icon

Začínate pracovať na bábu od októbra, novembra 2009?

poppy1
11. jún 2009

baby ste tu take? 😉 dufam,ze nie som jedina... 😀

evitkamalicka
19. máj 2010

ako sme sa vyspinkali? u nas uz konecne svieti slniecko aspon troska

rosannar
19. máj 2010

evit....nooo super sme sa vyspinkali...snívalo sa mi že sme boli na 3D/4D a boli tak vidno guľky....jaaaaj keby sa to tak splnilo 😀

rosannar
19. máj 2010

u nas ráno svietilo slniečko ale už je zatiahnuté

evitkamalicka
19. máj 2010

no ale aspon, ze uz neprsi....zajtra tu ma byt 18 stupnov a v piatok 21 konecne

rosannar
19. máj 2010

evit...no mohlo by byť cez víkend pekne....u nas je netradičný jarmok tak by som chcela ísť, lebo ten tradičný je v oktobri a presne na môj termín čo mám zatial, tak ho nestihnem, tak si chcem užiť aspon tento 😀

evitkamalicka
19. máj 2010

my sme mali tento vikend vecanske hody a jarmok bude niekedy v lete a potom v septembri

rosannar
19. máj 2010

evit...noo mne to tak sproste vychádza 😀 ....ale hádam ten další už stihnem 😀

evitkamalicka
19. máj 2010

ale co tam po jarmoku, budes sa vytesovat z miminka

rosannar
19. máj 2010

evit...ja viem, to bude krajšia radosť, ale to čo je dobré, že somnou bude tak trpieť aj mužík 😀 lebo ked ja nejdem na jarmok, nejde ani on 😀

edita84
19. máj 2010

Ahojte

dijefcatko
19. máj 2010

ahojte 😉
jani, ja som o nicom nevedela... 😢

rosannar
19. máj 2010

edit, dijefcatko..ahooojte 😉

edita84
19. máj 2010

ahoj dijef ako si s grafom? ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/edita84

dijefcatko
19. máj 2010

edit, zatiaľ nijak, merala som predvčerom naposledy, už ma to neťahá, salám na to 😅 som pred ovu, a včera som vstávala o 4tej, bola som v BA a dnes až o 8 mej, lebo ma moj mm nezobudil. 😉

edita84
19. máj 2010

dijef dobre robíš onedlho sa pridám aj ja k nemeračkám 😀

edita84
19. máj 2010

len sa bojím aby aj tento mesiac nebol anovulák

rosannar
19. máj 2010

dijefcatko, edit, no aj ja som bola tak že som nemerala a potom asi po týždni som nevydržala a šla som merať a nakoniec to vtedy vyšlo 😀

dijefcatko
19. máj 2010

len mňa baby na tom druhom fóre vyplašili, lebo sa ma soldi opýtala, či nemôžem mať endometriózu 😖 tak predtým som si nahovárala tehu príznaky, teraz si nahováram endometriózu, že kvôli tomu nám to nejde 😠 som ja ale trúba... a navyše pred časom starkej veštec hovoril, že sa mi podarí otehotnieť ťažšie...

katkamarek
19. máj 2010

dobre ranko,

co sa stalo janiree? O nicom tiez neviem, kedze som vas zanedbavala 😕

sophie1981
19. máj 2010

dobre ranko.....

dijef.....ta prenasleduje teta hrozna a strasiva?....neboj, ziadna endometrioza........ja vlasstne ani neviem co to je a ani nechcem...... 😀 ,,,,bo aj ja by som bola za tetu hroznu,..... 😝

jani.....tak ked ta cakanie unavuje, si pripravena..... 😉 .....super....... 😉

u nas prsi........ale nejako mi to uz nieje cudzie, kedze leje uz od pondelka...sa budem cudovat, ked nebude prsat..... 😀

dijefcatko
19. máj 2010

ahoj katik, no z jej predchadzajuceho prispevku som sa vlastne dozvedela, ze to nedopadlo dobre ☹ ale neviem, kedy sa to stalo, ani nič bližšie, myslím, že to sem nepísala, ale možno som to iba prehliadla...

edita84
19. máj 2010

kočky mňa zas tak bolí hlava a som strašne ospalá dala som si kávu ale ešte je mi horšie totálne na grc 😝

rosannar
19. máj 2010

edit....no ja som na tom rovnako...hlava ma bolí ale našťastie len trošičku....ale ospala som fest...ešte mi je aj teplo, lebo sme boli vonku na obede a nejak ma to zmorilo a tu v kanclíku je teplučko tak to teraz na mna vplýva

evitkamalicka
19. máj 2010

mna nastastie neboli nic a uz sa tesim, ze po tych dnoch doma aj pojdeme dnes von

rosannar
19. máj 2010

evit...no aj u nas je vonku také v pohode počasie, trošku je zima ale aspon neprší 😀

sophie1981
19. máj 2010

u nas prsi....ale ani to nam nevadi neist von...my chodime aj v dazdi....natiahneme gumaky, prsiplaste a hajde von aspon na hodinku...dnes sme boli kuknut na vodu v Hornade.....uz to aspon klesa..... 😅 .......

rosannar
19. máj 2010

sophie...no u nás sa to stále drží len v oblakoch...aspon nech vydrží kým prídem domov...ale ani domov sa mi nechce ísť, lebo mm by už mal byť teraz v práci a uvidím ho až ráno...bude mi smutno ☹

sophie1981
19. máj 2010

tak a po dalsiej zumbe...super vypotena, unavena, uz aj osprchovana.....cakam na manzela......dva dni skakania a hned sa citim ovela lepsie..... 😀 ......aspon ta myslienka ze konecne nieco so sebou robim.... 😀

edita84
20. máj 2010

Ahoj kočky ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/edita84 inak všimla som si že sem dávam už len ja graf a chodí sem strašne málo snažiliek ☹ čo ma mrzí lebo už tu nerozoberáme toľko snažilkovania 😒
inak konečne tu svieti slniečko 😀

evitkamalicka
20. máj 2010

dobre ranko

edit pekne stupas