Začínate pracovať na bábu od októbra, novembra 2009?
Baby ste tu take? 😉 dufam,ze nie som jedina... 😃

•
7. dec 2009ja si lahnem na gaucik a budem cakat s cim pride
0
jika80
fuuu, tak to muselo byť nervov, či niekto nenabehne...my tiež chodíme niekedy na víkend k svokrovcom a raz po takom dobrom sexíku som si už len tričko mala dať na seba ale drahý išiel z izby von a ja som si ho len tak chytila pred sebou a v tom svokra vošla do izby, tak ja skoro hore bez, ved len triko som si držala...no to bol ale trapas...
fuuu, tak to muselo byť nervov, či niekto nenabehne...my tiež chodíme niekedy na víkend k svokrovcom a raz po takom dobrom sexíku som si už len tričko mala dať na seba ale drahý išiel z izby von a ja som si ho len tak chytila pred sebou a v tom svokra vošla do izby, tak ja skoro hore bez, ved len triko som si držala...no to bol ale trapas...
nechapem ako to ten konik rata, dnes som 5tt+0 a teda by mi tu uz malo svietit 6tt
nijako... 🙂 🙂 dokyna mi spravila ultrazvuk a povedala, že to ešte nie je vidno.., že sliznica je síce hrubšia,ale že to môže byť aj pred mrchou, aj pred graviditou...takže mi zobrali krv na Hcg a zajtra okolo tretej budem vedieť čo a ako.... =-) , povedala, že mám byť radšej v kľude, lebo príznaky nasvedčujú tehu, tak pre istotu...,ale na sto pro mi nevedela ešte povedať... :-|
Začni písať odpoveď...

Odošli