icon

Zákon príťažlivosti - venujem sa duchovným veciam

danussskah
25. jan 2013

Mile mamicky,
uz dlhsiu dobu sa venujem duchovnym a dusevnym zalezitostiam ,Zakonu pritazlivosti,vibraciam,osudovosti,karme,reinkarnacii,minulym a buducim zivotom.
Hladam kamaratky podobne zmyslajuce,zijuce tymto,ktore citaju take knizky ako ja: Tajomstvo,Pros a dostanes,Putovanie dusi,Poznaj svoj ciel...atd...Je ich mnoho.Rada by som s vami podebatovala o kazdodennych radostiach a starostiach,o detoch,vztahoch k manzelovi,priatelom...na zaklade tohto Zakona.. 🙂
Proste: Hladam SPRIAZNENE DUSE!!!!
PS:Nejaku negativitu nepripustam.Negativne prispevky IGNORUJEME!!!! 😝

danussskah
autor
24. júl 2013

@emilia25 Tak si zase tehotna?AK ano,gratulujem,hlavne ak je to vytuzene...Fuha,ale aj tak uz mas tri deticky...akoze moj obdiv... 😵 Ja mam teraz tych mojich dvoch vyse hlavy,maju 3 a 4 roky,obidve paradny vzdor...tak som na nervy kazdy den.Drzim palce,nech je vsetko v poriadku.

pasteleria
24. júl 2013

@pasteleria
u nas myslim u nas na dedine. nie u nas doma 😅

emilia25
24. júl 2013

@danussskah dakujeme no dufam ze uz bude 7.8 idem este len na potrvdenie tak dufam ze mi potrvdi uz zdrave tehotenstvo.my sme chceli hned od zaciatku 4 deticky tak u nas to bolo take ze len na case sa dohodnut ale s tym to 4 to za nas rozhodol 2 krat osud.ale asi to tak malo byt lebo musim povedat ze ked som cakala pred mesiacom to bolo velmi necakane a mala so aky si blok v sebe ze som sa nemohla tak tesit ako na mojich 3 chlapov a ked sme potratili bol len smutok a dala by som hoci co za to aby to bolo inak a hlavne by som aj inak rozmyslala a uz sa len tesila a preto som teraz stastna ze to opet osud tak zariadil ze proste sme opet tehotny a nesmierne sa z toho tesim a aj keby som mala 5 deti nedala by som ani jedno prec.

sisaka
24. júl 2013

@amelie123 brr, az mam z toho zimomriavky. Mne sa stalo raz, ze som citila prijemnu vonu, ako nejaky etericky olej, dcera bola s kamoskou v jej izbe, tak im kricim, ze ked uz zapalili eter. lampicku nech davaju pozor, nech nevyhorime. Oni vysli z izby, ze o com hovorim, ze oni nic v izbe nezapalili, tak som tam vybehla a fakt nic, ani tam ta vona nebola, zavolala som ich do obyvacky, ze ci nieco necitia a citili aj oni. Tak to som uz bola hotova akurat sa chystali von, tak som im povedala,z e nikde nepojdu, kym nepride moj muz domov 😀 . Po nejakych 10 min som to prestala citit, bolo to pred par rokmi a odvtedy nic I ked som nemala ziadne pocity, zeby niekto v izbe bol a vona bola naozaj prijemna nebolo mi vsetko jedno, duch si to nakoniec asi rozmyslel, kedze so mnou nebula ziadna "komunikacia", teraz ma to mrzi, mohla som sa tomu viac otvorit, ale vtedy som aj dychat zabudla 😝

