Zákon na ochranu nefajčiara a fajčenie na schodoch

pectore
24. aug 2012

Caute. Potrebujem sa poradit ako postupovat. byvam v panelovom byte hned nad schodami .Mam taky problem ze vyrastkovia sa naucili sediet mi na schodoch pod oknami a fajcit jednu od druhej. Cely byt mam zasmradeny a ked ich upozornim ze mi to prekaza este su drzi. Zaujmalo by ma ci schody nepatria k uzivatelskym priestorom panelaku...tym padom by mohli spadat k uzivatelskej ploche najomnikov a nie hoc koho. Potom ako to je s obcianskym spolunazivanim, ked ma fajcenim obmedzuju a obtazuju. Ja si okna neviem prestahovat a oni si mozu cigarety zapalit predsa hoc kde. Navyse su to este neplnolete deti. Viac krat som ich poprosila ale oni akoby to robili uz naschval. Mam male dieta a nemozu ma predsa kazdy den terorizovat a optazovat dymom... zakon o ochrane nefajciarov nieco take nezastresuje?

sisaha
24. aug 2012

@pectore skusala si volat policajtov? Vyskusaj a viac si tam cigu nezapalia... Okrem toho, fajcia tam domaci? Alebo su to decka odinakial?

pectore
autor
24. aug 2012

@sisaha ahoj dala som tu otazku nechtiac dvakrat...tuto som uz nahalsila...ale este ju nezrusili ...a presunula som ju do kategoria zdravia...tam je hlavna diskusia... policajtov som nevolala lebo ma decka vysmiali ze oni sa policajtov neboja....a navyse viem ze take veci mozu riesit len dohovorom....policajti odidu a decka tam budu zas....fajci tam ludia odnikadial...domaci nie.