na stranke má aj fotky stačí si pozrieť 🙂
@slivka11 prosim ta aká je to stranka chceli by sme si dat spravit postel a aj syncek bude potrebovat novu postel 🙂
@jamnicka http://www.samada.sk/ ked im posles cenovu kalkulaciu konkurencnej firmy a on ti spravi kalkulaciu s nizsou ponukou 🙂
@slivka11 nemáš fotku co vam spravil? potrebovali by sme novu postel pre syna vcera skakali aj s malou po posteli a zlomili ju

@somotec cena sama o sebe je ok ale ake rozmery bude mat ta skrina?