pasteleria
25. júl 2013

@sisaka
dala si mi chrobaka do hlavy, tak som volaco vyhladala.
s duchmi neradno komunikovat, lebo -Základný princíp, pokiaľ ide zlé nadpozemské sily snažiace sa preniknúť k nám, je – nekomunikovať. Nepýtať sa duchov a hlavne, nedávať im takýto nástroj. Ouija sa považuje za akúsi bránu, ak sa k nám snaží niečo dostať, my mu tým otvoríme cestu, a nemusí to byť vždy bezpečné.-
Ouija je ta hra s pismenkami, na ktoru sa pokladaju prsty 🙂
Stare ucenie varuje, -Duchovia si podľa nich často hľadajú fyzické telá, lebo štádium pred prevtelením je pre nich strastiplné a neuspokojivé. Sily sa často snažia preniknúť aj do tiel smrteľníkov a prevziať ich telá.-
A teraz ti prebehne mraz asi, prejavy duchov v dome: -zvláštne pachy, ochladenie v priestore či nezmyselný prievan, zvuky z prázdnych miestností – ťahanie po podlahe, dýchanie, buchot, premiestňovanie a padanie predmetov, svojvoľné haprovanie elektriny a vody, krvavé škvrny či paralýza v spánku.-Znamená to, že máte po prebudení alebo v spánku pocit, akoby vás niečo držalo a vy sa nemôžete pohnúť ani nadýchnuť. Hýbete len očami. Telo je skrátka v paralýze ešte sekundy po prebudení a často aj myslenie. Práve vtedy ste údajne pod vplyvom spirituálnej sily. Ak tomuto neveríte, minimálne ide o silný podvedomý a psychologický princíp.
pokial bol moj vyklad neprehladny, tu je zdroj: http://zena.atlas.sk/vyvolavanie-duchov-iba-det...

pasteleria
25. júl 2013

@danussskah
prosim ta, ako sa spravne medituje? neviem, ci si to uz spominala, ale mne sa nechce ist tolko stranok spat. vopred dakujem za odpoved 😉

ada32
25. júl 2013

@pasteleria teraz citam od Newtona ucenie dusi - krasna kniha, dokonca sa mi podarilo zohnat aj ostatne casti, asi to tak malo byt lebo vsade su uz nedostupne. krasne tam popisuje na vela pripadoch ako to asi je prave so vstupovanim zlych sil do cudzich tiel cez seansy. Ja verim tomu ze s akym umyslom clovek do takej cinnosti ide, take je zrejme riziko.

uz som spominala v inej teme ze som to kedysi robievala, nemam najmensich pochyb ze to funguje, nastastie nestavalo sa nam nic hrozne ani neprijemne ale ten kto k nam pravidelne prichadzal ako prvy bol pomerne lahkovazny, obcas si vymyslal, obcas robil hluposti, ale vzdy kontrolne otazky sedeli. ja som mu bola vdacna ze som sa dostala do kontaktu s blizkou osobou. bolo to ale pred vela rokmi. robili sme to viackrat, nie vzdy v noci - lebo to ze duchovia sa volaju len o polnoci je mytus. pridu kedykolvek. uz to nerobim ani robit nebudem. predsa len som vzdy mala pocit ze robime nieco co uz je "cez hranicu" a o com vela nevieme, netusime ake to moze mat rizika.
V Newtonovych knihach je popisane vsetko co ma prioritne zaujima a to mi staci. Aj tak by som sa nemala sancu dozvediet tolko ako on so svojimi xy pripadmi pacientov v regrese.

ada32
25. júl 2013

ja mam z duchov mraz na chrbte ale nikdy som nepocula ze by niekomu realne ublizili. Newton prave popisuje ze sa moze pritomnost prejavit aj cez vonu okrem ineho. Ak by som som sa mala stretnut s pribuznym, preco by mi mal ublizit? ved ak logicky uvazujem, ked sme sa mali radi za zivota snad sa ho nemusim bat po smrti. Len je to sakra divny pocit. Pre mna asi nie najprijemnejsi.

pasteleria
25. júl 2013

@ada32
mas pravdu, ze s akym umyslom clovek do toho ide, take je riziko
ku takym veciam mam ale dost respekt, nemam s tym skusenosti a nechcem prebudit nejake zlo. radsej by som sa naucila komunikovat s anjelmi 😉 cez meditacie
duchov necham radsej spat a ked prejde okolo mna zas tien, tak radsej pockam na manzela vonku 😉

ada32
25. júl 2013

@pasteleria veru veru, aj ja mam respekt. som bola mladucka skresleny pohlad na riziká, vsak svet gombicka. 😅

pasteleria
25. júl 2013
danussskah
autor
25. júl 2013

@pasteleria Ja s anjelmi nekomunikujem velmi,ale mam zazitok s nimi.Mne sa ozvali cez hucanie v uchu ako varovanie.Pisala som o tom par stran predtouto.Velmi pozorne to teraz pocuvam,hlavne v suvislosti sdetmi.A vychadza to.Co sa tyka duchov,nastastie som ich nikdy nevyvolavala a ani nebudem.Ked ma bude chciet nejaky skontaktovat,pride aj sam.Nebudem ho vyrusovat,oni su uz v inej sfere a uz su odputani od pozemskych starosti a asi nie su moc radi,ked ich vyrusuju...
@ada32

