Zákon príťažlivosti - venujem sa duchovným veciam
Mile mamicky,
uz dlhsiu dobu sa venujem duchovnym a dusevnym zalezitostiam ,Zakonu pritazlivosti,vibraciam,osudovosti,karme,reinkarnacii,minulym a buducim zivotom.
Hladam kamaratky podobne zmyslajuce,zijuce tymto,ktore citaju take knizky ako ja: Tajomstvo,Pros a dostanes,Putovanie dusi,Poznaj svoj ciel...atd...Je ich mnoho.Rada by som s vami podebatovala o kazdodennych radostiach a starostiach,o detoch,vztahoch k manzelovi,priatelom...na zaklade tohto Zakona.. 🙂
Proste: Hladam SPRIAZNENE DUSE!!!!
PS:Nejaku negativitu nepripustam.Negativne prispevky IGNORUJEME!!!! 😝
@amelie123 ahoj, citam tvoje prispevky a velmi sa mi pacia. Tiez sa snazim venovat pozitivnemu mysleniu, ctam uz spominane knihy ako Tajomstvo, Miluj svoj zivot. Avsak som este len v zaciatkoch a nie vsetko sa vydarilo ako som si priala. Ale verim, ze sa budem zlepsovat. Aj dnes som sa dozvedela pre mna smutnu spravu, ze oblubena pani ucitelka mojho syna odchadza zo skolky, lebo nedokazala uniest psychicky tlak pani riaditelky a tak prechadza do inej skolky. Verila som, ze to nejako ustoji, od septembra ide do skolky aj dcerka, priala som si aby ucila aj ju. Ona je uzasny clovek, vysmiaty, deti ju zboznovali, aj ona ich, moj syn si oblubil skolku len vdaka nej. Ked sa na nas rano v skolke usmiala a prihovorila sa, mali sme prijemny den cela rodina. Neviem preco, ale je mi to luto mozno viac ako synovi. Ona ma vzdy naplnala nesmiernym optimizmom a energiou. Dnes mi s placom zavolala, ze konci a ja som si poplakala s nou. Mozne sa stretnut aj inokedy, byvame v jednom meste, ale uz to nebude celkom ono. Viem, ze to urcite nieco znamena, ze jej odchod je nejake posolstvo, len asi musim prist na to ake. Chcela by som ta poprosit o nejake tipy na pracu s anjelmi, nejaku literaturu, pripadne co pomaha tebe. Konci mi materska a hladam pracu a zatial ziadny uspech. Dakujem za vsetky rady, prajem krasny den a drzim palce tebe aj tvojmu babenku.
@danussskah mna Tajomstvo nejak neocarilo. Nedalo mi nic nove. Ale je to ozaj pisane takym lahkym stylom, ze to vela ludi moze nakopnut k dalsim napadom 🙂
@monika1612 ja ti len poradim, co sa tyka prace: ja som si napisala na papier, aku pracu chcem. V bodoch, ze ake podmienky (prac. napln, dochadzanie, plat, prac. doba atd atd), aj datum dokedy. Potom som tomu uverila. A presne tak bolo. Partner sa mi smial, ked som to potom odfajkavala, lebo tvrdil, ze taku nenajdem 😀
@anglicanka1981 Dakujem, vyskusam, potom dam vediet 🙂
@anglicanka1981 A ktora literatura je podla teba prinosnejsia ako Tajomstvo. Necham sa inspirovat..
@anglicanka1981 s tvojim prispevkom z 13:35 suhlasim uplne do bodky. Je to tak! a dodam, ze to nemusi byt len o praci, ale aj o buducom manzelovi a podobne 🙂
@monika1612 ahoj monika🙂 som rada že sú moje príspevky podnetné🙂 Začiatky sú ťažké, aj u mňa boli, a stále sa necítim nejako extra pokročilá, všetko je len o snahe a chcení. Je mi ľúto že z tvojho života odchádza obľúbená osoba. Ja vždy verím, že ľudí nestretávame náhodne ale že každé stretnutie je dôležité a každé nám niečo dáva. Niekedy nemusíme hneď zistiť čo to bolo. Možno vám v rodine mala v niečom pomôcť a už pomohla🙂 A možno ešte len v niečom spätne pomôže. Tých možností je nekonečne veľa🙂 Ja som nedávno stratila najlepšiu priateľku. Ona sa tak rozhodla, čo je mi ľúto, ale musím to rešpektovať. Pravdepodobne jej úloha v mojom živote skončila a takisto naopak.
