Začínate pracovať na bábu od októbra, novembra 2009?
Baby ste tu take? 😉 dufam,ze nie som jedina... 😃

•
16. nov 2009a este mam jednu prosbicku 🙂 pisali ste si ze na tie vase grafy treba pozvanku, bola by ste niektora ochotna mi ju poslat prosim, uvidim co sa mi osvedci viac ci "kresliaci"alebo pc graf, dakujem
0
tu knihu napisal totalny debil - citujem: "U inoperabilních vad léčime symptomaticky. Zásadně nepodávame vazodilatancia a nevhodné jsou také betablokátory." - to akože prečo tam nenapisu cím liečit,a to tam je skoro stale niečo čo sa nerobí ale nenapisu co sa robi... a taký človek ma titul prof. som poburena.
baby a inac dnes som zistila, ze tie hlasy na tortu mi boli na prd, lebo po novom bude vitazne torty vyberat komisia sponzora
ahojte všetci,
no s drahým sme boli na tej našej mini svadobnej ceste a bolo super...snažili sme sa ako sme len vedeli a teraz už len čakať na vysledok...
mám na vas ešte takú jednu malú otázočku...ja som asi tak pred tromi týždnami vysadila tabletky a teraz mám takú neuveriteľnú chuť na sex :-N ...a kým som brala tabletky tak takéto dačo som nikdy necítila...je takéto dačo normálne? :-|
no s drahým sme boli na tej našej mini svadobnej ceste a bolo super...snažili sme sa ako sme len vedeli a teraz už len čakať na vysledok...
mám na vas ešte takú jednu malú otázočku...ja som asi tak pred tromi týždnami vysadila tabletky a teraz mám takú neuveriteľnú chuť na sex :-N ...a kým som brala tabletky tak takéto dačo som nikdy necítila...je takéto dačo normálne? :-|
Ahojte žienky,
mozem sa ka vám pripojiť? Mám polročného synčeka a chceli by sme súrodenca pre neho 🙂 Lenže prvý pokus zlyhal, dnes som dostala viete čo, tak trocha smútim. Sú tu dáke aktívne snažilky?
mozem sa ka vám pripojiť? Mám polročného synčeka a chceli by sme súrodenca pre neho 🙂 Lenže prvý pokus zlyhal, dnes som dostala viete čo, tak trocha smútim. Sú tu dáke aktívne snažilky?
Začni písať odpoveď...

Odošli