Zabudnuté heslo v počítači
Zienky, surne potrebujem poradit.Mama vcera robila s mojim pc, vypla ho a odrazu pyta heslo na otvorenie.Pred tym zaheslovany nebol.Skusala som rozne kombinacie no nič.Skuste poradiť.Mam tam cely moj zivot 🙈🙈🙈
Urcite ziadne heslo nedavala..o to ide, ze to naskocilo bez toho aby nieco zadavala
@jankapresov no heslo tam dala mama čiže pýtaj od nej
Baby, jednoducho tam heslo nezadavala ziadne!!!!! O to ide, ze sa to samo zaheslovalo
Same sa nezahealuje, nema na to mozg.kapacitu. ci uz omylom mama nieco postlacala, alebo nevedela co, ale zaheslovala ho. A niekedy staci iba dat enter.
počítač sa sám od seba nezahesluje. Bud omylom niečo potlačila alebo to potom môže byť zavírusované. A pýta heslo hned na úvodnej obrazovke alebo až potom?
@stankadu hned po zapnuti na uvodnej obrazovke
@jankapresov len enter si skusila?
no notebook má ikonku kde sa nastavuje zaheslovanie,nevyskočí to samo od seba,treba to pracne hladať v nastaveniach...čiže on aj keby nechcela,stačí že tam nechtiac klikla bodku a zavrela..a je to..
pospomínajte v maminou všetko čo tam robila, hladala, písala, možno na niečo prídete. Alebo potom len experta na PC. Viem, že mi raz niekto hovoril, že sa pc dá reštartovať tak, aby sa sám vrátil na určený dátum alebo do pôvodných nastavení, no ja to neviem.
skus zmenit uzivatela pod akym sa pocitac zapne, niekedy sa stane ze ma pocitac 3 uzivatelov a ak posledny zmeni heslo, pocitac automaticky rata s tym, ze sa prihlasi posledny uzivatel
A nepridala tam napr uzivatela? Ak omylom zaheslivala tvoj ucet a netusi co robila, tak to zober k dakemu ajtakovi, on si s tym poradi
Nezadavaj žiadne heslo, len stlač Enter.
a ty si tam nejake heslo mala? Ak nie, nepis ziadne heslo, len stalc Enter a malo by to nabenut....
Enterom to nefunguje...vdaka za radu
@jankapresov Opytaj sa na porada.sk su tam sikovni ludia, urcite ti dobre poradia.

@jankapresov Jedina možnost je zapnut ho pockat kym nabehne sam a ked bude opet žiadat heslo tak tvoja mama ho tam dala