Zákon príťažlivosti - venujem sa duchovným veciam
Mile mamicky,
uz dlhsiu dobu sa venujem duchovnym a dusevnym zalezitostiam ,Zakonu pritazlivosti,vibraciam,osudovosti,karme,reinkarnacii,minulym a buducim zivotom.
Hladam kamaratky podobne zmyslajuce,zijuce tymto,ktore citaju take knizky ako ja: Tajomstvo,Pros a dostanes,Putovanie dusi,Poznaj svoj ciel...atd...Je ich mnoho.Rada by som s vami podebatovala o kazdodennych radostiach a starostiach,o detoch,vztahoch k manzelovi,priatelom...na zaklade tohto Zakona.. 🙂
Proste: Hladam SPRIAZNENE DUSE!!!!
PS:Nejaku negativitu nepripustam.Negativne prispevky IGNORUJEME!!!! 😝
ahoj @danussskah som rada, ze nie som sama. ja secret vyuzivam a stale je to lepsie a posmeluje ma to viac a viac vo viere v silu vesmiru. ti co na to neveria len nechapu ako sa treba citit, ked sa TO deje, ale je strasne tazke to nasmerovat tam kam chceme, vacsinou to citim ked uz to je na ceste, nemyslim na to stale, skor v podvedomi to mam, takze tie blaboly o pozitivnom mysleni vobec nie su hluposti a telo je dokazane, ze je to energia a sami ludia vedia, ked su s pozitivne naladenym clovekom a negativne, ako sa citia, ze ich ta osoba ovplyvni ci chcu ci nie, tak nechapem tych skeptikov, ktori sa tomuto vysmievaju. je to vsetko o energiach. povery nevznikli len tak, len ludia nesli za tym dalej, nerozumeli tomu, to je stav mysle, ked sme boli deti tak sme to robili bezne, napr. ked si oblecies naopak ponozky alebo ked stupis na ciaru, budes mat smolu a tym, ze sme stupili a stale mysleli na to, ze sa nam nieco stane, tak sa stalo a my sme verili na zle ciary 😀 ale bolo to len toto Tajomstvo, akurat ze sme to zabudli, ja som velmi vdacna za ten film aj knizky. no potesila si ma touto temou vazne. opat mam spat svoju energiu 🙂
@sedmokravka Ano,ja sa tomu tiez venujem asi rok.Zacala som knizkami a pokracujem aj vo svojom zivote.Nie je to lahke,hlavne pri detoch,ked hnevaju,si udrzat pozitivnu mysel.Ale snazim sa...
Prave preto som to tu zalozila,aby sme sa tu stretli,co tomu verime.Ja som k tomu aj krestanka,takze to mam tak pomixovane,plus verim na minule zivoty...ale nic sa nevylucuje.Ja verim tomu,ze Boh nam dal duse,ktore sa stale vracaju ,prezivaju zivoty a snazia sa splatit svoje karmicke dlhy.No a pritom maju sancu vyuzivat tuto pozitivnu energiu pre svoj prospech.Niektori tomu veria,ini zaspali spia svoj neskutocny ,,sen,,.Ja sa este len prebudzam...Niekedy tiez zaspim : v hneve alebo ked kricim,nadavam,nedari sa...Ale obcas sa na chvilku zobudim a zivot je nadherny a viem,ze bude dalsi a dalsi a dalsia sanca byt lepsi a lepsi a Bohu sa viac a viac priblizit vo vecnosti.
Ako pozorujem ludi,udalosti a co sa komu deje,otvaraju sa mi oci a vidim,ako tento zakon funguje.Na 100 perc,ci uz vedome,alebo podvedome...
@danussskah nemyslim si, je tu s nami....ak si veriaca tak vies, ze je vsade vokol, ze je s tebou stale, tak ako mozes povedat, ze je vysoko....to je zvláštne.....ja verím v anjelov, duchov aj citam rozne knihy, ale snazim sa to nebrat prilis vazne, aby ma to neovplyvnilo negatívne, aj tajomnstvo som videla film a je pekny, ale to je vlastne boh, ten co ti da o co poziadas
@juliakocka Ja som to myslela akoze dostat sa na jeho uroven...alebo ako to povedat.Viem,ze je vsetko a vsade,ale pritom aj vzialeny...a musime vela vecami prejst,aby sme sa s nim stretli...myslim osobne alebo nejako tak,pochopit to vsetko...
