icon

Záhada partnerovej krvnej skupiny vyriešená.

jankasalagova
31. júl 2025

Dobry den priatelia tak som tu pisala o krvnej skupine ze ja som Brh- maly Arh- a partner udajne B tak mame vysledky,partner ma po dnesnych vysledkoch AB tak zahada je vyriesena,dakujem ze ste boli so mnou a podporovali ma.

Strana
z2
stellarstar
31. júl 2025

Teší ma pre vás super 👍🙏🍀

petamich
31. júl 2025

❤️😅

biba_18
31. júl 2025

super že si dala vedieť 👍 a super že sa to vyriešilo…

jankasalagova
autor
31. júl 2025
@biba_18

super že si dala vedieť 👍 a super že sa to vyriešilo…

@biba_18 vsak chvalabohu som konecne spokojna

jankasalagova
autor
31. júl 2025
@petamich

❤️😅

@petamich 😍😍

anjelok
31. júl 2025
@jankasalagova

@petamich 😍😍

@jankasalagova ty si rh negativ a tvoj gyn nezistoval krv.skupinu muza? To sa cudujem. U mna to bolo ako prve, moj muz ma rh faktor pozit. a kontrolovali mi protilatky cele tehu + po porode pichli injekciu, kedze dcera je tiez rh pozit. po muzovi.

jazula
31. júl 2025
@anjelok

@jankasalagova ty si rh negativ a tvoj gyn nezistoval krv.skupinu muza? To sa cudujem. U mna to bolo ako prve, moj muz ma rh faktor pozit. a kontrolovali mi protilatky cele tehu + po porode pichli injekciu, kedze dcera je tiez rh pozit. po muzovi.

@anjelok oni RHčko vedeli, to aj sedelo, len nebolo možné, aby dvaja rodičia s krvnou skupinou B mali dieťa s A. A tak to vzbudilo rôzne pochybnosti a skončilo pretestovaním otecka, ktorý nemá B ale AB 🙂.

Inak mňa sa gynekológ na krvnú skupinu partnera len pýtal, na testy nové ho neposielal.

anjelok
31. júl 2025
@jazula

@anjelok oni RHčko vedeli, to aj sedelo, len nebolo možné, aby dvaja rodičia s krvnou skupinou B mali dieťa s A. A tak to vzbudilo rôzne pochybnosti a skončilo pretestovaním otecka, ktorý nemá B ale AB 🙂.

Inak mňa sa gynekológ na krvnú skupinu partnera len pýtal, na testy nové ho neposielal.

@jazula no ved to sa cudujem, ze si neoveril. Lebo aj mna sa pytala dr, ale aj overila.

jankasalagova
autor
31. júl 2025
@jazula

@jazula ono to bolo tak lebo jeho mamka mu tvrdila ze obaja jeho rodicia maju B a partner bol presvedceny ze aj on ma B a ja urcite nie ked nas syn ma A tak bezpidmuenecne mas AB tak dneska vysla pravda napovrch ze ma AB a co z toho vyplynulo?ze on nema bioligickeho otca sa po rokoch dozvedel a to je sok

jankasalagova
autor
31. júl 2025
@anjelok

@anjelok nie nepytal sa tiez sa cudujem

anjelok
31. júl 2025
@jankasalagova

@jazula ono to bolo tak lebo jeho mamka mu tvrdila ze obaja jeho rodicia maju B a partner bol presvedceny ze aj on ma B a ja urcite nie ked nas syn ma A tak bezpidmuenecne mas AB tak dneska vysla pravda napovrch ze ma AB a co z toho vyplynulo?ze on nema bioligickeho otca sa po rokoch dozvedel a to je sok

@jankasalagova fuha, tak to je prekvapko veru....a blbe inak, ze cely zivot je v tom, ze ma inu krvnu skupinu.

beata_k
31. júl 2025
@anjelok

@jazula no ved to sa cudujem, ze si neoveril. Lebo aj mna sa pytala dr, ale aj overila.

@anjelok Mam za sebou 2 tehotenstva u 2 roznych lekarov a ani jeden nezistoval krvnu skupinu mojho muza.

anjelok
31. júl 2025
@beata_k

@anjelok Mam za sebou 2 tehotenstva u 2 roznych lekarov a ani jeden nezistoval krvnu skupinu mojho muza.

@beata_k a mas rh faktor negativny? Ak nie, tak je to bezpredmetne.

beata_k
31. júl 2025
@anjelok

@beata_k a mas rh faktor negativny? Ak nie, tak je to bezpredmetne.

