icon

Zákon príťažlivosti - venujem sa duchovným veciam

danussskah
25. jan 2013

Mile mamicky,
uz dlhsiu dobu sa venujem duchovnym a dusevnym zalezitostiam ,Zakonu pritazlivosti,vibraciam,osudovosti,karme,reinkarnacii,minulym a buducim zivotom.
Hladam kamaratky podobne zmyslajuce,zijuce tymto,ktore citaju take knizky ako ja: Tajomstvo,Pros a dostanes,Putovanie dusi,Poznaj svoj ciel...atd...Je ich mnoho.Rada by som s vami podebatovala o kazdodennych radostiach a starostiach,o detoch,vztahoch k manzelovi,priatelom...na zaklade tohto Zakona.. 🙂
Proste: Hladam SPRIAZNENE DUSE!!!!
PS:Nejaku negativitu nepripustam.Negativne prispevky IGNORUJEME!!!! 😝

meddy
29. okt 2013

@olejka keby sa všetci katolíci správali podľa prikázaní..... hlavne tí cirkevní hodnostári..... zasa si len píšeš svoje.... doporučujem ti prečítať si tú knihu, na ktorú som ti hodila link....

perla200
29. okt 2013

@meddy a vlastne prečítala som celú tému, ano chapem vsetkých ludí na svete, nevadia mi zarytí katolíci, nevadia mi frivolní katolíci, nevadia mi homosexuálni knazi, ani celkovo gayovia, lesby, romovia.... Vadia mi ludia ako je olejka.... snaží sa tu robit namiesto dobra zlo - olejka aj to kazal Ježis? načo prosím ťa tu davas dlhé litanie, ktoré pochybujem že si si sama prečítala....odniekial to skopírujes a machrujes tu.... ano viem čo mi napíšes - že sa rúham atd.... ok napís...ale porozmyslaj o svojom psychickom zdraví.....tu su baby, ktoré nie sú v sekte, a aj sú veriace aj ja sa modlím, často aj chodím do kostola.....zakon prítažlivosti nie je o viere - to je ako to mas upratané v hlave....a ty zjavne nemas vsetkých doma pohromade....amen

perla200
29. okt 2013

@sisaka aj teba som chcela označiť do príspevku🙂

martina1305
29. okt 2013

dievcence a co takto nereagovat na provokacne prispevky a ignorovat ich…..asi viete vsetky, co a koho mam na mysli 😉

meddy
29. okt 2013

@perla200 si to vystihla 🙂
@martina1305 asi máš pravdu 😉

perla200
29. okt 2013

@martina1305 určite nereagovat....je rozdiel mysliet pozitívne a tesit sa zo života ako niekomu na rovinu povedať že mi ten človek zavadzia a vadí mi - a olejke to nikto asi nevysvetlil🙂
@meddy niekedy sa trafím🙂

danussskah
autor
29. okt 2013

@martina1305 Moj nazor tiez.

danussskah
autor
29. okt 2013

Pokud člověk v sobě stále potlačuje takové emoce jako podrážděnost, hněv, zlost, začínají trpět játra, klouby, dýchací orgány a jiné orgány a systémy organizmu. Nevyjádřené city se začnou hromadit v těch orgánech, které jsou odpovědné za jejich vyjádření.
Tady je příklad. Játra se svou žlučí odpovídají za výbušnost. Potlačený hněv a výbušnost nejdřív vyvolávají zánět žlučníku a městnání žluče, dyskynézii žlučových cest a časem se tyto nevyjádřené hořké pocity ukládají v podobě kamínků. Nahromaděné emoce se přece musí materializovat.
TOTO SOM NASLA a je to presne o MNE...