danussskah
autor
25. júl 2013

@pasteleria Je toho vela v knizkach aj na nete,na youtube rozne meditacie.Ale asi ta sklamem,ja velmi nemeditujem.Svoj volny cas,vecer ked deti konecne spia,vyuzivam na vzdelavanie sa v tychto temach alebo niekedy aj manzelovi 😀 a obcas aj hlupostiam ako napr.nakupne maniacky 😀 😀 😀 .Skusala som to,ale janemam chvilu kludu a ani mi to nejde.Ale robila som si taky test,uz neviem coho,ale vyslo mi ze som vzdelavaci typ,nasavat a nasavat.A to ma aj najviac bavi.
Obcas si pred spanim robim to liecenie Lubim ta,metoda hoponopono ...alebo si vizualizujem svoje nejake tuzby a sny.

danussskah
autor
25. júl 2013

@emilia25 Tak jasne,ja by som tiez na potrat nesla,asi by som sa uz potom cely zivot len trapila.Ale ja nie som super matersky typ,tak mne dve stacia. 😵
Tak dufaj,ze to bude super a o 8 mesiacov budete mat dalsieho clena rodiny. 😵

emilia25
25. júl 2013

@danussskah no uz nebude dnes som zacala krvacat ale tak co uz dufam ze v decembri to uz bude dobre a uz sa take nic nestane

evuska32
25. júl 2013

ahojte kočky, akurát som na Vás narazila. Ja sa nejako špeciálne nevenujem do hĺbky týmto veciam, len tak sama pre seba som si urobila kurz numerológie 1,2 a čítam pozitívnu literatúru. Momentálne čítam od Don Miguel Rutz - Štyri dohody a Tajomstvo vzťahov...akože toto ma veľmi oslovilo. Nejak mám problém sama so sebou, tak sa snažím s tým čosi robiť. Je tu nejaká dobrá dušička čo sa venuje vykladaniu kariet, vešteniu prípadne bielej mágii?

pasteleria
4. aug 2013

trosku som si pomeditovala, kamoska mi nasla nejake instrukcie na nete a hned sa citim lepsie. akoze inac sa necitim zle, len chcem pozitivne mysliet, ale nedari sa mi az tak. vcera som stretla jednu osobu, kt. ked stretnem, tak cely den na to v zlom myslim, si to nechcem priznat, ale je to tak. je to zavist, bohuzial. ta osobka mi pred 15 rokmi ublizila. myslim, ze som adept na psychiatriu ☹ ked som sa doteraz cez to nepreniesla.
no ale meditacia skvele pomohla, je to super. a takisto tie knihy a filmy dokazu pekne sprijemnit den. je to nadherne, ked si clovek uvedomi, ze je strojcom svojho stastia. takze uz staci sa len zbavit vsetkych negativnych myslienok a je to. len niekedy je to tazsie, tusim....

danussskah
autor
5. aug 2013

@pasteleria ano.mas pravdu.Je to tazsie ako sa zda.Ale mne sa celkom dari.Ked uz moc nervacim,hlavne pri detoch,tak si poviem stop a budem stastna a hotovo.A potom je to uz len lepsie.Ono to negativne sa strasne rychlo nabaluje a potom je cely den na nic.Uz je len zle a zle a horsie,treba to zastavit co najskor.Ja som sa napr.vcera pochytila s chlapom,ale ked odisiel,som si povedala,ze nebudem plakat ani sa rozculovat,ale budem kludna a pohram sa s detmi.Tak sme sa pobavili a ked dosiel chlap,bolo vsetko OK,aj cely vecer aj dnesok.No a cez vikend som si objednala jednu kabelku,o ktorej som uz asi 2 mesiace snivala a stale som si ju pozerala.Ale bola pre mna prilis draha,tak si vravim,ze pockam,kym bude zlacnena...🙂...Akokeby to bolo iste... 😀 No a v sobotu sa divam,kabelka o tretinu lacnejsia,tak ju zajtra mam.Akokeby som to vedela sopredu,ze zlacnie...Su to take drobnosti,ale drobnosti vlastne tvoria cely nas zivot,kusocky.

danussskah
autor
5. aug 2013

@evuska32 Ahoj,tu asi nie.Ved by si si mohla kludne aj sama vylozit.Ja som si kedysi sama vyladala tarotove karty,mas k tomu aj navod a trochu intuicie a ide to..Baby tu sa venuju aj anjelskym kartam,mna to moc neoslovilo.Skus,co ta k sebe pritiahne,to je pre teba to prave.

