icon

Záhadný prsteň v aute

simkaaaaa
1. júl 2021

Ahojte žienky. Chcela by som sa len spýtať. Ako by ste reagovali,keby u chlapa nájdete v aute prstienok neznámej osoby? Keď som sa ho spýtala, či mi k tomu nechce niečo povedať,tak jeho odpoveď znela"Nie" 😇🖐️
Ps: jeho mamy nie je🙂
Neviem, či sa báť alebo nie. Neverím, že mi nemá k tomu čo povedať. Sme spolu 3 roky 🙂

Strana
z3
osky
2. júl 2021

Zvlastne toeto vase konspiracie.

Mna zaraza na tom jedina vec-vozite sa v aute,a zrazu bol ten prsten na sedadle,kde sedavas.

Cize nie,nemoze tam byt roky a ani to nemoze byt po prrdchadzajucom majitelovi a pod
Ak tam pred tym nebol a zrazu tam je,tak je to divne...nie?
Ak by ho partner bol nasiel a tam polozil,povie to.
A nie ze nema k tomu co povedat.
A ak po otazke ostal zaskoceny,tak treba zapnut vsetky blikadla,ko trolky a dat si otazku:
CHCES S NIM ESTE BYT?
Lebo dovera je tu uz naburana,on ti pravdu nepovie a ty to budes mozno cely zivot v seve riesit.
Ale mozno si schopna prehltnut a ist dalej.bez vysvetlenia,bez vycitiek....
To uz musis zvazit sama...

martul
2. júl 2021

@simkaaaaa a auto máte nové alebo ste ho kúpili už použité? Kde bol ten prsteň, zapatrošeny?

cacianka
2. júl 2021

@simkaaaaa ale nedavaj mu všetko, potom si to neváži a si pre neho menej ayraktivna a tajomna

larisa
2. júl 2021

Ved mohol mat v aute mladú slečnu ktorá nosí lacnu bizuteriu . Ak stratila niekedy v zime. Mohol za ten čas zhrzaviet. Ja by som už neverila takému chlapovi.

ifava
2. júl 2021

No ja by som asi to nechala tak. Ked nechce o tom povedat viac, ale dozaista by som si ho viacej vsimala. Podla mna nic nevydrzi vecne, ak aj nieco urobil alebo stale robi tak to je len do casu vsetko. A osobne verim, ze karma jestvuje.

beatik3
2. júl 2021

hmmm, mozes len hadat, kto si ho tam zabudol a kedy. ono, ale ak nemas ine dokazy o nejakej tej pripadnej nevere, nechala by som to tak a tak ako ti radila @ifava, by som si ho mozno tak nejak viacej vsimala

ifava
2. júl 2021

@beatik3 napisala som to na zaklade mojej skusenosti. Lebo ono clovek neriesi kym nejako nezbada nic podozrive, ale ked je nejaky takyto podnet tak uz si vsimas aj ci si nosi telefon vsade so sebou, ci si ho kontroluje a vela inych veci.

thoughtfulweirdo
2. júl 2021

Ako rozmýšľam tak rozmýšľam, akosi neviem prísť na to, v akom vesmíre znamená ženská prítomnosť v aute automaticky neveru 😅 aspoň ja teda žijem vo svete, kde muži a ženy nie sú oddelení, bežne sa stretávajú a aj vozia v aute a nie, určite nemá každý muž sex s každou ženou, s ktorou sa kedy stretne 😄 ja sa napríklad s prsteňmi hrám, keď sa nudím. Už som ich tak postracala dosť veľa, preto aj obrúčku mám tak malú, aby som ju nedala len tak dole 😅 a občas som sa aj ocitla v aute muža, ktorý nie je môj manžel a určite som s každým z nich nechrápala 🤣 takže pokiaľ nie sú vo vzťahu žiadne iné náznaky nevery, ja by som z jedného prsteňa nič nevyvodzovala. Ešte počkaj, či tam o týždeň nebude náušnica a o dva sponka, to už by zrejme šlo o značkovanie územia.

basska23
2. júl 2021

Ja som pravidelne u ex priateľa v aute stratila naušnicu. No milovanie sa v aute bolo veľmi zaujímavé a divoké.Takže keď upratoval auto našiel tam vždy moje náušnice.
Ale ☝ to nemusí byť váš prípad.Ale zasa záleží kde ste našli prsteň na akom mieste.No pokiaľ tam osobná sedela v kľude tak mi nedáva logiku ako by stratila prsteň.Bud tam ten prsteň bol už dlhšie pred kúpou auta alebo dúfam že to nebude ten prípad tak možno manžel má bokovku. No ja neviem skúste si položiť otázku ako sa dá stratiť prsteň len tak v aute keď tam iba sedíte 🤔 možno že by sa dotyčná osoba s nim hrala ? Alebo ho tam nechala naschvál?
Skúste popremyslat ako sa chová manžel v poslednej dobe.Zmenilo sa niečo vo vzťahu,intimite? Pokiaľ nie tak by som to asi neriešila.
Poviem príklad moja mama nosi prstene v kabelke.Ma prácu kde pracuje s prstami a nesmie mať nič na rukách aby nepoškodili materiál s ktorým pracuje.Takže sa par krát stalo že zle zatvorila zips na kabelke a prstene sa kotulali po dlážke.
No pokiaľ sa manžel bude vyhýbať odpovedi tak tam možno bude niečo smrdiet .

Strana
z3