@danussskah nasla som svoju dvojicku, konecne 😎
ano mas pravdu, ludia su vacsinou na autopilote, ale je dolezite nastavit sa na ten spravny kurz, potom to uz ide samo. tiez som veriaca, verim ze nasa dusa sa cisti, dokonca si myslim ze ich je viac v nas a kazda potrebuje nieco aby sa uvolnila, tym sa stavame lepsimi a silnejsimi. niektorym sa to bohuzial nepodari, ovladne ich to. to ako to funguje necham na vyssie instancie mozgov, ale presne ako pises, otvaraju sa mi oci a vidim presne ludi, ktori ako zmyslaju, ako ziju a co sa im deje. neexistuju ludia co maju aj dobreho aj zleho. su len stastni a nestastni ludia a tak to aj funguje.
ako napriklad sa dlho snazim vysvetlit niektorym ludom, ze darmo chcu aj oni tazit z tejto energie, treba si uvedomit ze tato energia je vlastne tok, ako tok rieky. aj v tele neustale prebieha tok, tok krvi, ked sa zastavi, zastavi sa aj bytie a vlastne aj v zivote treba zachovat tento tok, ci uz financny, obetavost, otvorit sa alebo ako sa tomu nadava, no darmo niekto chce mat milion, ked si doma do ponozky zasiva a setri si centy do prasiatka. jednoducho nie toto je cesta. treba sa zbavit penazi a pridu este vacsie, ale nebudeme tu davat navody, nech si to sami precitaju ked chcu.
ako mne sa velmi pacia secret knizky, su to zatial jedine knizky, kde mi uz po dvoch stranach tak vylepsia naladu, to je taky neskutocny switch na pozitivne myslenie, vsak? sama tomu nerozumiem, ako to funguje, ale odkedy som si o tom precitala a vyskusala, uz poznam ako sa tie *frekvencie* vlastne pohybuju, dokazem ich vycitit. myslim ze si rozumieme
jeeej,tak toto je fajn prispevok.zrovna minuly tyzden som sa dostala k tomu filmu na youtube....a odvtedy ma to drzi,len niektore veci neviem....pride mi to velice divne,si napsat na papier toto a toto chcem a po intezivnom mysleni,a priani toho sa mi to splni...a hlavne ma zaujima,ako dosiahnut,aby sa isty chlap do mna zalubil... 😀
necitala som celu diskusiu,ale nasla som stranku
http://www.thesecret.sk/news.php
su tam zaujimave pribehy....
@monikamajova ako sa ocistim tymi svieckami 🙂
@boos71 ahoj ja poznam ich vyznam, teda ak myslis tie tmavomodre z druhej strany, skus si tie udalosti premietnut na priklade: sudca je rozhodovanie, cize nieco je urcene. svadba je zmena v zivote a podobne. z toho sa ti uz rozvinie pribeh toho celku v rade, nie su v tom cary ani vymysly, proste sa tak karty ulozia a vzdy to sedi, teda aspon my v rodine mame vsetci odskusane.
@sedmokravka ahojky velmi pekne ti dakujem za odpoved a poradis mi este ako mam vestit na konkretnu otazku myslim kolko kariet mam vylozit?
@sedmokravka Ano,mas pravdu.Ale je to neskutocne tazke....🙂 Ja o milonoch nesnivam,staci mi,co mam,mozno trochu viac by trebalo...ale kedze mi to staci,tak viacasi nedostanem 🙂...Ja sa sustredujem skor na vztahy a hlavne chcem detom dat vsetko,co budu potrebovat do zivota,dobre ich vychovat,dat im start do zivota,aby si verili a plnili si svoje sny.Snazim sa nerozculovat,menej kricat,aj na deti,aj na muza..niekedy to ide,niekedy nie...Ale v podstate sme v pohode,aj choroby ma obchadzaju a to lietam po vonku v tricku a tak.🙂...Najviac ma trapi to,ze nemozem schudnut.Akosi mi to nejde,kopec kniziek a diet za mnou,snazim sa mysliet ,,ako stihla,, ale nejde mi to.Kila sa ma drzia,asi som sa s nimi moc stotoznila.Vraj tuk je ochrana pre okolim,pred niecim sa chranim,nieco na tom bude,ale s muzom mame vztah uz len lepsi.(Kedysi bol hrozny).Aj ludom v podstate celkom doverujem,mam vela priatelov,som vesela povaha,neviem,cim to bude...