adkablatka80
5. aug 2013

ahojte kočky, neviete náhodou znamená to, že stále nachádzam tmavé vtáčie pierka? Každý deň nájdem min. 1 a niekedy aj 3. Kamoška mi povedala, že to je signál od anjelov a pierko je na ochranu. Ale aj tmavé (čierne a hnedé) sú na ochranu?
A niekoľko stránok tu niektorá spomínala, že anjeli môžu dávať najavo svoju prítomnosť aj farebnými zábleskmi. Vždy keď si predstavujem a preciťujem pocit šťastia (ako kázali v Tajomstve) a predstavujem si ako mením miesto bývania, skrátka keď si predstavujem a myslím na šťastný život neustále sa mi mihajú pred očami biele záblesky. Akoby niekto fotil ale veľmi rýchlo. Neviete čo to znamená? Ďakujem

danussskah
autor
8. aug 2013

Liecebny kod precitany...uz ho aj praktizujem..Je tu este niekto?Dajte vediet,potrebujem cosi popytat.

blanocka
9. aug 2013

ahojte,
dnes som sa prehrabavala v pc a nasla som jednu meditaciu, ktoru som si davnejsie ulozila a hned mi napadlo, ze ju sem musim dat, tak mozno niekomu pomoze 🙂

intuitívne vedenie.
Nájdite si miestočko, kde budete nerušení. Sadnite si pohodlne, zatvorte oči. Zvoľna dýchajte. Sústreďte sa na svoj vlastný dych, až sa vám myseľ i telo neskľudnia. Sústreďte sa na svoje srdce a dýchajte. Dýchajte, až kým necítite úplný vnútorný i vonkajší pokoj.
Spomeňte si na otázku, ktorú máte, alebo na nejakú oblasť svojho života, kde by ste potrebovali poradiť a nasmerovať. Dýchajte spolu s otázkou, až sa cítite celkom pokojní a nie ste závislí na to, ako odpoveď dopadne. Vyvolajte v sebe pocit kľudnej, tichej objektívnosti. A keď cítite, že ste celkom nezaangažovaní, položte si danú otázku. Dýchajte a skúmajte pocity v svojom vnútre. Ak sa vynorí nejaká možnosť, zamyslite sa nad ňou a dovoľte telu, aby reagovalo. Vezmite si inú možnosť a sledujte, ako telo reaguje na túto – a takto robte dovtedy, kým vidíte nejaké možnosti. Stále skúmajte, ako na ne vaše telo reaguje. Pozitívne alebo neutrálne reakcie sú obvykle indikátorom vhodnejšej cesty. Poďakujte za toto poznanie.
Nadýchnite sa zhlboka, vydýchnite ústami. Pohýbte prstami na rukách a nohách. Pozvoľna otvorte oči. Riaďte sa svojim intuitívnym vedením.

pasteleria
10. aug 2013

@danussskah
zacala som citat, je to putave, vlastne za vsetkym je nas stres. depresia, spomienky. prosim ta, od ktorej strany zacina to liecenie? a ako to praktizujes?
fakt nemam teraz cas precitat si to cele.
vopred dik za odpoved

danussskah
autor
10. aug 2013

@pasteleria Ono to zacina az tou druhou castou,okolo strany 222 alebo 223.Zatial si robim to cvicenie 2x denne asi okolo tych 6 minut,po 3 razy si prejdem tie body a sustredujem sa na pozitivne tvrdenia ohladom mojho problemu.

pasteleria
13. aug 2013

@danussskah
ahoj, praktizovala som to cvicenie. ti poviem, ze mne sa zda, ze to pomaha. vlastne tieto cvicenia pomahaju eliminovat citove vazby srdca k nejakemu problemu-a to ja som odmalicka neskutocne citliva ☹
nevymaze to pamat, ale zjemni to ten neprijemny pocit k minulosti-a to sa kazdemu nieco zle v zivote stalo. vlastne v tomto kode som nasla odpoved na moju otazku: Ako sa da pozitivne mysliet? Cely ten zakon pritazlivosti a pozitivne myslenie hovori, ze staci prestat mysliet negativne. Ale to sa predsa neda len tak!!!
samozrejme, sami si vytvarame problemy, ked myslime zavistlivo, zle, pomstychtivo, atd.-podla zakona pritazlivosti sa nam to vrati, no ale z vlastnej skusenosti viem, ze sa to neda len tak pretvorit zo dna na den. ved predsa, kazdy by chcel byt vkuse stastny, tak preco nie sme?nasu osobnost vytvara nasa celozivotna vychova, skusenosti. hlavne nase detstvo je kriticke, ani si to neuvedomujeme ☹
no a tento kod je odpovedou na depky, nervozitu, pocity nenavisti....-mne to skutocne pomaha....citala som na to aj neg. ohlasy a to povacsine od racionalnych muzov, ale vacsinou su pozitivne ohlasy. je to relativne nova kniha, tak uvidime, co cas prinesie. velmi ti dakujem za to, ze si sa zmienila o tejto knihe 😀