Čo sa literatúry o anjeloch týka odporúčam Doreen Virtue, tá je moja obľúbená. Od nej mám aj anjelské karty. Sú úplne jednoduché a pochopiteľné. Čo sa týka samotnej práce s anjelmi, určite nie som expert aby som mohla radiť, môžem odporučiť len to, čo som sama skúsila. 🙂 Veľmi sa mi páči kniha od Theresy Cheung Ako vidieť svojich anjelov. Bola celkom prvá, ktorú som čítala. Je jednoducho pochopiteľná a dala mi veľmi veľa. http://www.martinus.sk/?uItem=107301 . Z anjelskej literatúry som toho neprečítala zvlášť veľa, radšej relaxujem a počúvam meditačnú hudbu. Na nete sa dá nájsť veľa anjelskej hudby. Človek by neveril na čo všetko sú tieto veci dobré🙂 Okrem toho že ma niekam posúvajú, viac chápem a som otvorenejšia, viem sa na veci pozrieť inými očami, okrem toho všetkého som pokojnejšia a tu nejde len o to pozitívne myslenie ale celkový kľud duše. Samozrejme aj ja občas nerváčim, som len človek, totálne nedokonalý, ale aj snaha sa cení🙂 Čo sa práce týka, podobne ako angličanka si myslím, že si to treba rozmyslieť poriadne a hlavne tomu veriť a sústrediť sa na to. Môj manžel tomu hovorí, že "zadať požiadavku do univerza". 🙂 Mne už toho univerzum splnilo veľmi veľa, uvedomujem si to však až spätne. Už ako násťrčná som bola zaľúbená do jedného dlhovlasého speváka. Hrozne.🙂 A strašne som ho chcela. Myslela som na to stále, predstavovala si to.... a univerzum mi ho dalo.Nie toho konkrétne, ale naozaj som sa vydala za dlhovlasého speváka🙂 Tiež som si to uvedomila až dodatočne🙂 A som neskutočne šťastná🙂 Držím palce, nech nájdeš prácu, ktorá ťa bude baviť a nech sa ti darí aj s anjlemi🙂
@jojomama daj si pozor, lebo sa zahravas/te s okultizmom, preto tie problemy po tom kurze, co si to absolvovala ..okultizmus = diabol ..ale ten sa nikdy cloveku nebude predostierat ako nieco zle, tak by nemal taku klientelu ako teraz ma...diabol je inteligent a vie ako na cloveka, preto mu predostiera nieco co posobi naoko navonok ako pozitivne a dobré, ale v skutočnosti diabol chce cloveku ublizit, znicit ho ..preco si radsej neprestudujes Ty ako aj ostatné, ktoré sa chcú pustiť alebo idú týmto smerom - vesmírna energia, čo to všetko obnáša a aké následky z toho sú ...poznám zopár ľudí, ktorí boli najprv nadšení, ale vďaku Bohu - pravému Bohu menom Ježiš Kristus, nie nejaká vesmírna energia ....sa im otvorili oči a spoznali čo sa skrýva pod rúškom zákona príťažlivosti a pod..
Pozri si napr ....svedectva ľudí, ktoré s tým majú osobnú skúsenosť ...bolo to odvysielané aj v televízii tusim STV 2: http://mojpribeh.sk/vestenie-magia-okultizmus/
alebo pozri stránky, kde sa pravdivo opisuje ezoterika, reiki, psychotronika a pod: http://www.kristus.sk/okultizmus/
www.rozmer.sk, http://www.modlitba.sk/htm/vasesvedectva/viera/..., http://www.modlitba.sk/htm/svedectva/zlo/homeo_..., http://www.horiaciker.sk/e-poradna.php?q=129
Prajem Ti, aby si našla radosť, pokoj a lásku, ktoré nájdeš len a len v pravom Bohu, ktorý ťa stvoril, pozná Ťa a miluje takú aká si..
@danussskah To mas odkial, ze Murphy nepatri k new age? Si si tym istá ..skus viac naštudovať..