meddy
30. okt 2013

Dievčence prepáčte, ale musím to takto!!!
@olejka ak chceš so mnou niečo riešiť, rieš to tu, nie cez IP!!! Som ochotná komunikovať, aj keď vidím, že s tebou to naozaj nemá význam! A budeš asi sklamaná, ale aj ja vykladám karty, venujem sa reiki a energiám, komunikujem s anjelmi. Dávam dole kliatby, porobenia, ruším negatívne účinky... Prekvapená?? Ak by to bolo proti Bohu, tak by som to asi nevedela, nemyslíš? Preto sa opäť budem opakovať, ale otvor oči a nie že len slepo nasleduješ cirkev. Cirkev si robí vlastné pravidlá ako im to vyhovuje a ako som písala, ani sami hodnostári ich nedodržujú. Prečo žijú kňazi v celibáte? Veď aj Boh povedal - milujte sa a množte sa a nikde nedodal, že okrem kňazov! Celibát vymyslel a presadil jeden z pápežov. Pritom veľa pápežov malo milenky a nie len jednu. Pozri sa aj do minulosti - mučili, zabíjali terorizovali ľudí celé stáročia. Ak mal niekto iný názor, bol sprosto zavraždený. A cirkev sa len bila do pŕs že to robia za Boha. Kto im dal na to právo? Veď už len týmto porušili prikázania. Aj taká Johanka z Arku najskôr umučená, upálená a zrazu si zmysleli, že je svatá? Idú proti sebe. Ak chceš, môžem ti popísať ďaľšie prípady. Pekný deň 🙂

olejka
30. okt 2013

@meddy ja som sa nechcela opakovat preto ip...ale vidim ze si necitala moje prispevky

rei ki znicilo zivot mojmu kamaratovi..jeho zena z toho skoncila na psychiatrii z tych energii...je to okultizmus a o tom ze z toho aj z vestenia rozvazovali ludi exorcisti existuje vela dokazov...
moze to byt po velmi dlhom case ale je to demonicke puto a skor ci neskor sa nejako prejavi...

Ked utocis na hriechy inych...smilstvo knazov, papezov je hriech proti siestemu prikazaniu...

klanat sa zlatemu telatu je proti prvemu..ktore je podla Teba vaznejsie???

Jezisova laska prekonala tie najtazsie hriechy...proti prvemu a proti siestemu...

Mariu Magdalenu pred vsetkymi rozviazal z hriechov...nemali o com rozpravat , oni spravodlivi farizeji sa cudovali...preco smilnicka takto place a umyva mu slzami nohy...zmyl jej hriechy...chapes???Lebo lutovala..

Toto bolo v starom zakone trestane zahubou co tu robite...okultizmus ale Jezis tak ako mna moze vyslobodit aj Teba..

https://www.youtube.com/watch?v=y5Kd7qDDTJE
meddy
30. okt 2013

@olejka daj mi oficiálny dôkaz o tom, že reiki niekomu ublížila...... Nemyslíš, že by sa to démonické puto u mňa za tých 20 rokov nejako prejavilo?
Ty odpovedáš a vyberáš si z príspevkov iba to, čo sa ti hodí. Neutočím na nikoho, iba som na pár vecí poukázala, to je rozdiel. Ty sa schovávaš za anonymitu internetu, chcela by som vidieť, či naozaj žiješ čistým životom.
Maj sa krásne a prosím ťa, nemodli sa za mňa, ďakujem 🙂

http://obratenykatolik.sk/?page_id=346

olejka
30. okt 2013

@meddy presne tuto sektu hovoria si aj dom viery...
uz som rozoberala v skupine veriace maminky...vstup tam a precitaj si... 😉

naozaj sa snazim zit najlepsie ako viem...ale som velmi zranena z minulosti ked som podlahla joge...horoskopom...hudbe ktora ma sputavala..a ta rana je na liecenie dlhsim procesom...odkedy davam svoj zivot Bohu...zistujem kto som ja a kto je ON...vsetko je lahsie... ale Bozi syn Jezis je naozaj zakladatelom katolickej cirkvi...ak mas velky problem s celibatnikmi...to Ti verim.. 😨
Čítanie z Prvého listu Korinťanom (Kor 7,7.32b-35):
Chcel by som, aby boli všetci ľudia tak, ako som ja; lenže každý má svoj vlastný dar od Boha: jeden tak, druhý inak. Kto je bez ženy, stará sa o Pánove veci, ako sa páčiť Pánovi.
Ale ženatý sa stará o svetské veci, ako sa páčiť manželke, a je rozdelený.
Aj nevydatá žena a panna rozmýšľajú o Pánových veciach, aby boli sväté telom i duchom.
Ale vydatá myslí na svetské veci, ako sa páčiť mužovi. No toto hovorím na váš prospech, nie aby som na vás hodil slučku, ale aby ste sa čestne a nerušene pripútali k Pánovi.

