Začínate pracovať na bábu od októbra, novembra 2009?
baby ste tu take? 😉 dufam,ze nie som jedina... 😀
ahojte 😕 😕 😕
kojzarik ahoj
evitka ahoj ako sa mas ? ja dnes chvala bohu fajn teda aspom zatial a uz mam 7 kg dole 😒
mam sa celkom fajn
tak je super a malicky poslucha ?
maly poslucha, co ine mu ostava 😅 , ale musim ho pochvalit ze od nedele uz chodi len za jednu ruku, tak dufam ze coskoro sa pusti sam
no hadam hej ..mne sa mali pustil sam 3 dni pred 1 rokom a to som len kukala ako puk , vobec nevedel stvornozkovat
juuuu, mne je neskutočne teplo. čo mam robiť? už aj teplotu som si merala - nemam.... sprcha nepomáha ... nie som v prechode?
lumimi myslis ze to moze byt tym? 😀
no ja neviem, za mesiac mam 27 ...
lumimi toto mi nerob normalne mi zabehol caj
urcite nejdes do prechodu
no ale mne pri takýchto návaloch napadol len prechohd , 😀
pardon, nabuduce najprv prečitam a potom sem dám odkaz -take drísty... ako všade inde
ach nic idem ja spat
Ahojte,
ste toho popísali a nechce sa mi všetko čítať...
Nejaká ďalšia tehuľka???
Ja som bola dnes u Dr. a veru mi potvrdil, že som tehotná. Som v 7tt. Tak som prešťastná. Dostala som aj fotku zo sona, ale je oveľa horšia, akú som dostala v tom období pri Vilkovi. Ale nevadí... 😀
Tak držím pršteky aj Vám, nech to čoskoro víde...
Dúfam, že nebude vadiť, keď si s Vami aj tak občas popíšem...
dobre ranko
ludka tak to je super a stale sem budes patrit 😉
jéj ludka to ti gratulujem to je super teším sa s tebou. 🙂
a inac ja dnes takto s grafom
http://www.fertilityfriend.com/home/1d9533
vyzera to dobre síce sa v týchto grafoch veľmi nevyznám
pokial sa teplota bude drzat nad ciarou tak bude dobre
tak držím všetky palce aby tu bola ďalšia tehulka
edita dakujem....a ty ako?
36,5 a prsia bolia ako ked som bola tehu s malou ale veľmi sa dotoho nevžijem lebo potom zas budeme s ocinkom sklamaný
treba mysliet na nieco ine ak sa da 🙂
jasne už sa na to nesústredím ako prvý mesiac snaženia teraz sme s tým tak ked sa podarí tak budeme šťastný a ked nie tak sa buddeme snažiť ďalej veď to snaženie je tak super nie?
edita presne tak, snazilkovanie je super 😅 ....co mas dnes v plane?
dne vysávam variť nemusím lebo včera som dostala chuť na pizzu a včera som upiekla za dva plechy (pre celú family) takže ešte žehlenie s ktorým mi pomôže malá a potom už len leháro a popoludní prechádzka s malou slečnou a ty? malý je už hore?
maly je uz hore, napapal sa a bude spat, ja ho rano ani nevyberam z postielky, lebo on po papani este pospinka do tej 10tej, my sa chystame poobede do mesta na prechadzku

vsak to je dobre 🙂 bude ked bude