Zákon príťažlivosti - venujem sa duchovným veciam
Mile mamicky,
uz dlhsiu dobu sa venujem duchovnym a dusevnym zalezitostiam ,Zakonu pritazlivosti,vibraciam,osudovosti,karme,reinkarnacii,minulym a buducim zivotom.
Hladam kamaratky podobne zmyslajuce,zijuce tymto,ktore citaju take knizky ako ja: Tajomstvo,Pros a dostanes,Putovanie dusi,Poznaj svoj ciel...atd...Je ich mnoho.Rada by som s vami podebatovala o kazdodennych radostiach a starostiach,o detoch,vztahoch k manzelovi,priatelom...na zaklade tohto Zakona.. 🙂
Proste: Hladam SPRIAZNENE DUSE!!!!
PS:Nejaku negativitu nepripustam.Negativne prispevky IGNORUJEME!!!! 😝
@kika112 Pozerala som tu knizku uz dlho...ale mam si ju kupit?Je to naozaj take dobre? A o com to je presne?
@danussskah ak nechceš kupovať, môžem ti ju poslať elektronicky 🙂 Mne to dodalo nádej a odvahu, už žiadne sebaobviňovanie a podobne... ťažko o tom písať, že o čom to je, nenapadajú ma tie správne a výstižné slová. Kto hľadá pravdu, tu ju môže nájsť, vycíti to sám. Samozrejme nie každému to môže sadnúť.
@kika112 No posli,ale ako?Mam ti dat mailovu adresu?
@danussskah môžeš ju napísať do správy 😉
@kika112 Ahoj,no ukazalo mi ze si na ceskom konikovi,tam by som sa musela registrovat.Napisem ju aj tu : Dancahol@post.sk.......dakujem vopred.
kto mi dá adresu, tomu pošlem knihy 🙂 ... napr. aj Liečebný kód od Alexandra Loyda - liečenie pomocou vlastnej energie, ale táto je dosť veľká keďže som ju skenovala, takže to skôr cez leteckú poštu... vlastne je aj na stránke ulozto 😉
@danussskah joj to som netusila ze takyto problem...
tak tu je moja adresa nech to ulahcim: k1veresova@gmail.com kto chcete..
@kika112 Uz to mam...A co este,prosim ta,mas v takejto podobe??? DAKUJEM VELMI PEKNE!!! Aj som sa na nu chystala,tak mozem po veceroch citat...🙂 Teraz mam sice to Ovplivnovani reality a to je 11dielov...no ale ved sa tym hadam preluskam...len sa to dost tazko cita..musim sa velmi sustredit 🙂....Ale naozaj dakujem!!! 😉
@danussskah teším sa keď môžem niekoho potešiť 😉 Poslala som ti 4 maily, ale jeden sa mi vrátil /neviem ktory/ Mám všelijaké knihy, ani som ešte nečítala všetky, ale tie čo som ti poslala som už čítala. A... nemáš za čo 😎
Ak ma táto téma naozaj zaujíma, ktorou knižkou začať?
ahojte kocky, rada by som sa aj ja ku vam pridala, citala som knizky Tajomstvo - milujem tu knihu, Pros a dostanes a este vsetky od Zdenky Jordanovej, dokonca som bola u nej aj na sedeni 🙂 ale sklamalo ma to! nebrala ma ona ale jej kolegyna /su totiz dve lebo Zdenka nema na vsetko cas/ a v podstate mi nic nepovedali resp. nic co by som nevedela predtym! akurat mam z niektorych veci len vycitky! takze mne to nepomohlo... ale Tajomstvo citam vzdy vtedy ked sa mi zda ze moj zivot je nejaky smutny! avsak ucim sa dakovat a prosit... casto velmi casto dakujem za svoje dieta 🙂 je to zazrak ze ho mame! a aj partnera som si vysnivala, len som nedosnivala do konca 🙂 ale zas take zle to nie je 🙂 este potrebujem schudnut bo to mi zatial vobec nejde ale citim ze je vo mne akoby nieco zablokovane a neviem to odblokovat a ani neviem co to presne je! mam to od porodu... vseobecne sa citim taka zablokovana, chcem robit tolko veci ale akosi nemozem! jednak partner mi nechce vela dovolit resp. casovo sa to neda zladit a jednak vzdy som mala rezim len teraz ho nemam... neviem ci je to od narodenia dietata alebo cim.. fakt netusim! potrebovala by som sa uvolnit a odblokovat! len ako? ked na to neviem prist... nemate nejaku radu?