http://www.postoy.sk/node/2386
.ale je tu ina moznost...greckokatolicky exorcista Maretta otec styroch deti...

o. Jozef Maretta
Kmeťovo stromoradie 2
080 01 Prešov
Tel. č.: 0903142000
E-mail: evskola@evskola.sk

http://vitaz.rimkat.sk/index.php?a=article-spek...

http://sk.gloria.tv/?media=467066

o rei ki mam vo svojom blogu tu na Modrom konikovi dva clanky a osobne svedectvo s mojim kamaratom....uz sa asi opakujem zas... 🙄
nepochybujem co to je...videla som na vlastne oci..Jezis nie je kozmicky...Jezis je Spasitel sveta...pravy Boh...iste by aj dnes vyobsival nase kostoly palicou ako vtedy v chrame kupcom prevratil stoly...aj teraz by tu vo fore poriadne krical...

tak na mna ako aj na Teba...je mi luto, 😒 chcem dobre a robim zle...
Krasny den vsetkym prajem 😉

ada32
30. okt 2013

Boh neobsiva a nekrici. Boh miluje. Ale take vnimanie Boha pre cirkev ktora sa len trestuhodne vyhraza ochocenym naivnym oveckam, nepripustne. V ludoch treba budit strach, vtedy su lahsiemanipulovatelni.

ada32
30. okt 2013

@meddy ja uz som sa olejky pytala u koho studoval reiki jej znamy. na otazku mi neodpovedala.

meddy
30. okt 2013

@ada32 ona na otázky neodpovedá.....
@olejka prepáč, ale nebudem čítať ďaľšie tvoje.... články. Napíš mi len jednu vec: na ktorej psychiatrickej klinike bola hospitalizovaná a ktorý lekár potvrdil, že sa zbláznila kvôli reiki. Pretože ak chceš niečo takéto tvrdiť, tak musíš mať aj jasný dôkaz...

amelie123
30. okt 2013

pozeram ze sa tu nic nezmenilo a to som tu dlho nebola. este stale tu kdekto chodi kazat citovanim biblie. olejka sa asi nudí alebo má nejaký problem so sebou. 🙂

danussskah
autor
30. okt 2013

@amelie123 Ahoj,ako sa mas?

amelie123
30. okt 2013

@danussskah ahoj. 🙂 som vecne nevyspata ale neskutocne stastna 🙂

danussskah
autor
30. okt 2013

@amelie123 Tak to je super.Ja mam za sebou tazky september,ved si asi citala.Ale uz som v poriadku a vela som pochopila,co mi mala ta choroba a to vsetko povedat.
Drzte sa s babatkom,uzivajte si to,lebo to prejde,ani nebudes vediet ako a bude skolkarka,ako moje dve princezne. 😵

amelie123
30. okt 2013

@danussskah ja som mala tazky august. moja najlepsia kamoska sa zabila na aute... nepochopila som co tym vesmir "sledoval" a asi to ani nepochopim:(
to mas pravdu, rastie ako z vody. nedavno som ju doniesla z porodnice a uz ma sest tyzdnov. 🙂

sisaka
30. okt 2013

@olejka aj ked viem, ze je najlepsie ta ignorovat tento krat nemozem, lebo uz zase vytahujes REIKI, co ma vie bohovsky nasrat.
Neprovokuj, lebo uz nahlasim tvoje prispevky! Neber do huby slovo REIKI - hovno vies o nom. tvoje pribehy ako reiki niekomu znicila zivot su total bullshit, ktorym mozes krmit stado v kostole.Z reiki sa este nikto nezblaznil, ale zo zaslepeneho fanatizmu ano a ty si toho prikladom. Ak tu budes chodit provokovat budem nahlasovat tvoje prispevky rad radom, vnasas tu do tejto temy negativnu energiu a odradzas ludi od zapajania sa do diskutuje. tak uz si daj prosim ta pohov a chod kazat do inej temy,

ada32
31. okt 2013

ja som tu svojim prispevkom nemala zaujem podpichnut a rozvirit hladinu, ale tiez som mala chut uz to nahlasovat ako NEURAZAJ , NEPROVOKUJ.
Lebo da sa preskakovat prispevky kde mi nikto dookola pise ako ma lutuje, aka som uboha, ale neznamena to ze mi nevadia a neurazaju ma. Jej prispevky su normalny prejav pasivnej agresivity a manipulativne schovavanie sa za " ved ja nic ja muzikant, ja sem len chodim kazat dobro..."
Zmanipulovany chudak nikdy neodpovie na otazku lebo nepozna odpoved. Nedokaze uz mat vlastny nazor.