hypnotizer
Odpoveď bola odstránená
sedmokravka
24. aug 2013

@adkablatka80 ahoj aka nahoda, uz asi mesiac riesim preco mame plnu zahradu pierok a ked idem tak vsade akoby holubie pierka, u nasich ked sme boli vonku tak predo mna padlo pierko a prisaham aj nasi nechapali ani vtacik nepreletel 😀 a to musim nadabit na tvoj prispevok aby som pochopila. aj tie zablesky poznam. ja som tomu neprikladala vahu. a co mam teraz, ako s nimi komunikovat? 🙂
@danussskah gratulujem ku kabelke. ja som si takto pockala na suknu, tak ako som ju chcela som este nic nechcela ale nieco ma stale zdrziavalo, nakoniec som ju nasla o polovicu menej. ale kazdy vecer som zaspavala ako ju nosim 🙂 dobry pocit 😀 funguje to nesmejte sa 😀

danussskah
autor
24. aug 2013

@sedmokravka Je to tak.
@hypnotizer Skoda,ze Kosice...To je daleko.Ale chystam sa ku jednej vestici (overenej),ak lieci.Tak sa popytam hlavne na minule zivoty,buducnost ma az tak netrapi (ved ju zistim sama casom).No uvidim,co mi povie,hlavne na moj problem s vahou a taktiez ako to bude s mojou pracou...

@pasteleria Ja neviem,u mna sa nejako nic nemeni.Stale jem.A jem sladke.Nic nechudnem.Bud to robim zle alebo to mam tak hlboko zakorenene v sebe.ze to chce asi dlhy cas.Neviem.

pasteleria
24. aug 2013

@danussskah ok, takze ty sa tymto kodom asi chces zhypnotizovat na to jedlo. u mna je to zas zabudnutie na cele detstvo. mala som katastrofalneho otca, ktory nas stale urazal, zhadzoval, v zivote nepochvalil. a tak zo mna vyrastol clovek bez akehokolvek sebavedomia, hanbim a bojim sa ludi (tuna sice komunikujem-no ale to je pod nickom, chapes 😉 . no a napr. dnes som bola v obchode a uplne v pohode som sa rozpravala s predavackou. podla mna to pomaha. si si ista, ze to robis dobre?

kika112
24. aug 2013

Ahojte babulky 🙂 dusicky zlate 🙂
Po dlhom case nazeram co je nove, ale veru nemam cas vsetko citat 🙂
Ahoooj @danussskah 🙂 ako sa mas? 🙂 Ja prerabam kuchynu /sama/, a okrem toho si uzivam leto s detmi, takze sem moc nechodim. Objavila som zaujimavu stranku, ktora ta mozno oslovi, ide o tatvicke hodiny ktore su tu: http://tatvy.neco.cz/ Da sa tam nastavit miesto kde sa nachadzas /aspon podla zelepisnej dlzky/ aby ti sedel vychod slnka. O tatvach sa da najst aj viac, kde sa podrobne popisuju, mna najviac zaujima, co sa da robit pocas jednotlivych casov trvania tatiev, ci sa pustat do niecoho dlhodobeho, ci chudnut, cvicit, a tak... Pozri, uvidis 😉
Zaujimave veci su popisane aj tu: http://www.lecitelstvi-shamballa.cz/duchovni-hi... Mozno aj tam si najdes nieco svoje 🙂 ...teda ci uz ty alebo niekto, kto na to "nahodou" natrafi.
Prajem vam vsetkym vela peknych chvil, pokoj a mier v srdci... precitujte svoju bozskost a jedinecnost, vyuzivajte svoju slobodnu volu a hlavne si uvedomujte ako nekonecne a bezhranicne ste milovani. 😵 Mam vas rada. 😵