Začínate pracovať na bábu od októbra, novembra 2009?
Baby ste tu take? 😉 dufam,ze nie som jedina... 😃

•
27. dec 2009hej ved jasne... ovu mam az okolo 19DC tak mam cas 😃 co ty? ako sa citis?
0
ani nehovor.. ja som v noci kaslala jak tuberak..hrozneee volaco... a nebyva ti spatne?
masko v marinade take pecene a zemiaciky.....Adamko sa velmi tesil, dostal vela vela darcekov, hlavne auticka
lilix servus
ja som si prave objednala odsavacku mliecka, pri Adamkovi som ju na zaciatku potrebovala, mala som Medelu, ale ta stala za houby, v porodnici som potom skusala Avent a Tommee Tippee a tie boli super a kedze mam doma flasky Tommee Tippee tak som si objednala tu
ja som si prave objednala odsavacku mliecka, pri Adamkovi som ju na zaciatku potrebovala, mala som Medelu, ale ta stala za houby, v porodnici som potom skusala Avent a Tommee Tippee a tie boli super a kedze mam doma flasky Tommee Tippee tak som si objednala tu
edit harmony a nebola som teda vobec spokojna, jedneho dna som ju zobrala a smarila do kosa.....radsej som viac zainvestovala za kvalitu a nieco co som odskusala
edit fakt, som bola taka nazlostena, ze som vyhodila peniaze za nieco prakticky nefunkcne, ja som strasny nervak a ked ma nieco vytoci tak radsej v okruhu 500 metrov nech nic a nikto nie je
Začni písať odpoveď...

Odošli