icon

Zabudnuté dieťa v aute

eri150
23. júl 2015

Ahojte dievcata. Vcera sa objavila v mediach otrasna sprava , ako otec zabudol dieta v aute v tychto tropickych horucavach. Som z toho zhrozena, nemohla som v noci spat, je mi to strasne luto, hlavne to, ako to dvojrocne dievcatko muselo trpiet. Ja nepytam radu, ani sa na nic nepytam, len som sem proste napisala, lebo ma to trapi.

Strana
z4
mamulka211
23. júl 2015

vsetko ma v zivote svoj vyznam a kazdej, aj tej najhorsej a najsmutnejsej udalosti sa neskor priradi svetly zmysel.

vejula
23. júl 2015

@sisaka dakujem za odporučanie terapie. A zároven gratulujem ak dokážeľ na 100% prežívaať prítomnosť. JA som mala najstaršieho v škôlke, pre ktorého som mala ísť, tak s mladšou do kočíka, najmladšia v bruchu (8 mesiac tehotenstva) psa na vodítko, pretože bolo treba vyvenčiť, nech sa mi doma nepose.e (kedže mal hnačku) popri tom odbehnuť na nákup, nech máme čo na jedenie. A bum, utekam z obchodu, rýchlo vyložiť nákup, hned do škôlky popri tom malu uspať v kočíku. No a psík mi proste vyfučal z hlavy.
Bože baby, neodsudzujte, fakt, ten otec tiež vie ako tá malá trpela, videl jej mrtve teličko, bože čo ešte chcete, aké väčšie utrpenie mu prajete, ved to čo preživa, tá bolesť, to je horšie ako trest smrti, myslím, že by radšej umrel ako žil s vedomím čo sa stalo.
Na komenty typu ako si umučil dieťa sa už nejdem vyjadrovať, lebo evidentne žijem v akejsi ine sfere ako niektoré ženy tu, toto proste nepochopím, prečo sa niekto tak dokáže vyžívať v zlosti a nenávisti na už tak utrápenom zúboženom človeku

Strana
z4