pytala som sa olejky v case ked tu o tom bola diskusia, kde sa ucil reiki tvoj znamy???? preco neodpoveda na otazky??? lebo farar povedal a ona ani nevie o com pise???
Iste su aj taki ktori zneuziju cokolvek aby svoje ovce drzali v strachu a nevedomosti. Ako predstavitelia cirkvi tak vodcovia siekt. Je mozne ze reiki zial posluzilo niekomu na cestu k ludom ktorych neskor manipuloval a likvidoval. Mozno reiki bola len navnada a pokracovanie uz bolo v inych manipulativnych technikach. A taka olejka ktora netusi co reiki vlastne je a o com je, tu ma potom plnu hubu nekompetentnych reci a utoci na nieco o com nic nevie, lebo nepozna suvislosti. Znamemu sa mohlo stat cokolvek. Preto sa vazne pytam kde sa ucil? A odpoved nedostavam... ze by to bolo cele vymyslene? lebo fararko povedali ze reiki je diblov nastroj? Kedy uz ludia cirkvou manipulovani pochopia ze nie je podstatne kolko kazni absolvuju? Ze je dolezite len pomahat druhym a pracovat na sebe s otvorenymi ocami?

perla200
31. okt 2013

@ada32
@sisaka nechajte ju....podla mna netusí čo znamená reiki a pomýlila si to s niečím iným.... ja naozaj som prečítala vsekty
@olejka príspevky skoro - ale poviem vam - nema to hlavu ani pätu.... uplne zmätočné info, popletené, skače z témy do témy..
pozrite sa ak človek sam seba lutuje - to už čo je? a inak @olejka nieže si zranená z minulosti, ale si aj velmi nestastný človek.... naozaj mi ta je luto...prosím ťa nechaj nas tu s našim zmyslaním a ked sa nudís začni hačkovať....

olejka
31. okt 2013

CITUJEM,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,, Každý člověk, který se chce umění reiki naučit, musí na začátku složit
následující přísahu a potvrdit ji svým podpisem:
„Má světelná přísaha: „Já,..............., narozen(á) ............v.......hodin,
v...................., tímto neodvolatelně a ze své svobodné vůle prohlašuji, že budu
využívat všechny spirituální síly, k
nimž získám přístup, pouze pro dobro všech
zúčastněných. Budu při využívání těchto schopností respektovat svobodu všech bytostí
a budu je využívat pouze s
jejich souhlasem. Volám vás, vyšší síly světla a
lásky, za
svědky a strážce této smlouvy a prosím vás, abyste mne podpořily v
mých snahách,
abyste mi pomáhaly, když budu potřebovat pomoc, a radily mi, když budu potřebovat
radu, abych mohl(a) naplnit své životní předsevzetí. Zasvěcuji tímto svůj duchovní
rozvoj neodvolatelně vesmírným silám světla a lásky a vděčně a s
úctou přijímám
jejich ochranu a péči.“ Podpis + datum+místo.
Tento transformační rituál má sloužit k napojení na síly světla, k
účinné duchovní očistě,kterou lze provádět při zvláštních příležitostech ve prospěch pokroku duchovního rozvoje
.
29Jak už bylo řečeno, skrze zasvěcení reiki se člověk spojuje s Velkým slunečním Buddhou
Dainiči Njorai, od kterého čerpá sílu i moc k léčení.30Mistr reiki je v podstatě zástupcem Velkého božího světla. Přisvojil si znalosti a schopnosti, jak vzdělávat druhé v umění využívání této božské životní energie, tvoří jakýsi most mezi Buddhou a zasvěcovaným člověkem.
Proto při zasvěcování reiki pomocí mistrovského symbolu to probíhá tak, že mistrovský symbol sám o
sobě buduje most k osvícenému stavu Velkého slunečního Buddhy Dainiči Njorai a jeho
osvěcující síla proudí prostřednictvím mistra k jeho žákovi. Od samotného Dainičiho Nyorai
pochází i síla reiki. Avšak Dainiči Njorai by bez mistra nemohl podniknout žádné zasvěcení
a mistr reiki by to také nedokázal bez pomoci Dainiči Njorai. Existuje tedy velmi úzké propojení a závislost mezi Dainiči Njorai a člověkem, aby se v hmotném světě mohla manifestovat tato
spirituální životní energie. Úloha mistra reiki, Dainiči Njorai a
zasvěcovaného se projevuje zejména v
posledním Kandži mistrovského symbolu: Zasvěcovaný je přijímající, tedy „jin“,
a Dainiči Njorai je dávající, tedy „jang“. Mistr reiki přijímá sílu reiki a mistrovství od Dainičiho
Nyorai, navíc dává reiki a provádí zasvěcovací rituál. Stává se mostem mezi Velkým slunečním Buddhou Dainiči Njorai a zasvěcovaným, a je zároveň „jin“ i„jang“. 31Co se tedy děje s člověkem po tomto zasvěcení?