@lubikan To sa neda ovlyvnit,aby sa do teba niekto konkretny zamiloval.Mozno nejakymi carami,ale to nikdy nerobi nic dobreho.Mozes ovplyvnit len to,co je pre teba to dobre,ale nesmies ovladat slobodnu volu niekoho.Musis si len zelat,ze chces niekoho s takymi a takymi vlastnostami a on pride.Ale konkretny clovek to moze byt,alebo aj nemusi...musi to byt jeho volba,to sa neda ovplyvnit.Je tam nejaky ten osud a ak ste si sudeni,budete spolu...ale taktiez nie,pretoze svoj osud ovplyvnujeme svojou slobodnou volbou,robime chyby a ten pravy nam moze uniknut,ked s v niecom zlom rozhodneme alebo nejak inak...Dufam,ze sa chapeme. 😵
@lubikan tam na tých sviečkach máš presný popis tak na 1 stranu ..a keďže ty si vyššia duchovná bytosť,tak ti povedia 🙂
@danussskah na to, aby si sa dostala do minuleho zivota netreba ist cez hypnozu, skus si najst cloveka, ktory to robi cez meditaciu, prostrednictvom "guided meditation" (neviem, ako sa to vola po slovensky ) ta dostane do takeho skoro tranzu a navedie ta, aby si videla obrazy z minulosti, toto chcem v blizkej buducnosti aj ja vyskusat, uvidim ci sa budem vediet dostatocne uvolnit 😉 , mozem ti potom napisat, ako to dopadlo ....
@danussskah tak akosi presne. Mna by zaujimalo ci existuju ludia ktori sa.vedia.stotoznit so vsetkym a.vyuzivat toto ozaj naplno. Lebo ako pises to nie je o vsugerovani cohokolvek,.ano.autosugescia.tam.je v istej miere ale nemozem chciet napr. Helikopteru ked nemam k nej vztah, moje vnutro, podvedomie ju nepotrebuje. Tak potom neviem.ci si vlastne.secret tvorime naozaj lubovolne ale ked sa stotoznim na tisic.percent s tym co ziadam tak to je jednoduchsie a.ide to rychlo. Lebo viem ako.🙂 ludia to aj bezne robia ani nevedia ze je to to. Ale robit to zakazdym, to je umenie... a s tym chudnutim u mna to je tazke lebo mi to vyvolava tie neuspesne minule skusenosti, treba na ne asi. Uplne zabudnut ono to je.v.odosobneni sa od vsetkeho, nemat hranice, ale to musi byt superman.asi he. presne ked nepotrebujem ten milion naco by aj chodil.ze. ale odkedy toto poznam vyslovene som alergicka na ludi co sa len stazuju a trapia a nevedia preco sa im nic nedari. Ja muzovi stale dokazujem silu tej frekvencie on sa bavi ale ja viem ze uz veri, dokazy nepustia. Ale nahoda je jeho casty argument. Neverila by si kolko nahod ja mam 😀 a pritom nahoda je podla mna nieco o com nevies ale ja mu to poviem dopredu co.sa stane. Aj tak hovori ze len autosugescia. Pokusam sa uz dlho privolat jednu osobu, neviem ci vobec je, ale chcela by som ju.stretnut aspon na chvilu. Tato myslienka ma dlno mata, jedine co sa mi podarilo su tri snybs nou ale nie tak chcem. Asi som v poziadavke nejednoznacna. Chcem tej osobe nieco povedat a hpvorim jej to v sne tak to sa nerata. Neporadis? 🤐 pardon pisem touchpadom pise to co chce obcas.
@sisaka Urcite daj vediet,ja skusim tiez pohladat...ale neviem,ci naSK niekto taky je...
@sedmokravka Neviem,ako ti poradit,ked neviem,o co vlastne ide...Mozes mi poslat spravu,ak chces...
A ci taki ludia existuju,ja si myslim,ze urcite.Ale mozno mnohi ani nevedia aky maju dar,proste sa im dari vo vsetkom,do coho sa pustia.A sa aj ti opacni...
