icon

Začínate pracovať na bábu od októbra, novembra 2009?

poppy1
11. jún 2009

baby ste tu take? 😉 dufam,ze nie som jedina... 😀

edita84
14. jún 2010

sophie v byte 😀 vo veľkej krabici 😀

sophie1981
14. jún 2010

uhmmmm...tak uz som videla hocico, ale domaceho milacika takehoto druhu som este nem..... 😅 .....ale sak aspon vajka budu nie?...popripade dobra polievka.. 😀

edita84
14. jún 2010

no to neee o týždeň alebo dva pôjdu späť ved také veľké by sme nemali kde dať 🙂

sophie1981
14. jún 2010

jaaaj....chapem...tak takto sme prebyvavali aj my sliepky, ked este babka chovala...len my sme ich mali aj 30 v krabici......to bolo hluku a piskotu..... 😝

edita84
15. jún 2010

sophie ani nehovor večer sa jedno rozčulovalo a nevedeli sme od neho zaspať ale potom sme ich dali do menšej krabice a bol kľud 🙂

dijefcatko
15. jún 2010

Dobré ránko dievčatá, tak dnes opäť škaredý deň 😒 prajem vám teda aspoň úsmevy na tváričkách 😵

edita84
15. jún 2010

ahoj dijef u nás svieti slniečko a dúfam že aj bude lebo sa chystáme s kamoškou trocha von aby sa detičky vyblánili 🙂

dijefcatko
15. jún 2010

no neviem, u nas to asi nevyjde, ale neva, ja mam teraz slniecko v dusi 😵 a dnes si beriem prvykrat auto sama, tak drzte palce 🙂

edita84
15. jún 2010

joj to budeš prvý krát šoférovať sama? dávaj na vás pozor

dijefcatko
15. jún 2010

nie nie, to len tu v BB som isla prvykrat sama v piatok, inak jazdim, nemam problem. len z tejto hustej premavky mam strach, ale len kym sa dostanem do auta, potom je to uz pohoda. ja sa nebojim soferovat, ja sa bojim druhych ludi, lebo jazdia ako besni 😠 ale mm ma pravdu, budem teraz mozno po doktoroch chodit a bude mi jednoduchsie autom, co ak by mi bolo v buse zle. tak hadam nic nevyparatim. aj s drobcom potom budem musiet soferovat, tak nech som skoro profik 😀

edita84
15. jún 2010

no presne tý šoféri okolo toho sa bojím aj ja, inak aj ja ked som bola tehu som jazdila jak blázon a po pôrode nič ani som do auta nesadla len ked som musela ked som mohla tak som šla kočíkom alebo teraz už pešikujeme ale od septembra sadám späť do auta 😀

dijefcatko
15. jún 2010

mm by ma este na auto asi nenahovoril, ale ked si predstavim horucavu v buse a upotenych ludi, tak ma natahuje uz teraz... to by ma asi zabilo. 😖

edita84
15. jún 2010

no to hej je to hrôza ten bus 🙄

rosannar
15. jún 2010

dobréé ránko babulky...
edit...no tie kurence ked spomínaš...raz som prišla domov z práce a ocino mi vola po ceste domov, že aby som sa nezľakla ked vôjdem do kupelky, lebo sú tam sliepočky...no a ja že si robí srandu ako vždy a vôjdem do kupelky a tam fakt boli sliepky ale také už väčšie, akože také na odstrel 😀 ...

rosannar
15. jún 2010

dobréé ránko babulky...
edit...no tie kurence ked spomínaš...raz som prišla domov z práce a ocino mi vola po ceste domov, že aby som sa nezľakla ked vôjdem do kupelky, lebo sú tam sliepočky...no a ja že si robí srandu ako vždy a vôjdem do kupelky a tam fakt boli sliepky ale také už väčšie, akože také na odstrel 😀 ...

edita84
15. jún 2010

ros to môj dedo zvykol kupovať kačky ešte živé a dával ich do garáže a raz som ich skoro pustila von juj ten bol naštvaný 😀

rosannar
15. jún 2010

edit...no len my bývame v činžiaku a to že sme mali v kupelke kurence ma prekvapilo 😀

edita84
15. jún 2010

ros to hej 🙂 no idem s malou von krásny deň prajem 🙂

rosannar
15. jún 2010

edit....tak ti pekne užite dník 😉

evitkamalicka
15. jún 2010

dobre ranko,
my sme akurat prisli z vonka, boli sme hned rano kym nebolo tak teplo....dnes 33tt 😵

cukruska1920
15. jún 2010

Ahojte.... dnes to zase vyzera na poriadne teplo 😝 pojdem z domu trochu skor na poradnu a este sa pomotam po meste...sa mi nechce byt doma

evitkamalicka
15. jún 2010

@cukruska1920 ale az take teplo nebude, ma byt 24 v tieni....zajtra bude chladnejsie

rosannar
15. jún 2010

evit....dobréé ránko....no ja ked som ráno šla do práce, tak mi normálne bola zima 😉

cukrus....ahooooj, taaak ty máš dneska ten velký utzv...tak si to pekne uži 😉

evitkamalicka
15. jún 2010

ja som bola s Adamkom na prechadzke rano o 7:45 len v kratasoch, tielku a slapkach

cukruska1920
15. jún 2010

@evitkamalicka aj to je pre mna dost 😝

baby aj vy mate tolko komarov? ja som cela dostipana a to mame sietku

@rosannar nooo...mam...len dufam ze budu len pozitivne spravy

evitkamalicka
15. jún 2010

my nemame sietky, ani to nechceme....komarov sme videli len troch a ako sa ochladilo tak vobec

rosannar
15. jún 2010

@cukruska1920 ...nooo máme, aj ja som celá došptípaná, ale ja sa snažím nezapalovať svetlo len ak musím... 😀

edita84
15. jún 2010

kočky ja som ešte stále tu 😀 inak cukru aj u nás je nehorázne veľa komárov ja som akurát pozerala tieto výrobky http://www.klikshop.eu/klikshop/eshop/43-1-DOMA... - http://www.retrus.sk/index.php?page=shop.produc... ale asi kúpim ten chicco

cukruska1920
15. jún 2010

za mnou idu tie hnusoby ako vcely na med.... nechapem ako im moze chutit moja krv ked este aj injekcie do seba pcham 😝

evitkamalicka
15. jún 2010

u nas teraz na mna vobec nejdu a to inokedy som bola prave ja ta najlepsia obet 😀

evitkamalicka
15. jún 2010

asi im nechuti zelezo co do seba pcham 😀 😀 😀