@monika1612 v podstate vsetko menovane, od Miluj svoj zivot, cez Moc podvedomia, Sila pritomneho okamziku, Pros a dostanes, aj spominana Doreen Virtue, aj Murphy a Zivot po zivote (ale tie posledne uz nie su o pozitivnom mysleni). Spominam si aj na Ziadne stretnutie nie je nahodne. Mozno pre teba aj to Tajomstvo. Nechaj sa viest intuiciou a citaj, co ta laka a bavi 🙂 Ja som niektore knizky citala aj pred vyse 15 rokmi, tak si len pamatam, ze mi vtedy nieco dali, ale uz nie moc obsah.
Baby, aj tu niektore meditujete? Ja som to uz viackrat pocas zivota skusala, ale vzdy neuspesne ☹ Teraz som sa pustila do toho znova. Pekne sa uvolnujem a ked uz som uvolnena, tak neprijemne sa strhnem. Nechapem. Neviete poradit?
@mariamayi prepac, ale viac "diaboslke" a okultisticke mi pripada to, co ty tu podavas. Ide z teba negativna energia.
Ale musim si nastudovat, co je to to New Age. Nielen dalsia odnoz od judaizmu (rovnako ako krestanstvo a islam)?
@anglicanka1981 podľa mňa všetko má svoj čas. ja mám obrovský problém so sústredním pri meditácii. aj teraz sa neviem niekedy celkom uvoľniť. treba len cvičiť, cvičiť a cvičiť. skús aj meditačnú hudbu alebo naopak ak počúvaš hudbu ticho, alebo hudbu zmeň. skús a uvidíš, či sa to zlepší🙂 prípadne zmeň polohu. poloľah polosed, ležmo v posteli, v pohodlnom kresle, mne nevyhovoval lotosovy...🙂
@amelie123 skusam po leziacky, v tichu. Ze ak zaspim fajn. Ale to strhnutie sa je velmi neprijemne.
@anglicanka1981 to trhnutie sa aj mne stáva niekedy, neviem čím to je. ak skúšaš v tichu skús meditačnú hudbu, možno pomôže.
@olejka priznam sa, ze neviem co ludia od boha ocakavaju. Bud s tebou je a ty to vies alebo nie je alebo ho len nevnimas. Ja neviem, pre mna boh nie je nieco co nejestvuje len mu verim a ulavujem si na jeho adresu... ja mam dokazy a boh so mnou komunikuje, ukazuje mi cestu, riesenia, dava mi odpovede. Ale nie ked ich vyzadujem. Poprosim o ne a potom podla jeho vole pride aj odpoved alebo riesenie. Ale stale si myslim, ze modlitbou najst posilnenie je switcher, prepac 🙂
@anglicanka1981 ja nevidim vo vsetkom zavist ani nemam pocit, ze by mi mali ludia nieco zavidiet a uz vobec nie, ked som zila na Slovensku, mam taky pocit len z pozorovania ludi a ich reakcii, tymto sa uz ale nemusim zaoberat, 10 rokov som uz mimo, nasla som si miesto, kde mi ludia mentalitou viac vyhovuju a tiez som za tych 10 rokov aj spiritualne pokrocila ....
co sa tyka meditacie a strhnutia - podla mna sa to stava, ked sa dostavas do spanku (mikrospanok), mne sa to stava, ked meditujem a som unavena
@mariamayi precitala som si ten clanok o reiki a mila pani/slecna bud umyselne klame, alebo nikdy reiki kurz neabsolvovala, taktiez tie vyjadrenia pred jej "spovedou" su zavadzajuce, ale niet sa co divit na takej stranke. Podme robit bububu, na vsetkych, ktori by sa o nieco taketo zaujimali.
