Zákon príťažlivosti - venujem sa duchovným veciam
Mile mamicky,
uz dlhsiu dobu sa venujem duchovnym a dusevnym zalezitostiam ,Zakonu pritazlivosti,vibraciam,osudovosti,karme,reinkarnacii,minulym a buducim zivotom.
Hladam kamaratky podobne zmyslajuce,zijuce tymto,ktore citaju take knizky ako ja: Tajomstvo,Pros a dostanes,Putovanie dusi,Poznaj svoj ciel...atd...Je ich mnoho.Rada by som s vami podebatovala o kazdodennych radostiach a starostiach,o detoch,vztahoch k manzelovi,priatelom...na zaklade tohto Zakona.. 🙂
Proste: Hladam SPRIAZNENE DUSE!!!!
PS:Nejaku negativitu nepripustam.Negativne prispevky IGNORUJEME!!!! 😝
domov...zaujimavy film o posmrtnom zivote,ako to ide dalej...podobne ako Newtonove knizky..ten zaciatok je trochu brutal,ale inak krasny filmik 🙂
@hradnapani tak to je pekne ... moj muz ten podla mna vnutorne "nieco" tusi, ale moc sa o tom nechce bavit a zvacsa uveri, az ked vyskusa na vlastnej kozi. Do teraz sa mi smial, ze haha reiki, to je nejaka blbost, ani si to nechcel dat na sebe vyskusat, kym nemal problem, potom, ze teda co uz s tebou skusim, pomohlo mu to a teraz kazdemu o tom rozprava, co tiez nie som rada, lebo potom na nas ludia pozeraju, ze ci sme obidvaja "zdravi" Uz som mu x krat povedala, ze nech to v kuse nevytrubuje ... Ja "tahaca" mam, teda skor "ucitela" co je tak o par milovych krokov predo mnou, to je jediny clovek, ktoremu sa mozem zverit s hocijakym problemom v tejto oblasti a ma zvacsa aj odpovede na moje otazky a to je clovek, ktory mi vzdy prizvukuje chod vlastnou cestou, nepozeraj sa kde som ja/kde su druhi ludia, vsetko je tak ako ma byt, si presne tam, kde mas byt ...
@sisaka no veru, aj moj muz mal potrebu pochvalit sa v robote ci uz knizkami alebo proste len tak porozpravat sa o teme a je tam za divneho. Otvorene mu to minule povedala aj kolegyna, ze je divny. A pritom je to muz, ktory je absolutne normalny, akurat je vnimavy a otvoreny myslou. Ale tak ako pises slova tvojho ucitela, kazdy sme presne tam, kde v tej chvili mame byt... len si to v takychto pripadoch musim castejsie uvedomit.
@olejka preco by papez mal byt dokonaly? Ved je to rovnako clovek ako my. O nic lepsi.
Neviem, kto je Totu Tus, ale bezni katolici sa modlia k soskam. Ved ja im to neberiem. Len mi je potom smiesne, ked mi hovoris aka som okultistka podliehajuca diablovi 😀
Neviem, ci si vobec nieco citala, ale pesimisticke knihy, kde ma strasia a pisu ,ze bude zle, necitam. Napr Stary zakon Biblie. Knizky o pozitivnom mysleni hovoria, ze sa budeme mat tak, ako sa mat chceme. Ze myslienky tvoria nas svet. A ze ludia su v zaklade dobri 🙂
Ta cast o tom odhalovani biedy znie rovno na samovrazdu a nie zmysel zivota.
@lujza123 pekne si to zhrnula 🙂
@sisaka ja tieto temy moc s inymi neriesim. Mam najkamosku, ktora ma tu danost prirodzene, nic nemusi citat, ucit sa, makat ako ja, proste jej to funguje 😀 A moj drahy presny opak, neveri, ale vzdy znova a znova mu predlozim nejaky dokaz a bavim sa na tom 🙂 Kedysi som mala obdobie, ze sme vela na tieto temy s kamoskami kecali,ale nejak uz ma preslo to filozoficke obdobie, nemam moc potrebu o tom hovorit , tak ani nemam takych ludi v zivote.