Dává se do služby démonickým světelným bytostem a vědomě si tak volí démona za svého Pána a svůj život v
jeho podřízenosti. Každým léčením skrze reiki se tak spojuje s démony

a využívá jejich moci ke svým účelům. v podstatě jde o tzv. channeling, což je moderní analogie spiritismu, a vznikl v USAv 70-80.letech 20. století, tedy v době nového zájmu o esoteriku a duchovno a v souvislosti s rozvojem hnutí New Age. Slovo channeling pochází z
angličtiny: channel = kanál a channeler = médium, zprostředkovatel. Channeling předpokládá možnost komunikace s
duchy, ale zatímco spiritisté navazovali spojení jen s duchy zemřelých, stoupenci channelingu se spojují s
jinými nadpřirozenými bytostmi: mistry, anděly strážnými, světelnými bytostmi, inteligencemi dobra
nebo až s božským Absolutnem. Spiritisté však vytvářeli utajená duchovní společenství a scházeli
se v soukromí, kdežto technika channelingu je popisována podrobně na webu, a kanálem – „channelerem“ se tak může stát každý. Heřt upozorňuje, že channeling je výnosnou činností pro
šarlatány, kteří dokonce nabízejí spojení s duchy i přes telefon nebo internet.
32
Podle učení reiki
jsou všechny duchové bytosti dobré a
mohou nám jen pomáhat v
konání dobra na zemi, nikoli
škodit.
33
Toto učení je v zásadním rozporu s
učením katolické církve. Písmo svaté i církevní
tradice nás učí, že Bohem stvoření dobří andělé se sami stali zlými, protože svobodným
a neodvolatelným rozhodnutím odmítli Boha a
jeho království a dali tak vzniknout peklu, a nyní
se snaží člověka strhnout, aby se připojil k
jejich vzpouře proti Bohu.

...Praxe reiki se nezastavuje jen u léčení nemocí duše i těla, ale dává návod, jak přinést
„boží světlo“ do svého života a dojít tak spásy. V
podobě symbolů reiki byl prý člověku svěřen
do rukou velmi kvalitní univerzální klíč, s
jehož pomocí postupně odemyká jednu dimenzi nitra
za druhou. Doerr uvádí: „
Ve vlastním srdci se ti otevře dálava božího světla a skrze své vlastní
srdce navážeš spojení se všemi světelnými bytostmi, které již od prvopočátku obývají světelné
vesmíry svého srdce. Jen přes chrám vlastního srdce můžeš vstoupit do posvátného světelného
chrámu božího, do nového vesmíru, aby ses dostal do vyšších dimenzí. Tvá tvůrčí síla je založena
právě na tom, že v
sobě soustřeďuješ síly vesmíru, jež skrze tebe účinkují. Vždyť jsi současně
stvořitelem se svobodnou vůlí a současně i stvořeným.“
59
Člověk si tak spásu přináší sám,
nepotřebuje již Spasitele, vystačí si se svými vlastními silami......................."'''''''''''''''''''''''''

http://www.vojtechkodet.cz/temata/okultismus/re...