Pocas kurzu nie je nikto nabijany energiou, su len otvorene kanaly, aby mohla tato energia clovekom prudit, ziaden duch neprechadza z majstra na ziaka, ziaden duch nedava nikomu energiu liecit a podobne bludy.
keby dievcina naozaj chodila na kurz vedela by, ze
ze reiki practitioner nelieci, prechadza nim len vesmirna zivotna energia (reiki) a on ju smeruje na cloveka, ktory potom s nou sam nalozi ako jeho telo, mysel, dusa uzna za vhodne, nejde proti bozej voli, nedokaze ovplyvnit boziu volu, ak si duch cloveka vybral chorobu, aby sa nieco naucil, ak sa rozhodol na nejaku chorobu zomriet, reiki pomoze cloveku akurat sa vyrovnat s tymto procesom a najst pokoj v dusi, Liecenie nie vzdy znamena vyliecenie 😔
A na zaver zasady reiki hovoria: aspon dnes sa netrap, aspon dnes sa nehnevaj, vaz si svojich rodicov, ucitelov a starsich, zarabaj si na zivobytie poctivo, prejavuj vdacnost vsetkym zivym tvorom - naozaj odkaz priamo od diabla
@mariamayi A keby aj patril??Mne je to jedno...Hlavne,ze ma oslovil svojim zivotom a dielom,krasnymi myslienkami,ktore sa mi pacia..Asi by ste sa mali stretnut s olejkou a zalozil nejaky Klub...napr.Klub inkvizitorov...exorcistov...atd... 😀 😀 😀 papa...Uz na teba nebudem reagovat,lebo presne ako tu baby pisu,ide z teba otrasna energia...
@amelie123
@anglicanka1981 Dievcata, dakujem vam velmi pekne za odpovede. Skusim pozhanat nejaku dalsiu literaturu,prave som docitala od John Vitale - Kluc a Sila pritazlivosti. A od dnes myslim uz aj ja len pozitivne 😉
@sisaka aha, chapem. Ja som zila 7 rokov mimo, ale mna to celu dobu tahalo spat na Slovensko. Ludia mi vyhovovali aj tam, ale chybali mi ti konkretni odtialto. A niektore veci v zivotnom style mi tiez vadili, ale to boli len drobnosti. Hlavny tahac spat boli ludia 🙂
Co tu niektori pisu o tych exorcistoch, tomu napriklad ja neverim a povazujem to len za dalsi vymysel cirkvi na ovladanie ludi. Strach je najsilnejsi vodca. A to mam rada na pozitivnom mysleni, zbavuje nas strachu. Casto sa bojim, no ucim sa nebat. Lebo je tazke nebat sa o blizkych, no strachom si len pokazim momentalne chvile.
@anglicanka1981 ked ta to tahalo, to je nieco ine, treba ist za hlasom srdca, mna to tahalo prec zo Slovenska, nikdy nie nazad, odchadzalo sa mi lahko I ked tam bolo par kamaratov, s ktorymi sa tazko lucilo .... uz su vsetci traja tiez mimo SLovenska, puto sa nepretrhlo, skutocna laska nepozna ani cas, ani priestor, ale ak by bola potrebna fyzicka pritmonost sadam do lietadla a som pri ich boku
@sisaka to suhlasim, ja vzdy robim ako ma taha 🙂 Tam som tiez nesla nedobrovolne a bola to skvela skusenost. Cast mojho srdca zas ostala tam. Ale osud dobre zariadil, ze som sa vratila prave teraz. Lebo vzhladom k tomu, co sa momentalne deje v mojom zivote som strasne rada, ze som tu a nie tam.
@anglicanka1981 tak super, aspon vidis, ze to bolo naozaj dobre rozhodnutie 😉
@anglicanka1981 ja som obdobim vzdoru takisto prechadzala a pochybnosti mam stale...napriklad o Marianskej ucte...som mala..na kazdu pochybnost casom dostaneme odpoved.....
na otazku ako viem ze nie ja ale hinduisti...no nemozem si byt ista ani ja...ale klanat sa zene so sloniou hlavou alebo bohyni plodnosti ktora ma osem ci sest ci kolko ruk...no uznaj sama...okrem toho je tam v ich nabozenstve plno kliatby a to je neklamne zlo....ked neviem cim inym presviedcat...uz radsej budem mlcat...ved ja nemam pravo presviedcat nikoho...
ale ma mrzi ze sa tu klame ze to nie je zle...je to strasne zlo a klam v tejto teme...
este niekomu dlhujem odpoved preco sa modlit k Panne Marii a tak nemamine argumenty...iba svoje vlastne..
Pokoj s Vami.
V poslednom období som mala veľa pochybností , pri čítaní 17.kapitoly Zjavenia Jána..ktorú si protestanti vysvetľujú ako úpadok katolíckej cirkvi...pristihla som sa ako mi robí problém si kľaknúť počas májovej pobožnosti...veď Panne Márii sa nemáme klaňať...aj rozprávky o fatimských deťoch mi prišli absurdné keď ich moje deti pozerali, navrhla som im niečo iné.