Este som chcela napisat dojem s poslednej knizky, co som citala: Chatrc. Mam z nej rozporuplne pocity. Na jednej strane sa mi pacila, vyvolavala vo mne pozitivny pocit. Na druhej strane mi vadilo ,ze v tom bolo dost krestanstva. Kedysi som bola tak "napoly" ako danuska pise. Ze verila som v podstate krestanstvu, len s malymi doplnkami. Ale cim dalej, tym viac, mi cirkev prekaza. Aj to ako sa pcha do zakonov. Ale zvlastne ako ma to v tej knizke rusilo.
@anglicanka1981 mna to nerusilo, a to niesom zanieteny katolik..... prislo mi to fajn, vysvetlenie niektorych veci...ale tak citanie dve strany popredu, strana dozadu... a na dlhsie citanie.
@lujza123 ,,,,ponizujes ich vieru!!!!"
keby mi o toto slo pisala by som ze aj ja som tie bludy citala ,ze som jedna z Vas???ze ma z toho musel knaz rozvazovat ako ma to sputavalo? robilo neslobodnou?
Ja sa tesim ze sa mate radi a ze v duchu peknych slov a priania dobra/viac ako v niektorych krestanskych temach miestami/ ste k sebe dobre...
len som sa snazila dat na pravu mieru pojmy a dojmy a ze sa tiez stale mylim viem a ze som tiez len hriesnik tiez...
nie som o nic lepsia ako Vy dokonca vrahovia budu spaseni skor ako ja aj to mi je jasne alebo prostitutky ktore maju opravdivu lutost a ja asi nie dost ked si ma takto ohodnotila.
Ospravedlnujem sa uz som si striasla piesok z noh, ako vravi Pan apostolom...kde Vas neprijmu ...straste si piesok znoh... par prispevkov vyssie..
...nepochopena odchadzam.
Ved aj Jezis vravi ze nas budu pre Jeho meno nenavidiet a Jezis nebol hociaky prorok...ucta k moslimom..ktori ho maju za proroka...ucta ku krestanom ktori popieraju Jeho poslanie v temach ako je tato..toto je o demonoch, ktorych Jezis vyhanal..ja Vas nevnimam ako skazene ale nevedome...
nie ako zle ale oklamane ale opakovat sa nebudem...
Stali ste sa obetami ako ja a to je mi luto. 😢 😢 😢
@anglicanka1981 Obhajovanie biedy bez Boha je na samovrazdu..to je rozdiel...citanie Biblie bez Ducha svateho...teda bez vysvetlenia od niekoho kto studoval teologiu a ma to poslanie vysvetlovat..toto je problem ktory nie len Ty mas...
a ja nie som taka mudra aby som honemal...
..tie vsetky knihy co som spominala a aj tu Chatrc som citala co je okultizmom podla niektorych hladacov zla vsade...mne sa to veeeeeeeeeelmi pacilo a takato diskusia...ze vysmievas sa z mojho mystickeho zazitku po prijati Eucharistie ale bavia Ta sepoty demonov ktore tu Danushka opisuje... 😨
Porucam sa, prepac.
@olejka dakujem za staroslitvost, ale prave tento problem nemam. Era krestanstva je uz za mnou. Moje otazky vzdal aj farar 😀
Z akeho zazitku z prijatia eucharistie sa vysmievam? Ani poriadne neviem, co je eucharistia. Ale ze sepoty demonov 😀
No zbohom, maj sa pekne a my uz mozme k teme.
Tak baby, poradte ako pozitivne mysliet, ked je blizky tazko chory? Verim, ze sa vylieci, no trpi pocas liecby. Aj on, aj ostatni naokolo. Aj psychicky, aj prakticky je to tazke.
