Začínate pracovať na bábu od októbra, novembra 2009?
Baby ste tu take? 😉 dufam,ze nie som jedina... 😃

•
19. okt 2009beaska no hadam to zmakneme
0
ja mam tiez vodicak zo zaciatku som jazdila a potom som prestala,lebo som jazdila s mm a dost zvysoval hlas a mna to strasne znervoznovalo mala som potom depku z toho tak som povedala ze koncim a s nim nepojdem na aute,uz som mu to viac krat hovorila ze ja sa to musim tiez naucit,tak chodime autobusom do mesta a malemu sa to celkom lubi a mne to nevadi 😉
mima, ešte nehadž fllintu do žita - čaka nas november - to je podla mna najplodnejší mesiac 🙂
evitka - nejazdím, lebo mam pocit že to auto si aj tak robí čo chce - trochu sa bojím - jazdím len ked ideme z priatelovej firemnej vianočnej oslavy - no minulý rok- to bolo niečo - som soferovala a za mnou sedeli jeho traja pripitý kolegovci -
no a tiez s priatelom nerrada soferujem lebo ked sa ho pýtam na cestu onu furt - zarad jednotku... - akoo keby som nevedela - a tiež mi šahá na volant - čož ma dost desí. (si myslí že nevytočím alebo čo)
evitka - nejazdím, lebo mam pocit že to auto si aj tak robí čo chce - trochu sa bojím - jazdím len ked ideme z priatelovej firemnej vianočnej oslavy - no minulý rok- to bolo niečo - som soferovala a za mnou sedeli jeho traja pripitý kolegovci -
no a tiez s priatelom nerrada soferujem lebo ked sa ho pýtam na cestu onu furt - zarad jednotku... - akoo keby som nevedela - a tiež mi šahá na volant - čož ma dost desí. (si myslí že nevytočím alebo čo)
edit ja som tam nebola ja viem cim to je ze teda ak som neni tehu tak musim vyvolat ms a ked som bola na kontrole minuly rok tak som mu spominala ze nemam ms tak sa ma opital ci mi to prekaza alebo teda vadi a ja ze nie ,tak nemam ms no viem ako na nu tak ma sa na co tesit mrcha jedna 😉
chcem sa opytat robila som si test a az po dvoch dnoch sa mi ukazala druha ciarka ale taka slaba...stalo sa to uz aj vam ?
dobre ranko
b.bardy mne osobne sa to nestalo, mne max po hodine sa ukazala
b.bardy mne osobne sa to nestalo, mne max po hodine sa ukazala
Začni písať odpoveď...

Odošli