@kika112 prisli mi 3 maily...Mozes poslat vsetko,ja som citaci fanatik...a nebranim sa nicomu novemu,co sa mozem naucit alebo dozvediet...
@veronicka1901 Odporucila by som ti na zaciatok TAJOMSTVO,to je taky sladky zaklad 🙂....Potom urcite MILUJ SVOJ ZIVOT..to tiez sladky zaklad...PROS a DOSTANES...troska do hlbky a su tam aj metody ako nieco dosiahnut...Aj autor Joe Vitale to pekne vo svojich knizkach vysvetluje...No a potom uz len dalsie a dalsie....to uz podla toho,co ta zaujme najviac a ktory autor ta oslovi tvojmu srdcu.
@danussskah Dakujem ti 🙂. Skusim pozhanat.
@prinzesz Ja som uvazovala,ze pojdem tiez na tie jej sedenia,ale asi sa mi to nepodari tento rok pri dvoch malych detoch...S tym chudnutim je to problem aj u mna a neviem,cim to je...Mam za sebou vsetky diety,aj zdravu stravu,neviec so vsetko...kupila som si vibracny stroj na chudnutie,prechadzala som sa kazdy den pol hodinu rychlou chodzou a NIC.Aj pozitivne myslim a dari sa mi asi takmer vo vsetkom tak na 90perc,ale v tomoto vobec...Tiez mam nejaky blok,ale myslim,ze to suvisi s mojim manzelom...Mozes mi napisat do sukromnej spravy viac,ak cchces..Tusim mame rovnaky problem.
@veronicka1901 Je toho strasne vela,len sa spolahni na svoju intuiciu a co sa ti prve zapaci,zober.Ale tie prve dve su urcite krasne knizky a pohladia dusu.
@veronicka1901 začni tým, čo ťa osloví... niekedy môžeš mať doma nejakú knihu roky kým ju začneš čítať. Všetko má svoj správny čas, možno keby si ju čítala skôr, nič ti nepovie, ale keď prejdeš v živote nejakými skúsenosťami, zmenou pohľadu na svet a život, aj tá istá kniha ti môže ukázať niečo iné a otvoriť dvere do nového poznania 🙂
Teda v skratke, ver svojej intuícii 😉
@danussskah skúšala si detox podľa Mačingovej? Ja na tom teraz frčím a očakávam pozitívne výsledky 🙂
@kika112 Ďakujem, zatiaľ som si stiahla Tajomstvo 🙂 a uvidím, čo bude ďalej.
@veronicka1901 na zaciatok vrelo odporucam zabavnu a lahkym perom i humorom pisanu knihu "Buď šťastný" od Andrewa Matthewsa, da sa aj stiahnut, myslim, ze ju uz nedostat v knihkupectvach. Je to koncentrat a vycuc zakladnych myslienok a principov zakona pritazlivost, pozitivneho myslenia a pod. Autor ju aj sam ilustroval, aj sa nasmejes, aj poucis a navnadis sa na dalsiu, vaznejsiu literaturu 🙂
@hradnapani Tak o tomto som ani nepocula...
@hradnapani aj ja dakujem za tip, rada precitam.
tu jeknizka k stiahnutiu, nech sa paci http://www.ulozto.sk/xta6XBf/bud-stastny-andrew...
@danussskah milujem tuto knizku, ked mi je tazko, hned po nej siaham 🙂 Malo sa o nej hovori, ale to tak byva 🙂
@hradnapani ďakujem za tip, už som stiahla, vyzerá super 😉
dievcata, aj vdaka tejto teme som sa navnadila na vyskusanie hypnozi (regres alebo aj hypnoterapia za ucelom schudnutia), cely zivot ma to laka ale nikdy som nepocula o nikom, kto by sa tomu venoval. Viete poradit niekoho v okoli ziliny - kysuce- orava-martin-po ruzomberok?
@selecta22 No to by som aj aj rada vedela...Ak mate niekto tipy,sem s nimi!!!!!!!!!

ahojte, baby, venuje sa tu niektora numerologii?