@sisaka Ono ta nova generacia je nieco uplne nove a nie je zatazena nejakym komplexom,aky mali vsetci v komunizme a taktiez nie je zvazovana cirkvou...Je to uplne nieco ine...Ale to je kazd generacia v podstate.Citala som aj zaujimavu temu,ze preco ti stari ludia vidia,ze ti mladi su skazenejsi ako oni a preco sa im zda zivot tazsi ako v mladosti...Je to aj stratou pamati a aj im vsetko zovsednelo...Napr.male dieta sa tesi aj z obycajneho kvietku,kazdy den je prenho dobrodruzstvo...Bodaj by sme ostali stale takymi detmi!Musime si udrzovat hlavne tu bdelost a tesit sa z kazdeho dna..Pre mna je to tazke hlavne rano,ked sa ani poriadne nevyspim a male mi skacu po hlave 😀 .Az po silonej kave sa zacnem tesit zo zivota. 😀
@anglicanka1981 Ja som chatrc tiez citala.No...recenzie a odozva boli preuzasne.Akoze pekna knizka,o odpustani.Hlavne to,ked odpustil tomu vrahovi svojej dcery bolo pekne...Celkovo to bolo zaujimave aj v tom,ze Boh bol zena,dokonca cernoska atd.Ale zase som sa z nej nezblaznila. 😀
@anglicanka1981 Tu je kazda rada tazka.Hlavne nelutovat,lebo lutost je najhorsia.Ani si nepripustit strach.Ale osobne neviem,co by som tomu choremu povedala.No len podporovat v pozitivnom mysleni a vlievat donho nadej,ze este ho caka krasny zivot a ta bolest a utrpenie je len skuska,ktoru musi prekonat a zase bude vsetko dobre...Drzim palce. 😵
@anglicanka1981 no to sa tazko radi, lebo ine je "teoria" a ine "prax" 😔 Takze, kecat by som o tom vedela, ale ked si predstavim, ze by islo o mojho blizkeho cloveka, neviem ako by som sa zachovala. Mozno by ma chytila panika a snazila by som sa zachranit ho za kazdu cenu ...
Suhlasim s @danussskah hlavne to pozitivne myslenie a prekonanie strachu, to je zaklad. Tiez zalezi o aku chorobu ide, pri mnohych je potrebne k vylieceniu prestat sa lutovat, odpustit, necitit sa ukrivdeny, ale to su vsetko "boje", ktore za nas nikto nevyhra .... kedze robim reiki, tak ja by som ponukla tomu cloveku reiki, to pomaha na roznych urovniach nasho bytia a dufala, ze ten clovek (teda jeho vyssie ja) sa chce vyliecit 😔 Drzim palce, nech to zvladnete
A na chatrc mi chut este nejak neprisla, takze k tomu sa nemozem vyjadrit.
@danussskah suhlasim s nazorom ohladne "tej dnesnej mladeze" a este by som doplnila, ze ide aj o selektivnu pamat. Vnimaju tie negativne veci ,co sa deju dnes, no z minulosti si ludia (nastastie) pamataju prevazne to dobre. Na zle zabudame rychlejsie 🙂
@danussskah jeho sa mi dari podporovat a v podstate v rozhovore ani nepripustim, ze by mohlo byt zle. Vzdy zacinam vetu slovami "ked sa vyliecis". No mne je tazko, lebo ten strach tam je aj ked verim ,ze bude dobre, ale kedy uz konecne? Stres tam je a kedze som tehotna a nechcem ublizit malinkemu, nechcem to ani potlacat, ale neviem to nejak spracovat. Nechcem ani unikat od reality.
@sisaka nemam tam co viac robit, len cakat, kym sa troska pozviecha, aby bol schopny operacie. Uz par mesiacov stale nieco zasiahne, ze operacia byt nemoze a nic ine ako operacia mu nepomoze. Hod aj teoriu, aj to niekedy pomoze. Priamo s nim sa nemozem moc rozpravat o odpusteni a podobne, lebo je zaryty ateista a nebudem donho hustit ako olejka do nas.