A nahody neexistuju...to vieme... :D
baby, davam do pozornosti jedno krasne a kratke videjko na youtubke:
https://www.youtube.com/watch?v=NQWXeQSL-tE
citujem:
Viem, že toto video už niektorým ľuďom pomohlo úplne zmeniť pohľad na život. Preto vám ho dávam do pozornosti. Možno vám toto bude znieť nelogicky a zbytočne, ale pozerajte ho aspoň raz každý deň počas 30 dní. Ja som to už raz absolvoval a idem na to ešte raz....
necitala som tu vsetky prispevky, tak dufam, ze sa uz neopakujem 😉
@pasteleria Go with the flow 😉
@danussskah osoba ktoru poznam len roky bez kontaktu, netusim kde je a ci zije. Neda sa naladit ked na nu chcem mysliet. Mozno je tak mimo ale stacilo by ju najst aj cez web dnes uz nie su hranice, tato doba praje sile vesmiru 🙂
Ahojte vsetky Secretacky. Mne osobne velmi pomohol The Secret v zivote ale akosi sa mi teraz tazsie naladuje na right frequency ale snazim sa. Som taka rada ze som vas tu objavila. Prajem krasny vecer. 😀
@pasteleria O tomto som uz citala,maju aj dobre metody ako dosiahnut svoje.
@sedmokravka Tak poskusaj na nete,podla mna uz je tam asi kazdy...🙂
@lucky14 vitaj! Nie je lahke sa naladit...Ja som vacsinou rozladena az az...ale snazim sa! 😀
@sedmokravka presne,ist po prude a nesnazit sa o nieco,co nam nerobi dobre...
Dostala sa mi do ruk krasna knizka od Murphyho,Moc vasho podvedomia...Je to pre mna akoby zaciatok,tuto knizku som mala zacat citat ako prvu..lepsie by som vsetko pochopila a taktiez sa v nej prelina krestanstvo,Bibli,zakon pritazlivosti a NEVYLUCUJU SA...Podla mna on patril medzi prvych,co to pochopili a dali knizne.So zaujmom som si pozrela,ze kdy vysla a tam nejaky rok 1960..Tak som si pozrela jeho zivotopis a narodil sa 1898 a zomrel 1981,kedy som sa zase narodia ja 😀 ...Ako to,ze som o nom este nepocula?Zaujimave...
@dannaniella Pisem ti az teraz,lebo az teraz citam knizku od Vadima Zelanda,Ovplivnovani reality...konkretne 2.diel..no a hned prva kapitola je venovana vedomemu sneniu...pod nazvom ,,Probuzeni ve snu,,...No ale je to trocha komplikovanejsie,chcelo by to precitat aj ten prvy diel,pretoze mnohe veci nadvazduju na seba.Mna to tiez zaujalo,ale rozhodla som sa,ze do toho nejdem,pretoze je tu iste nebezpecenstvo,autor varuje,ze sa moze stat a to,ze sa z tho sna nemusim uz prebudit...No tak na to kaslem 🙂...Ale ak si nevidela film Pociatok s DiCapriom,tak odporucam velmi,je to podobna tema,dokonca si myslim,ze je to rovno O TOMTO...Len ten koniec...🙂
@sedmokravka No ako sa mas?Akosi nikto mi tu nechodi,kazdy ma asi svojich starosti dost...🙂...Ako to ide po tom prude????Ja som sa teraz zahlbila do Vadima Zelanda,Ovlivnovani reality a teda ma to naozaj dostalo a nemozem sa odtrhnut :D
@danussskah ahoj, ja som aj myslela casto na teba a tuto temu, len sme chori a potom neni cas a potom stale nieco. no snazim sa toho kamarata privolat, je to tazke. uz som okrem toho chcela stretnut aj inych a to mi vyslo hned do tyzdna tak sa cudujem preco sa toto neda. ale aj ked sa snazim naladit na tu vlnu, tak sa to vo mne prieci. asi to necham tak. musim ti napisat moju podlednu skusenost to mi ani neuveris 🙂. kupila som jeden bike a predavajuca mala problem ze ako sa to prenesie a tak, ze je z druhej strany republiky, ja ten bike potrebujem a tento sa mi velmi pacil, nieco ma tahalo k nemu, ale zase ma mrzelo za to dat tolko penazi, tak ale isla som do toho ze ja verim sile vesmiru, ze mi to nejak vynahradi a ze robim spravne, ze teraz tolko miniem za tu vec, dohodli sme prepravnu sluzbu a v den ked bike odoslali, tak sa nam ozval na asi dva roky stary inzerat co predavame nepouzite pneumatiky len sme teraz nedavno znizili dost cenu aby sme sa ich uz zbavili a hadaj aku sumu ponukol kupujuci 😀 tu istu co stoji aj bike a este aby to bolo zaujimavejsie, tak pneumatiky idu presne do toho isteho mesta odkial cestuje aj bike. dobre nie? tentokrat uz aj muz stratil rec, ale jeho slovo Nahoda je stale oblubene. ty ako sa mas? 😀
@sedmokravka Ahoj,mne sa celkom dari...hlavne pocuvam svoju intuiciu.Aj tento tyzden som strasne potrebovala peniazky,chcela som kupit nieco detom a stale som na to myslela.Isla som aj do banky a tam som mala z urokov krasne peniazky a dokonca sa mi tam nasiel davno strateny ucet,na 130e,co som ani nepocitala,aj som nan zabudla.Tak potesi 😀 .Ale samozrejme neda sa len o peniazoch snivat,treba s nimi aj nieco robit a dat ich do ,,obehu,,.Ja som si dala take porekadlo ze,co miniem sa mi vrati a este aj trochu viac 😀 ...A ide to.
