icon

Začínate pracovať na bábu od októbra, novembra 2009?

poppy1
11. jún 2009

baby ste tu take? 😉 dufam,ze nie som jedina... 😀

evitkamalicka
5. nov 2009

my mame magio a tak mame pripojenie na 2 stolove pocitace a cez wifi sa da na magio az 200 notebookov

evitkamalicka
5. nov 2009

no nic, idem ja do postele bo zajtra rano musim ist s muzom na prepis auta kedze majitel som ja, ale vodicak ma zatial len on 😅

evitkamalicka
5. nov 2009

dobru noc vsetkym

edita84
6. nov 2009

pekné ránko snažilky ja dnes takto
http://www.fertilityfriend.com/home/2a5997/?i=3...

meruska
6. nov 2009
edita84
6. nov 2009

pekne meruska

lumimi
6. nov 2009

zdravím dámy - niečo sa pokazilo.
http://www.fertilityfriend.com/home/2ab518
sú tri možnosti -
1. Ja
2. 18 stupnov v noci v našej izbe (predtým 21°)
3. teplomer (dnes ráno pípal dvakrát za sebou)

meruska
6. nov 2009

baby ja mam stale tie bolesti v podbrusku, a dnes teda riadne...mam ist k doktorovi? prechladena nie som, uz fakt neviem co to moze byt :(

lumimi
6. nov 2009

a kde presnejsie su - vies na ne ukazat jdným prstom,
vyžaruju?
ake su pália - pichaju - tlačia- ako krče?

meruska
6. nov 2009

skor je to jeden bod..tak tlačí akoby

lumimi
6. nov 2009

a kde presnejsie?

meruska
6. nov 2009

..asi 10 cm sikmo dolava od pupku

meruska
6. nov 2009

smerom dole sikmo

lumimi
6. nov 2009

to by ukazovalo na vaječník - alebo to možu byt zastavené vetry (to viem podla seba)
a je tá bolest intenzivna lebo skor len taka ze vieš že tam je ale vieš pri tom normálne fungovat?

meruska
6. nov 2009

viem pri tom fungovat, ale sem tam je to i intenzivnejsie...mna este nikdy neboleli vajecniky..ale vyzera to na tu lokalitu, aj mna to napadlo, ze je to lavy vajecniki...to od coho moze boliet?

lumimi
6. nov 2009

fuha- do laveho dolneho kvadrantu sa premieta obcas aj maternica - možno sa ti tam drobec zahlodava do sliznice - ale može to byť aj to črevo - kedy si bola na záchode - obcas trochu tvrdsia stolica može vyvolať bolesti -
ak by ti to pretrvávalo a obťažovala ťa tá bolest tak si radšej zajdi k Dr. nech ti brucho prehmatá - a skus test- si 5 dní po ovu a možno by ti to aj niečo ukazalo - každopádne ak sa to zhorší tak na nič nečakaj a k dr hned.
teplotu nemáš takže žiadny zápal to asi nebude -

lumimi
6. nov 2009

kukla som trochu do svojej mudrej knihy - bolievq tam aj prasklý graafuv folikul (to je ten čo ma vajičko 🙂

akdarka
6. nov 2009

ahojte snazilky, ja som sa tu sice parkrat ohlasila, ale potom som uz neprispievala. uz je tu aj nejaka tehulka? piseti ako dracice nestiham citat 😉 my snazilkujeme od oktobra - to nevyslo a tento cyklus uvidime. tak snad... 🙂 mate niektora otocenu maternicu? sice som citala temu o otocenej maternici a tam baby hovorili ze je to v poho, ale zaujima ma ci aj niektora z vas ma tento problem...

meruska
6. nov 2009

stolica je oki, aj vetriky 🙂 uvidim do pondelka, ak to bude stale, mzajdem k Dr. na testik je este skoro ved som len 6 DPO

lumimi
6. nov 2009

meruska- to bude najlepsie 🙂

lilix
6. nov 2009

ahojte, mne vcera vecer dorazila mrcha. uplne presne na den. 😢

evitkamalicka
6. nov 2009

ahojky tak sme konecne doma, boli sme prepisat auto

fecova
6. nov 2009

ahoj akdarka aj ja mam otočenú maternicu a lekári mi povedali,že môžem byť rada,že už mám jedno dieťa, tak neviem či na tom záleží.

akdarka
6. nov 2009

ahoj fecova - podla tych slov dr asi ano - no nic, zajdem k mojmu dr nech ma pozrie a povie verdikt ake ma skusenosti s pacientkami 😉

lumimi
6. nov 2009

ach, jo - picha ma v bruchu ... dufam že je to ovu - ale aj včera ma to bolelo a teplota mi aj tak klesla ešrte nižšie... ma z toho porazi - možno som nemala tu teplotu merať..

evitkamalicka
6. nov 2009

lumi uz sa tolko nesleduj

lumimi
6. nov 2009

ja bo som sa aj nesledovala - ale ked to sa nedá....

evitkamalicka
6. nov 2009

no jo co uz s nami

lumimi
6. nov 2009

dnes som prestavila termostat - takže snád rano už bude teplota normálna - to je hrozné aká je kosa v starom dome. už sa teším na ten náš novučky 🙂

evitkamalicka
6. nov 2009

ja ani radiatory nemam zapnute akurat u Adamka pustam, ale aj to len na noc lebo mame teplo aj bez toho