@anglicanka1981 Ahoj,nemas knizku Pocity od Esther a Jerry Hicks? Pozerala som specialne pre teba a je tam pripad c.28: Manzel je velmi chory..neviem,kto je to u teba,ale to je jedno,je to blizka osoba.Tam je to pekne napisane.Neviem,ci mas aj ostatne knizky od nich atd.Ak mas,tak kukni.Ak nie,napisem ti suhrn : Ide tam v podstate o to,ze ty nemozes ovplyvnit ani vnimanie tej chorej osoby,ani jej pocity,ani lekarske zakroky a liecbu...Vies ovplyvnit len seba,svoje pocity.Mala by si sa stale udrzat v rovnovahe,s prudom...citit sa lepsie a tym vlastne pomozes aj blizkemu.Treba mu pomahat,aby sa citil lepsie a tym dojde k uzdraveniu.To je asi v podstate cele,co sa tam pise,su tam aj nejake formulky,ak chces,mozem ti ich odpisat..zajtra 😵 .Ide o to,nelutovat,netrapit sa,nemysliet na to ,,najhorsie,,.ALe tak..lahko sa to,samozrejme, pise,ine je to zazit...Dufam,ze som ti pomohla,ak niemtak ti ti mozem este niec z toho odpisat,ale podstatu mas.
Inak od pondelka mi asi nepojde internet,tak ak by som sa dlhsie neozyvala...zijem... 😀
Baby,co si myslite o AKASSKYCH ZAZNAMOCH????Poculi ste o tom,citali,ci dokonca vyuzivate????Mna to teda zaujalo poriadne..DUCHOVNA KRONIKA SVETA..ze wow
@danussskah to som si vedoma, ze jeho vnimanie ani lekarov neovplyvnim. Aj to, ze by som sa nemala trapit. Ale keby napisali ako. Knizku nemam, ak sa ti chce, napis mi formulky. Je to toto, prosim ta? http://uloz.to/x24emrS/esther-a-jerry-hicks-uza...
@anglicanka1981 Ano,je to ono.Skus porozmyslat.Este ma napadlo,ze by mozno pomohla aj ta metoda hoponopono od Joea Vitale,Svet bez obmedzeni...Tam islo o liecbu len slovickami LUBIM TA,...mozes doplnit PREPAC,ODPUST MI..DAKUJEM....Staci sa len sustredit na toho cloveka.Napr.vecer som is to robila,ked mi na niekom zalezalo,alebo som chcela mu pomoct.Myslim,ze to ucinkuje...Precitaj si o tej metode...Skoda,ze je ateista...Aj modlitba by mi pomohla.Drzim palce.
@anglicanka1981 tak teoria? tu uz zhrnula
@danussskah v svojom prispevku, pripad c. 28, prax je taka, ze ked ide o blizkeho cloveka, ktory je chory, tak by sme za neho aj dychali, snazime sa robit vsetko mozne, co si myslime, ze je pre neho dobre a pritom to ten clovek mozno ani nechce .....Ale ak sa ti podari ostat vyrovnanou, pozitivnou a zahrnat ho laskou urcite mu to pomoze v jeho boji.
A ako sa netrapit? Tak na to je asi najlepsie ist meditaciou a jednoducho sa o tom presvedcit ( Som vyrovnana, nic ma netrapi, vsetko je tak, ako ma byt ..., tvoje myslienky sa stanu skutocnostou)
@danussskah co si myslim o Akashic records? tato "databaza" existuje -obsahuje info z minulosti, pritomnosti a moznej buducnosti a niektori ludia z nej dokazu vyberat potrebne info. Ja sa dokazem dostat do tejto databazy prostednictvom jedneho symbolu (ale neviem nic precitat) ten rusi cas a priestor, co my umoznuje nasmerovat reiki, tam kde je potrebna, niekedy treba napr. liecit minulost, alebo mentalne, emocionalne problemy, ci cloveka na dialku, v tomto pripade bez zrusenia priestoru by bolo dost tazke nasmerovat energiu na niekoho kto je vzdialeny trebars 5 000 km.
@sisaka Mas pravdu vo vsetkom.Ja som uz kedysi o tej Akasi pocula,ale zaujalo ma to az teraz..Je to naozaj velmi zaujimave,ze je tam naozaj vsetko.Ale akoze dostat sa tam,tak to uz je nieco.Neviem este o tom vela,idem to akurat studovat...Ale v podstate je aj zaujimave to,ze minulost,pritomnost a buducnost su vlastne stale teraz.a v jednom.To sa naozaj tako chape... 😵 .
