Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jamnicka.
nemusis si hned davat saty, kludne aj nejake nohavice, koselu, nahrdelni, vysoke topanky a kludne by som tak isla ako doprovod na firmemny vecierok.. toho co si mozes obliect je kopu len to treba vhodne doladit
@evkafekete tak ale vies ja sa ani necudujem ze si chce najst v Bratislave gynekologa, co ked bude mat raz nejake vaznejsie problemy a musela by hned letiet domov do Malaciek. Vzdy je lepsie mat doktorov v tom meste v ktorom zijes, takze v tomto ju musis pochopit. V ktorej casti BA zije?
@martina27777 Pekný deň, moja mamina bola pred pár mesiacmi na operácii. Dlho zvažovala porovnávala a nakoniec išla na kliniku, na ktorej bol aj otec ale už dávnejšie. Po pravde otec ju tam musel doviesť aby do toho išla. Bála sa celej operácie a hlavne výsledku. A teraz sa nad tým akurát tak smeje, že aká bola bláznivá, že mala strach 🙂 Čiže ak ti to zdravotný stav dovoľuje tak nevidím dôvod do toho neísť 🙂
@resetka ja si myslim ze on funguje na takom principe ako si aj ty merias teplomerom a potom to zapisujes 🙂 aspon tak som to pochopila. Ja som ale mala obavu, ze ako to je ked spermia prezije v podstate niekolko dni, ze ci nemoze oplodnit alebo ako. Ale dozvedela som sa ze aj s tym cyclotest uz rata a je na to prisposobeny. @milica313 dakujem za link, pojdem si ho pozriet a asi aj hned objednat ak bude k dispozicii. Velmi ma zaujima ako to funguje, snad to bude fajn
nemusis si hned davat saty, kludne aj nejake nohavice, koselu, nahrdelni, vysoke topanky a kludne by som tak isla ako doprovod na firmemny vecierok.. toho co si mozes obliect je kopu len to treba vhodne doladit