Záhada zmiznutých vecí. Ako ste na tom vy?
Ahojte, stala sa mi taká záhada. Každý mesiac čo dostanem gastrolístky tak si ich odložím a babka mi ich mení za peniaze. Peniaze si potom odkladám. Robím to už cez rok, mal som takto odložených cez 900e. Vždy som mal peniaze odložené vo vankúši na sedačke. Minulý týždeň, neviem čo ma to napadlo, že peniaze zoberiem k starým rodičom. Babka si rozmenila 100e bankovky za drobnejšie. Chodím vlakom, tak keď som odchádzal dal som si peňaženku k notebooku do obalu, notebook do ruksaku. Táto jazda vlakom bola taká čudná. Celý čas som si pevne držal v rukách ruksak, pod nohami som mal ešte kufor plný domácej zeleniny. Keď som odchdázal z auta pri vlaku som si kontroloval mobil, kľúče, peňaženka a druhá peňaženska s peniazmi na gastráče, ruku som dal do batohu, prešiel po notebooku bolo ju cítiť. V nedeľu večer som asi notebook ani nevyťahoval, v pondelok som mal čudný deň, zrejme som notebook vytiahol, na peňaženku som kašlal (veď viem kde ju nájdem) v utorok som prišiel z práce zas skôr, to som zas upratoval a obal sa nejakým zázrakom dostal do spálne bez peňaženky. Celý čas som bol každý večer v tom, že peňaženka je zapadnutá v ruksaku. VO štvrtok som sa balil, neskontroloval som si nič veď peňaženka je v batohu. Pretože som všetko v utorok upratoval, nikde nebola, sedačku vytrasol, skrinky som všetky pozeral proste všadesom kukol lebo som tam niečo bral, tam som vkladal, majú prísť naší pozrieť bol som na nákup cez týždeň nákup som vykladal. V sobotu večer som si zmyslel, že pozriem na tú peňaženku. Peňaženka v tom rukasaku nebola. Rýchlo panika. Utekali sme od naších ku mne večer autom, lebo som bol nervózny. Všetko prezrel 2x kde som kukal počas týžňa... peňaženky v ktorej som ich mal odložené však nebolo nikde. Najhoršie je, že ja som túto peňaženku mával najčastejšie v tom vankúši, lenže zvykol som ju sem tam aj niekde "lepšie" schovať. Keďže som sa bál, že cez moje staré dvere ma niekto vykradne. Paradox je, že mám 3 bankové účty so sporiacimi podúčtami a ja si peniaze takto pekne doma "schovám". Som fakt zúfalý, nie že by mi tých 900e nutne chýbalo, verím a chcem tomu veriť, že sú niekde v byte aže ich raz nájdem. Lenže boli to peniaze práve na tie nešťastné dvere a tie by som potreboval meniť nie raz ale čo najskôr.
Stalo sa vám niekedy niečo podobné? Po akej dobe ste takto schované veci našli? Možno nejaká rada, alebo inšpiarácia skrýše kde by som ich mohol schovať ?
@tomas97 ja viem, že nenájdem, lebo s mužom sme prešli všetko a on má teóriu,ze som vyhodila omylom s niečím...cize tak, ale tebe prajem velmi aby si našiel, a aj sa za to príhovorim u sv.Antona patróna stratených vecí...casto sa nemodlim,ale viem ako sa cítiš,tak ta chápem.
🍀🍀🍀🍀