@danussskah to su veci tazko pochopitelne v 3 rozmernom svete, kde sa vsetko odohrava v case a priestore. Ja si to tiez neviem predstavit, ale viem, ze ked pouzijem ten symbol, tak ta energia sa jednoducho ocitne u toho cloveka I ked na kilometre vzdialeneho, mam vyskusane na mojom "ucitelovi", ktory je citlivy na taketo veci a potvrdil mi, ze energia "dosla" a aj aj som citila, ze prudi. Dostat reiki do ineho casu (buducnosti) som skusala 2 x na sebe, raz som citila prudenie energie a raz nie, Druhy krat som ale v tom case pracovala, lepsie povedane makala a nemala som cas si sadnut a sustredit sa, verim, ze sa ku mne ta energia v tom case dostala I ked som ju nevnimala. Zacala som si liecit aj minulost, ale ide mi to dost pomaly, ako na vsetko, treba na to cas ....
Ja to beriem tak, ze mnohe veci su pre nas nepochopitelne ale to nam nebrani ich nevyuzivat. Napriklad pocitac. Vacsina z nas ma len chabe predstavy ako funguje ale na to, aby sme ho pouzivali nepotrebujeme ani tie, je uplne jedno, ci vies, alebo nevies, ako funguje pocitac, dolezite je vediet ho pouzivat a vyuzivat pre svoje potreby 😉
Inak by bolo celkom zaujimave stretnut sa s clovekom, ktory vie citat z nich, ja som zvedava, ja by som sa urcite na vela povypytovala. Ked som zila na Sk, tak sa u nas v meste konalo citanie z nich, ale dozvedela som sa to az v ten den a to uz bolo neskoro, tam uz bolo aj tak "million" ludi, podla mna sa na vsetkych ani nedostalo ....
@sisaka Ahoj,no to mas dobre,ze si v ,,civilizovanom svete,,...U nas na SK,to su len predsudky a ohovaracky atd..Sak vies 😀 . Ja by som tiez nasla rada nejakeho takeho ucitela,co by mi aj prakticky ukazal,ako to funguje..akoze teorie mam naozaj dost..Ta reiki,to dokaze ovladat asi kazdy clovek,vsak?Moze to byt uzasne,takto si liecit svoje bolacky a hlavne svojim blizkym.Ja mam teraz akesi ,,divne,, obdobie.Najsor zuby,potom brutal krize,a teraz mi to preslo do krcnej chrbtice a do hlavy,tak ma boli hlava ako slak a to ma nikdy nebolievala.No neviem,uz za co sa tak vinim... 😖 Ale ved to hadam uz prejde.Aj rano sa budim unavena ako zbity pes..uf...Ani to chudnutie mi nejde vobec.No..ale nebudem sa stazovat,ved zivot je krasny a mna strasne bavi objavovat jeho zahady.Naozaj,cim viac studujem a zistujem,tym mam viac otazok a viem,ze nic neviem.
Ta akasa,to je uplne super,len neviem,ze ako to vlastne je...ci je len jedna buducnost alebo tisice variant.Ale skor som asi za to druhe a mame slobodnu volu,cize to mozeme zmenit,tie svoje useky zivota a tym aj smerovanie k cielu.V tomto mi pomohla velmi knizka Ovlivnovani reality (uz som ju spominala).No..jednoznacne,je to zaujimave.A v tej minulosti si liecis co?Zdravotne problemy alebo dusicku?Ja by som skor tu psychiku z minulosti potrebovala zmenit,hlavne svoje komplexy zbytocne.Ale ako sa mozes na to napojit???To si neviem predstavit a co citis,alebo ake to je?????
@danussskah tak to ma mrzi, ze mas taketo zdravotne problem. Ocividne nie si v rovnovahe, telo ti dava najavo,z e nieco nie je v poriadku, uz len prist na to, co je za tym .... 😔
Skusala si niekedy meditovat? Skus sa ponorit do seba a zapocuvat sa, mozno ti intuicia nasepka, kde je problem.
Mas knizku od L.Hay: Miluj svoj zivot? Odporucam, pomoze ti naviest ta na cestu uzdravovania.
Ja som ucitela nehladala a ani som ho nenasla, prisiel do mojho zivota, ani neviem ako a ostal v nom, az s odstupom casu vidim, ze je to moj ucitel na duchovne veci. Idem si ale vlastnou cestou a on si ide svojou, nenasledujem ho, nerobim to, co robi on, kedysi som tuzila byt tam, kde je on, ale to jednoducho nejde, on je on a ja som ja, musela som si najst vlastnu cestu a trvalo mi to vyse 10 rokov, kym som sa nasla.