@anjelok Tak to uz neviem. To len pri negat.?

anjelok
31. júl 2025
@beata_k

@beata_k ano, problem je, ked zena je negat a muz pozit. Lebo aj dieta tym padom moze byt pozit.
Ak je matka Rh- (negatívna) a plod Rh+ (pozitívny), môže to viesť k Rh inkompatibilite. V takom prípade môže imunitný systém matky tvorbou protilátok ohroziť plod v nasledujúcich tehotenstvách, ak sa protilátky dostanú do krvného obehu plodu. Tieto protilátky môžu ničiť červené krvinky plodu, čo môže viesť k rôznym komplikáciám, vrátane hemolytickej choroby novorodenca. ...atd.

jablkovastrudla
31. júl 2025
@beata_k

@beata_k ja mam 0 negativ a ked som bola druhy krat tehotna tak si telo tvorilo protilatky, musela som ist aj na injekciu v nejakom 27-28 tyzdni. Riesi sa to len pri negativnom rh

beata_k
31. júl 2025
@anjelok

@beata_k ano, problem je, ked zena je negat a muz pozit. Lebo aj dieta tym padom moze byt pozit.
Ak je matka Rh- (negatívna) a plod Rh+ (pozitívny), môže to viesť k Rh inkompatibilite. V takom prípade môže imunitný systém matky tvorbou protilátok ohroziť plod v nasledujúcich tehotenstvách, ak sa protilátky dostanú do krvného obehu plodu. Tieto protilátky môžu ničiť červené krvinky plodu, čo môže viesť k rôznym komplikáciám, vrátane hemolytickej choroby novorodenca. ...atd.

@anjelok OK, vdaka za info

carduelis
31. júl 2025
@anjelok

@anjelok ak je zena Rh neg nezistuje sa krvna skupina muza, pocas tehotenstva sa tak ci tak robia odbery na protilatky a po porode sa testuje dieta a na zaklade toho pichaju inekciu

anjelok
31. júl 2025
@carduelis

@anjelok ak je zena Rh neg nezistuje sa krvna skupina muza, pocas tehotenstva sa tak ci tak robia odbery na protilatky a po porode sa testuje dieta a na zaklade toho pichaju inekciu

Moja gyn zistovala 🤷‍♀️

jankasalagova
autor
31. júl 2025
@anjelok

@jankasalagova fuha, tak to je prekvapko veru....a blbe inak, ze cely zivot je v tom, ze ma inu krvnu skupinu.

@anjelok vsak prave to je sok adi skor by som to nazvala

marki07
31. júl 2025

to je fajn že sa ti to vyriesilo

jankasalagova
autor
1. aug 2025
@marki07

to je fajn že sa ti to vyriesilo

@marki07 ano super

basska_b
1. aug 2025
@anjelok

@anjelok Zda sa mi ze krvna akupina muza sa uz nezistuje podla hesla "matka je ista, otec neisty"

basska_b
1. aug 2025
@anjelok

@anjelok Preto sa pred podanim transfuzie robi radsej test... inak, moje decka maju v prepustacej sprave , ze su 0+, ako aj ja s muzom, ale pre 100% istotu treba test po 1.roku zivota opakovat, lebo je nizka hladina neviem coho a nemusi to vyjst spravne

andreatytler
1. aug 2025

@jankasalagova Takze sa ukazalo ze partnerov otec nie je jeho biologicky otec? No sila.
Ucitelka biologie nam rozpravala prihodu ako sa dvom bielym rodicom narodil cernosko a zena bola podozrievana z nevery a nakoniec sa ukazalo ze mama tej zeny bola neverna s cernochom.

jankasalagova
autor
1. aug 2025
@andreatytler

@jankasalagova Takze sa ukazalo ze partnerov otec nie je jeho biologicky otec? No sila.
Ucitelka biologie nam rozpravala prihodu ako sa dvom bielym rodicom narodil cernosko a zena bola podozrievana z nevery a nakoniec sa ukazalo ze mama tej zeny bola neverna s cernochom.

@andreatytler no krasne keby nepirodim babatko rak doteraz nevie pravdu to je teda sila veru

andreatytler
2. aug 2025
@jankasalagova

@andreatytler no krasne keby nepirodim babatko rak doteraz nevie pravdu to je teda sila veru

@jankasalagova No musi to byt pre neho velky sok a este vacsi pre jeho otca. Jeho mama sa musela riadne potit ked ste to riesili, lebo ona urcite vedela ze tymto vyjde pravda na povrch a nic nepovie a necha syna nech podozrieva teba z nevery.

jankasalagova
autor
2. aug 2025
@andreatytler

@jankasalagova No musi to byt pre neho velky sok a este vacsi pre jeho otca. Jeho mama sa musela riadne potit ked ste to riesili, lebo ona urcite vedela ze tymto vyjde pravda na povrch a nic nepovie a necha syna nech podozrieva teba z nevery.

@andreatytler no veru qno a jeho otec je uz dlhe roky mrtvy ale tu ide o to ze mu vlastna mamka tajila dolezite fakty

jankasalagova
autor
2. aug 2025
@andreatytler

@andreatytler ano mna podozrieval ze to neni jeho syn a uz pravda vysla hore

andreatytler
2. aug 2025
@jankasalagova

@andreatytler ano mna podozrieval ze to neni jeho syn a uz pravda vysla hore

@jankasalagova Hrozne ako sa ta mama zachovala. Aspon ze jeho otec to uz nemusi riesit. Aj sa muz hneva na mamu?

Strana
z2