Začínate pracovať na bábu od októbra, novembra 2009?
baby ste tu take? 😉 dufam,ze nie som jedina... 😀
cukrus a co ze, co si pojedla? alebo zeby tehu? ktory DC si?
evit...tehotna urcite nie som 20dc.. ale jedla som salat parizsky tak asi z toho ...fuj ty kokso....hadam mi bude takto zle aj v tehu 😅
cukrus ja som jedla salat vcera a mala som z neho vecer dobru behacku 😅
no tak ale ty si tehotna... ale sak nevadi..aspon mi to vyprazdnilo zaludok... 😀
my sme dnes boli na trhoch a dala som si cigansku a tiez mi z nej nebolo prave najlepsie
ahoooj majka, no jo aj tu sme sa stretli 😉
takze aj vy o 106 snazilkujete?
pekný večer dievčence no mrcha ešte neprišla a dúfam že ani nepríde ale nechcem sa do toho vžívať. evit ja chcem ten tvoj veterník mňam môj obľúbený a testovať budem až v pondelok
edit sak pondelok je uz za dverami
áno ale ja sa ešte stále bojím že sa mrcha naštartuje 😔
nemysli na to
pokúšam sa nemyslieť na to 🙂
verim, ze sa pridas k tehulkam 😵
želám si aby si mala pravdu
evit k dokimu kedy ideš?
edit to by si mala termin tusim koncom augusta
áno tak nejak neva bol by to super darček mojej babke na narodky
ivanulienka: .... no, chceli sme snažilkovať, ale vieš ako sa hovorí "človek mieni, Pán Boh mení" 😔 .... musíme so snažilkovaním polroka počkať ... zistili mi endometriózu, takže od budúceho týždňa začínam polročnú liečbu a potom .... uvidíme 🙂 ... ale Ty ma teda prekvapuješ, že už snažilkujete .... veď si len nedávno porodila 🙂 ... tak držím palčeky 🙂
dne napadlo mamku upratať v skrini kde mala aj vecičky po malej jáj tie su ale malinkaté a zlatunké
edit my mame tiez tych veci pozehnane a niektore ani raz neoblecene, takze ja ak bude chlapcek tak ani kupovat nebudem a ak dievcatko tak dokupim zopar ruzovych 😵
presne ani ja nebudem museť veľa kupovať ked bude dievčatko ale ked bude chlapček tak kupovať budem museť dosť ale neva ved základy máme a vecičky už nie sú až tak drahé
teraz to uz nebude take narocne na vybavicku ako pri prvom
presne a už len perfektný kočár
ja uz mam kocar vybraty, takze hned ako dosetrim este nejake peniazky tak ho kupim, ved sportovy z neho vyuzije este aj Adamko teraz
bude to ten jané?
ahojte 😉
ahoj veji
edit ako sa citis??
ja mam brucho furt nafuknute ako pavuk a to som dnes uz bola na velkej...normalne som sa v zrkadle pozerala a vyzeram ako riadna tehula 😀
aj ja ho mam nafuknute 😀 , ale zatial sa drzim v striedmom jedeni a nepribrala som ani gram a dufam, ze tak budem pokracovat aj dalej

Ahojte...baby ja som dnes prevracala cely den ☹