Tie akashic zaznamy - tak ako som pisala je tam mozna buducnost, buducnost mozes vzdy ovplyvnit staci tak "malo" zmenit svoje myslienky, svoje spravanie. A co si liecim v minulosti. Tak to ani sama neviem. Po "zasvateni" do druheho stupna pri ociste liecis svoju minulost, minulost, na ktoru sa nepamatas, mozno len matne. Nikdy nevies, co ta ako male dieta ovplyvnilo, co v tebe zanechalo nejake stopy. Liecim seba ako dieta, od pocatia az do kedy budem chciet, Vzdy idem rok po roku (zatial som pri 6. rokoch) ako ma to ovplyvnuje, to neviem, mam pocit, ze som vyrovnanejsia, ale to bude celkovo reiki, snazim sa davit si ho kazdy den, niekedy aj viac krat, ked sa podari. Odburava to bloky, ktore vznikli este v detstve, moze vyliect z chorob, pomaha to na psychickej, emocionalnej urovni. Nezameriavam sa na nic konkretne, posielam reiki sebe v danom velku zivota, je to velmi emocionalne a to si nepamatam z detstva na nejake traumy, ani si neviem predstavit, ake to musi byt pre ludi, ktore mali traumaticke detstvo, ale prave tito to potrebuju najviac, aby nasli pokoj v dusi a odstranili bloky, pomohlo im to zmenit ich myslenie ..... napojujem sa prostrednictvom toho symbolu, ktory odburava cas a priestor, posielam reiki sebe, ako dietatu, az kym sa to "dieta" neusmieva a nie je pripravene ma objat, potom si to dieta drzim na srdcovej cakre, pocity zavisia od roku, v ktorom som, napriklad som nemala skoro ziadne pocity pred narodenim, necitila som sa ani stastna, ani nestastna, ranne detstvo bolo zvacsa stastne a uz som v skolskom veku a zacinam citit aj nieco ine ....tazko sa to vysvetluje, kedze kazdy ma ine prezivanie, inu schopnost vcitit sa, predstavovat si, intuiciu ... A co sa tyka ovladania reiki. Jedine co potrebujes je, zasvatenie od reiki master/ucitela, on len umozni, aby tato energia mohla cez teba prudit. Nie je potrebne mat na to ziadne vzdelanie, ziadne nabozenstvo nie je prekazkou, kedze reiki nie je nabozenstvo, nehovori nic o vzdani sa nabozenstva, mozes si verit komu/comu chces a nemesis verit nicomu. jedine, na co sa treba pripravit, ze ta to zmeni (k lepsiemu), co moze zmenit cely tvoj doterajsi zivot.
@sisaka Ahoj,dakujem za odpoved...Skoda,ze si tak daleko...Rada by som sa stretla a pokecala,ci sa nieco naucila.Chapem vsetkemu,co pises...Musi to byt uzasne,myslim,ze od tej skoly sa to vezie s kazdym,ze ma aj zle zazitky...ja mam par traumtickych zazitkov...tykaju sa chlapov.Myslim,ze by som mala vela co liecit.Ale pritahuje ma to velmi,mozno casom sa na to dam.Hadam si to cesticku k sebe najdem.Ved si to pritiahnem...