V poslednom stupni sa kazdy reikista musi zriect Krista...ani mojho kamarata , ktory sa ucil v
@ada32 Kezmarku
@meddy jeho zenu hospitalizovali na psychiatriii v Presove

nechceli pustit vyssie, lebo este cez sviatky prijimal Eucharistiu a Boh sa s demonom o srdce cloveka nemoze delit..

Boh je laska a chce nas vyliecit celych...Jezis v chrame prevracal stoly a krical, lebo ludia svojou chamtivostou a bezboznostou nielenze urazali Boha..ako my vsetci...tu vo fore...svojou pychou...ale aj preto ze tym Bozia laska strasne trpi...

a on prisiel trpiet za nas...

kazdy den mu davame bicom jednu ranu ked nemilujeme svojho blizneho...keby ste mi boli ukradnute alebo by som to robila z nudy , z provokacie...davno by som sa venovala svojim detom...a takto ich zanedbavam...lebo Vam chcem pomoct...lutujem hriechy ktore som spravila nie seba.. lutujem ze som verila podobnym bludom ako Vy
@perla200

co sa tyka cirkvi ta jedina ,
a to som na to musela prist vlastnym popalenim sa ,
hovori pravdu...uz akakolvek zla a hriesna sa nam zda...je to Kristova cirkev...tak ako ona nedmietla mna ...neodmietnem ju len preto ze mi povie pravdu ktora ma vytaca presne ako Vas...

Pravda nie je lahko prijatelna...to je skoro pravidlo alebo aj anglicanmi casto opakovane ,,too good to be true" ak je nieco prilis dobre , nemoze to byt pravda...ak by rei ki liecilo bez vedlajsich ucinkov...iste by ho uz medicina prijala ako odbor...lenze podobne ako homeopatia , je rei ki OKULTIZMUS...nevedecky a skodlivy.

J emi luto...nie je hanba priznat ze sa mylite..hanba je zostavat v omyle...majte sa vsetky krasne, modlim sa nadalej...prepac danusska , musela som 😒

barcelona94901
31. okt 2013

@meddy a ostatné baby
@admin by mohol zablokovať jej príspevky a hned by sa ľahšie preklikávalo,ved k téme nepíše nič ...
.kto je za aby ju tu blokol ?
kto je proti ?
@olejka sa zdrží hlasovania a spraví si vlastnu kresťansku,neviem aku ufo tému...kde može šíriť božie slovo

perla200
31. okt 2013

@olejka za mna sa len prosím nemodli...ja to prežijem aj bez toho....ale teba spomeniem pri mojej modlitbe.... a nemam problém priznať že sa hanbím, myslím si, že som dost vyrovnaný a stabilný človek..... fakt nemam problém ak sa pomýlim si to priznat je to gesto, nepovažujem to za hanbu....

perla200
31. okt 2013

kazdy den mu davame bicom jednu ranu ked nemilujeme svojho blizneho...keby ste mi boli ukradnute alebo by som to robila z nudy , z provokacie...davno by som sa venovala svojim detom...a takto ich zanedbavam...lebo Vam chcem pomoct...lutujem hriechy ktore som spravila nie seba.. lutujem ze som verila podobnym bludom ako Vy
@perla200

fakt vážne si to myslela? kludne sa vážne venuj svojim detom, tie ta potrebuju určite viac.... a vážime si tvoju snahu o nasu napravu, ktorá vidís asi nebude možná

meddy
31. okt 2013

@barcelona94901 ja som za 🙂 nakoľko som ani raz nedostala konkrétnu odpoveď, neustále len kopíruje nejaké články....

olejka
2. nov 2013

Nezdrzala som sa hlasovania, ja som neprovokovala, dievcata, chcela som pomoct, skor mi provokativne znie ak davate zavinac olejka napriek tomu ze som sa uz rozlucila 😅

Som za!!!!!!!!!!!! zastavte vsetky prispevky ZAMKNITE TUTO TEMU A JEJ PODOBNE!!!!!!

https://www.modrykonik.sk/blog/olejka/article/stop-okultizmu-na-modrom-konikovi-sk7j36/

elise
3. nov 2013

@meddy presne to tu sledujem