Prišlo to ako kyslý dážď, fatimská sobota a pobožnosť kde sa kostolný húf zasväcuje srdcu Panny Márie...sú to len slová, možno starodávne a nepochopené..možno to nie je také, aké sa mi to zdá....neprišla som protestovať, prišla som predsa k Bohu..pomyslela som si zadúšajúc v sebe pravdu..áno pochybujem..veľmi o tom pochybujem, napriek tomu ako mi už Matka Božia pomohla, mám s ňou takú osobnú skúsenosť,
napriek tomu pochybujem a bojím sa zasvätiť jej
nepoškvrnenému srdcu...
Po dlhom čase som prijala Eucharistiu, aká úľava...privrela som oči a ocitla sa v nebi..modlitba,,klaniam sa Ti s mojim anjelom strážcom i so všetkými anjelmi a svätými..“ma takmer dostala k nim...som asi v nebi a klaniam sa ako na nejakom starodávnom obraze sú tam všetci akoby s obláčikmi okolo seba..taký duchovne priesvitní a plní farieb...a v tom:Víchor!!!
Vťahuje ma to potrubím niekam dole tá sila je úžasná..veď ja sa rútim do zatratenia...Bože zmiluj sa, zbav ma tejto
schozofrénie!!!{nie som psychiatricky pacient iba senzibil ak riesite psychologiu v tejto teme zvlast viete o com hovorim} Snažím sa otvoriť oči...no potrubie je neúprosné...padám.
Zrazu sa to prerušilo? Nie ten víchor je stále taký mohutný..len mňa za ruky chytila sama Božia Matka. Je ako na najkrajšom obrázku ale je živá...nie je dúhová, ani biela ale je mi taká
blízka a normálna..akoby som ju odjakživa poznala...
Drží ma za ruky , moje prsty sú poprepletané s jej prstami, visím na nej...
Otvorila som oči, fu, konečne...ukončí sa omša a ponaučená si dávam predsavzatie že sa znova začnem modliť ruženec..
a teraz už idem kúpiť čerstvé pečivo....ale veď.... ešte sa to
natiahne...Kľaknime zas.
Tak pokračuje eucharistická adorácia. Neviem sa sústrediť
Snažím sa modliť za toho a tú...potom len mlčím...nič..zatvorím znova oči, zasa visím na rukách Panny Márie v strašnom prúde
.. ako v akčnom filme ma hompáľa strašný prúd potrubia
v ktorom lieta všetko...
Končí sa adorácia...pri zvonení a požehnaní som sa z Jej rúk vyšmykla...pád bol len sekundový,zachytila som sa o Jej nohy, držím sa Panny Márie aby som znova neletela tam dole...podarilo sa mi vyšplhať sa na úroveň Jej kolien..nervózne drvím v ruke Jej hodvábny plášť a zrazu som malá...som jej po kolená...zohne sa ku mne s láskavými gestami ma berie do náručia...ako dieťatko...koľko nás tam je ..v jej náručí,nikdy by som neverila koľko dieťatiek sa zmestí do náručia MATKY.
Vďaka Ti Panna Mária, už nebudem pochybovať...
Už mi je všetko jasné,už nemám žiadne pochybnosti o Mariánskej úcte. .Ave Mária!
@olejka jeemine, ja nemam obdobie vzdoru, nie som male decko 😀 Presla som si svojim rozumovym vyvojom a viem ,ze ku krestanstvu sa nikdy nevratim. A uz vobec nie k ziadnej institucii, ktora zhromazduje ludi a pyta od nich slepu poslusnost.
A ze klamat 😀 Prepac ten vysmech, ale nikto z nas nevie na 100%, kde je pravda. Ale mas pocit, ze ja ta o mojej presviedcam? Ze ti tvrdim, ze az po smrti zistis ako si tento zivot premarnila a budes si musiet dat repete? Nie. Mas pocit,ze ked ja neverim, ze panna Maria bola nieco viac ako dobry clovek a Danusskah ano, ze jedna druhu odsudzujeme? Nie.Takze stale nemas pocit, ze je na tebe nieco fanaticky nedobre?