Ale jasne,ze nie je vsetko len o peniazoch.Hlavne je to zdravie a v tom sa nam dari.Hlavne preto,ze si choroby nejako nepripustam...Tuto zimu som bola trosku chora,ale to bolo tym,ze som si vravela : Uz davno som nebola chora...Tak sa mi to vyplnilo..Chcela by som sa zbavit letnej alergie,sennej nadchy.Ale ked si na to tak spomeniem,tak v podstate som si ju sama ,,privolala,, pretoze neznasam robit v zahrade a ani v horucave,tak som si to takto zariadila,ze mam vyhovorku...vies ako to myslim...v podvedomi...🙂
Co sa tyka deticiek,snazim sa byt kludna a mysliet pozitivne,aj pri manzelovi,nie vzdy sa to dari.Vzdy ma niecim nastve a rovnovaha je v ... 😀 Ale tak uz som omnoho trpezlivejsia a tichsia ako kedysi...A naozaj plati,ze detom nepomoze bitka ani krik,ale len mile slovo a laska.Ovela viacej sa tulime a lubime a uplne skoro vzdy aj pekne posluchaju.
Jaj,este snivam o jednej praci ( materska konci v septembri) a ked som nad tym tak uvazovala a rozpravala sa s kamartakou.No a ona mi tak o mesiac vola,ze hadaj,s kym som sa zoznamila.A ona,ze ma novu kamosku,ktora tiez na materskej a presne robila v tej firme,kde ja tuzim...a este dokonca v pozicii,ktore robilo primacie konania!!! No tak to nemoze byt nahoda!!!
Nahody neexistuju..Jaj,este o tej intuicii,chcela som malym kupit taku slapaciu stvorkolku a volala som jednej pani,cez bazos,ale hned som mala blby pocit.No a jasne,ze z toho nic nebolo,predala to inym( z jej mesta),vyhovorka,ze sa to neda zbalit do krabice...No tak keby som viac pocuvalas svoj vnutorny hlas,usetrila by som na telefone aj na svojich nadejach...
Teraz momentalne citam Vadima Zelanda,citala si to?Mna to uplne facinuje,on to uplne vedecky vysvetluje tento nas zakon pritazlivosti.Je to tazke citanie,ale ,,zerem to,, 🙂 Tak sa ozvi niekedy.pa
Ahojte dušičky 🙂 Ešte som to tu celé neprelúskala, ale čítali ste "Hovory s bohem" od Walsha? Kto čítal "Pros a dostaneš" a ostatné knihy od manželov Hicksovcov, toto ho určite poteší 😉 Mňa tieto knihy vytiahli z biedy, z úplného dna. Dnes viem, že si pritiahnem to na čo myslím, či už na to myslím s láskou alebo so strachom. Viem že nemám v sebe dusiť nič a nemám sa snažiť byť napr. kľudná keď to tak jednoducho necítim /dusenie emócií vedie k chorobám/. Našťastie som /na výnimky/ v pohode, žijem v prítomnom okamihu a teším sa že nás je viac 🙂 Snažím sa tvoriť zámerne a nie náhodne, takto som si napr. našla byt. S láskou zmeníme svet 😉

@juliakocka ano,jasne.On je najvyssi,ale posiela nam trosku blizsie bytosti,lebo On je az prilis vysoko pre nas.