Knizku Miluj svoj zivot,samozrejme,mam.Ved prave sa sama seba pytam,ze za co sa vinim,ked ma to tak boli.Lebo bolest je trest.Teraz uz len krk a hlava.Ale nebude to bohvieco,ved chrbtica je OPORA a hlava,ze je zaklad...Tak ale som urcite v nerovnovahe,bude za tym moj muz,som v bludnom kruhu,obcas ho nenavidim a uvazujem vseliako.Nie je to dobre..Aspon z mojej strany necitim lasku a tu oporu.Prenho je zivot gomcika,o vsetko ma postarane...len mne akosi cosi chyba.No...musime popracovat.Dufam,ze ma to prejde,lebo uz mi ta bolest ide na nervy.Som nervozna ako pes. 😠 Tak som sa bavila so svagrinou,a asi som nachladla od krizov,a teraz aj ta hlava a trochu ma boli hrdlo,tak vsetko k tomu prispieva.Ale ved to nie je nic vazneho.. 😵
Rada by som sa do tych zaznamov kukla,fajt to musi byt uzasne pre niekoho,kto to dokaze.Myslim,ze to mozu byt aj vestice,nie?Oni mozno zahliadnu niektoru variantu alebo dve buducnosti,ku ktorej mame nasmerovane...Ale aj tak je to uzasny dar.No ja nemam kedy a ani neviem este ani meditovat..ach jo..Ale nevadi,najskor mam ulohu vychovat dobre deticky a hadam sa aj k tomuto niekedy dostanem... 😀
@sisaka zaujimave. Ja som o tej akasi este nepocula ,ale stale tvrdim ,ze cas neexistuje. Ze minimalne nie je linearny. Mala som aj knizku, co sa volala Cas, ktery neni. Pomocou nej som sa aspon naucila ako nikdy nezmeskat vlak 😀 S reiki tiez nemam osobne skusenosti, ale to, co pises, dava vyznam 🙂 Velmi zaujimavo pises aj o tom reiki. Ja som sa s tym stretla prvy krat uz niekedy na ZS, ale nejak ma to nezacalo tahat tym smerom. Kamoskina mama mala tusim 2. alebo 3. stupen?
K tomu ucitelovi: ked je ziak pripraveny, ucitel is ho najde 🙂
@danussskah k tym tvojim zdravotnym problemom - na mna casto funguje: zuby? co neviem prekusnut? krize: co nevladas niest na svojom chrbte? A podobne. Len nie vzdy ma napadne, kde je problem.
Co sa tyka tvojho muza, podla mna je zakladom dobreho vztahu prijat cloveka takeho aky je, pochopit ,ze sa nezmeni. Mozno prekusni ,ze zivot je prenho ako gombicka a nauc sa to od neho 🙂
@anglicanka1981 No ved to!Ale mna to niekedy stve,ze sa s nim neda ani vazne porozpravat.On asi ani vazne nic neberie...Tu knizku,co pises,to si pozriem.Ja som citala zase o case Steve Taylor: Ovladani casu...a tak ma t ostrasne bavilo!!!!Uplne ze pefektna knizka,pritom neznama.Riesi vsetko,ze preco sa nam niekedy zda,ze cas leti a preco niekedy ide strasne pomaly atd..aj o tej linearite...Jedna z mojich naj.
To reiki je parada.Boloby super,keby sa ludia vedeli sami liecit a riesit si svoju minulost a buducnost..
Inak,tvoj vyklad mojich problemov: 100perc...Budem sa uz len na teba obracat so svojimi zdravotnymi vecami 😀 😀 😀 .
@anglicanka1981 Od koho je ta knizka?
@danussskah musim ju najst, mam knizky este zbalene od stahovania. Na nete som ju nejak nenasla a mena si nepamatam. Ale vzdy som to nejak tusila.
Mna niekedy tie zdrav problemy tak napadnu, ale nie vzdy. A niekedy aj pri sebe. Vedela som napr ze ma boli noha, lebo nikam nechcem ist. Musela som sa vteyd stahovat. Len nejak mi to vedomie nepomohlo. Ked sme sa prestahovali a zabyvali ,tak noha prestala boliet.

@sisaka odpoviem aj ja 🙂 jediny clovek, s ktorym sa mozem na tuto temu bavit je moj muz, on mi je v tomto spriaznenou dusou. Aj ked som pred nim o krok vpredu v tejto teme, velmi dobre mi padne, ked mu mozem povedat, co nove som precitala, nove suvislosti, on sa ma povypytuje, co ho zaujima, pripadne si aj on nieco precita.... a ked si sama neviem rady, tak ma "pouci" a pripomenie mi co to 🙂 Trochu mi chyba, ze nemam nikoho, kto by ma tahal dopredu, ale aj takto cez internet to ide. A ostatne okolie, to je nula bodov, akoby som bola ufonec 😒 ...