Ten dlhy zaverecny text - aku drogu, si prosim ta, pozila?
Inak, uz skor Daniken mi dava vyznam ako katolicke ucenie.
@sedmokravka ako v pohode čo sa ponimania Boha týka kazdy ho hľadá inak...najčastejšie v núdzi a trápení.modlitba ako záchrana alebo switcher od zúfalstva k pozitivizmu to mi príde ako pokrytectvo trochu a zasa stale pýtať a ďakovať čo som už dostala asi trochu vypočítavosť ale On sa na nás za to nehnevá ak sa snažíme ho aspoň sem tam hľadať.si myslím.Jeho prítomnosť posed že si pocítila...tak to je strašne fajn...to asi každý ak zakúsi ten úžasný dotyk nemusí ho hľadať takto nestretnete ako tu niektorí ..a pozná modlitbu ako kontemplaciu.
Niektorí kontemplaciu všeličo iné len nie Boha.
.predchádzadchadza tomu duchovný hlad a neznalosť písma...potom ovládne človeka zlo ..duch premelie.duch nezávislosti od Boha.duch vzdoru...duch bludarstva ...prejavuje sa veľkou agresivitou voči cirkvi...niekedy výsmechom veriacich a potom ťažkými psychickými stavmi...potom už pomôže len kňaz lekári sú na toto bezmocní...žiaľ veľa ľudí nemá základy z psychológie a nevedia že vzdorovať nie je detinske prejavovanie svojich ambícií.je to démon vyboru...modlitba oslobodenia a pre odpadlikov od viery je nutné sa vzdať aj ducha odpadu od viery
@anglicanka1981
@anglicanka1981
Démon rebelie som myslela duch vzdoru
Opravujeme
a je to fajn. Že si pocítila Božiu pritomnost sedmokravka som chcela povedať...
Vraj vypršal čas na opravu preklepovadov toto sa mi este nestalo...to mi príde ako čo ak vyprší čas a už to nestihnem oľutoval že som sa ruhala..a ľudí ktorí mi radili nepil tu otravu...vysmievala...mmm nezabudni že v takej situácii je tu pre Teba Panna Mária...Tvoja záchrana Angličanka 1981.
1) Čo je okultizmus? Slovo "okult" pochádza z latinského slova "occultus",
čo znamená "skryté, tajné, tajomné". Okultizmus sa teda zaoberá tajomnými a
skrytými vecami, nadprirodzenými démonskými silami, ako aj konaním a
udalosťami, ktoré nie je možné vysvetliť bežne dostupnými spôsobmi. Pod
okultizmus možno zaradiť napríklad: astrológiu, čarovanie, mágiu,
psychotroniku, satanizmus, špiritizmus (styk s mŕtvymi), veštenie, čítanie z
dlane, používanie kúzelného stolíka, vešteckých kariet, virgule, krištáľovej
gule, apod.
Existujú dva extrémy, ktorým by sme sa ako kresťania mali vyhnúť. Jedným je
popieranie existencie satana a duchovných bytostí (démonov) s ním spojených,
a tým aj popieranie skutočnosti, že môžu vplývať na náš svet. Druhým
extrémom je mať o nich nezdravý záujem, či prehnaný strach z nich - vidieť
"čertovo kopýtko" za všetkým, čo sa deje okolo nás. Z tohto dôvodu je
potrebné, aby sme sa pri našom štúdiu základov kresťanstva zaoberali aj
okultizmom.

@anglicanka1981 No ja tiez citam druhu cast a tiez sa mi to zle cita,musim sa plne sustredit..a este to je po cesky,co ma nebavi,musim si to prekladat este v hlave.je to tazke citanie,ale zase objasnuje vsetko a bez ,,pozlatky,, ako napr.Tajomstvo.Celkovo Rhonda Byrne je akoze super v tom,ze si pekne dokazala zarobit tymto Tajomstvom a pritom tam az tak nie je vela vysvetlene..ale fandim jej,stala sa milionarka vdaka tomuto zakonu.Ale su aj lepsi autori,ako napr.tento Vadim Zeland,len nie taki popularni a tazko sa to cita.Ale zase su tam metody a vsetko vysvetlene az moc dopodrobna....ale super 😀 .