Začínate pracovať na bábu od októbra, novembra 2009?
Baby ste tu take? 😉 dufam,ze nie som jedina... 😃
lilix nijako, polozim ho do postielky, on sa hned otoci na brusko, zavriem mu dvere a idem prec a on hned zaspinka
edita ja som ho tak ucila od malicka, takze od 4. mesiaca mi takto sam zaspava bez problemov a spinka sam v detskej, lebo ked spal s nami tak sa nevyspal ani on ani my, tak sme ho presunuli do detskej
ahoj....
nasa zaspava na cecine.... 😃 .....dudulika o dusu.... 😉
ked ste pri porodoch...ja by som zase nesla cisarskym......mala som normalny porod, prirodzeny a napriek tomu ze trval 12 hodin bol uplne super, zazitok najsilnejsieho charakteru v mojom doterajsom zivote.....radsej 5xrodit ako 1x zub trhat.... 😉
nasa zaspava na cecine.... 😃 .....dudulika o dusu.... 😉
ked ste pri porodoch...ja by som zase nesla cisarskym......mala som normalny porod, prirodzeny a napriek tomu ze trval 12 hodin bol uplne super, zazitok najsilnejsieho charakteru v mojom doterajsom zivote.....radsej 5xrodit ako 1x zub trhat.... 😉
rosanar...upresnim...zaciatok porodu bol o 13. hodine...odtiekla mi voda cestou z nakupov(ma islo porazit, bo som si chcela kupit este fajnovu slaninku a nestihla som.... :-p ), do nemocky som sa dotrepala o 15., nastokli ma na monitor, podali oxitocin a ja somsa na tom stole vyskierala bez bolesti do 18.....potom mi zacalo troska skubkat v podbrusku a boleli ma krize......o 20 som este pocula, ze sestricky pozeraju ordinaciu v ruzovej zahrade..(rodila som v utorok, cize som prisla o jednu cast, nalezite som si ju pozrela na nete), a potom do 12 som fucala ako stara lokomotiva.......o pol noci som malu zi seba vyplula...posledne 2 hodky boli hodne smrti, ale na to som uz zabudla, ze som prosila vsetkych nech ma zabiju ako prasa na zakalacke, nech mam pokoj.....ale v sekunde ked mala bola von, som na to zabudla.....ja sa skor bojim sitia.... :-p ...to je horsie... :-o
no dufam ze hej ale docitala som sa ze niektore co si robili test tak im silnu ukazalo az na 40 DC a niektore zase pisali ze mali negativny test a z krvi vyslo ze su tehu 😉 ale zatial budem v tom ze som neni tehu je to tak lepsie lebo sa len stresujem :-| a uz ziadny test,ked nepride ms do konca tyzdna tak pojdem k dr.nech sa na mna mrkne
Začni písať odpoveď...

Odošli
no ja idem variť pečené kuracie stehná spodné a dávam na ne to korenie, čo sa majú piecť stehna v tom sáčku, ale ja sáčok nepoužívam, len to korenie...
lilix
baby vy ste super, dakujem vám pekne za tieto správy...