Záhadný prsteň v aute
Ahojte žienky. Chcela by som sa len spýtať. Ako by ste reagovali,keby u chlapa nájdete v aute prstienok neznámej osoby? Keď som sa ho spýtala, či mi k tomu nechce niečo povedať,tak jeho odpoveď znela"Nie" 😇🖐️
Ps: jeho mamy nie je🙂
Neviem, či sa báť alebo nie. Neverím, že mi nemá k tomu čo povedať. Sme spolu 3 roky 🙂
@simkaaaaa co uu, dôvera je ta, tam, snad ti to mozno este nejak hodnoverne vysvetli, no ja by som asi dobiedzala,ze co to kde to?
@mariejenka keď by som to robila ja bolo by zle. Skúšala som na iných veciach
@deti95060810 to nie nepoziciava auto
Mám podobnú príhodu: som geodetka, boli sme s kolegom merať v teréne na služobnom aute, ktoré ale on používa aj na súkromné účely. Robila som si nákres polohopisu na papier na podložke, ale neustále mi ho odfukoval vietor, tak som si ho prichytila sponkou do vlasov. Po skončení práce som tú podložku hodila do auta na zadné sedadlo. Sponka z toho odpadla a zostala tam. Samozrejme, že ju kolegova žena našla. 😂
Takže, dôvod môže byť aj úplne nevinný.
Mozno ho nasiel a hodil na sedačku...moj otec raz takto nasiel nejaky privesok na zemi a vozil ho v prepazke snad aj roky... nechápem dodnes, naco to dvihal zo zeme 😁
Vsak na tvoju otazku ti odpovedal. Nechces povedat? Nie. Ak chces vediet nieco viac, musis sa opytat nieco ine.
Je to divne 😂 neviem ako by som ja zareagovala... Auto mate nove? Ze by to bolo po bývalých majiteloch? Zase neviem aký prsteň by zhrdzavel len tak v aute, za taký cas.. Bohužiaľ si dala zlu otázku, mala si sa ho opýtať ako sa ten prsteň do toho auta dostal. A pochybujem ze náhodná spolu cestujúci, možno este dieťa, stratí prsteň počas jazdy a nevšimne si. Ak aj mne dačo spadne a nedá sa mi to vybrať spod sedačky, chlap ti vie 😁
@simkaaaaa
Mne sa raz stalo, ze kamoška sa mala vydavat a pozerala na moju obrucku. Sedeli sme v aute lebo som ju priviezla z mesta a este chvíľu sme kecali a chcela vyskúšať môj prsteň. Spadol jej niekde pod sedadlá a strasne dlho som ho nevedela najst - mozno aj mesiac. Muz sa ma pýtal, prečo som prišla domov o 11 večer bez obrúčky 😅 príbeh veľmi neobstal, ze si ho skusala kamoska. Našiel ho on, keď vysávač auto pod sedadlami 😂
Záleží na tom, či si už nejaké podozrenie mala, ci sa sprava nejak cudne, ...
Ak áno, teraz by som to nechala tak, a zacala byt vsimavejsia. Pozor, aby si to nevšimol a nezačal si dávať väčší pozor on. Ak má niečo za ušami, začne byť opatrnejší.
@simca06022011 hej no. Ja som len asi trošku nevedela ako to sformulovať 🤣
registrácia dnes?
@simkaaaaa a hneď vieš, ako a kde a kedy položiť otázku na koníkovi? 🙂
@panelacikova A koľko dní by malo podľa Teba uplynúť od registrácie po pochopenie, ako položiť otázku na koníku?
@h2 predstav si situáciu. dajme tomu dnes/včera nájdem ten prsteň. a tak idem na MK, zaregistrujem sa a položím otázku. to fakt? na portál pre predovšetkým matky a tehotné? neviem, skôr mám pocit, že takéto problémy sa riešia na iných sieťach, nie tu. teda aspoň nie párhodinové registrácie 🙂 ale OK, veď odpovedajte, možno autorke pomôžete 🙂
@panelacikova Tak ja osobne som sa tiež zaregistrovala vtedy, keď som išla založiť diskusiu. Lebo dovtedy som to nepotrebovala. A k tomu, že toto je portál pre matky a tehotné: tu sa už rieši úplne všetko. Píše sem kopec bezdetných žien, dokonca aj pubertálna mládež.
@amelie2017 ono to znie uplne mimo, ale ti muzi su fakt takto jendoduchi... 😀
@h2 áno, presne si to vystihla tými poslednými dvomi slovami 🙂
@simkaaaaa Mne je to vsetko dost cudne.
Ak je muz nevinny, tak by sa mal asi urazit alebo nahnevat, ze ho podozrievas z nevery a nielen sucho odpovedat ze "nie".
Tiez mi je cudne, ze si jeho odpoved zobrala a neskusala sa pytat dalej. Kedze zjavne ta jeho odpoved neuspokojila. A tiez mi je cudne ako sa na tom zabavas. Neviem si predstavit ze by mi bolo v takejto situacii smiesne.
Prsteň je ok, ja som našla v aute nohavičky, silou mocou ma presviedčal, že sú moje a vypadli mi keď sme šli na kúpalisko. Čo by teoreticky aj mohlo byť, ale... Do tých xxs by som svoju M-kovú prdel nenapchala. Takže musel s pravdou von.
@simkaaaaa keďže je hrdzavý nemôže byť ten prsteň od predchádzajúceho majiteľa? Aj my sme našli hočo v aute keď sme ho kúpili a následne tepovali a tak.
Cakam na novu temu vo fore s nazvom "Stratila som prsten v aute milenca, co teraz" 🤣
Možno zásnubný pre Teba😉
@simkaaaaa odkiaľ kúpi auto keď ho ma no predpokladám ,ze upne nove nieje a kľudne tam môže byt od predchádzajúcej majiteľky alebo majitelovej ,manželky,matky,sestry priateľky kolegyne alebo dcéry .Možno zostal aj tvoj zaskočený a zľakol sa aka bude tvoja reakcia .Ťažko povedať ale kľudne to môže byt takto .Ten prste tam mohol byt aj 3 ci 4r
@anonym0001 odpadla som 😁😁😁😁😁
...no do kelu a ja hladam moj prsten uz skoro pol roka 😂 😀

nepožičal niekomu auto? Niečo podobné sa stalo nám... ex si požičal auto od kámoša, a mne sa tam vytratila záušnica... kamarát mal doma chvíľu peklo od manželky....