Zákon príťažlivosti - venujem sa duchovným veciam
Mile mamicky,
uz dlhsiu dobu sa venujem duchovnym a dusevnym zalezitostiam ,Zakonu pritazlivosti,vibraciam,osudovosti,karme,reinkarnacii,minulym a buducim zivotom.
Hladam kamaratky podobne zmyslajuce,zijuce tymto,ktore citaju take knizky ako ja: Tajomstvo,Pros a dostanes,Putovanie dusi,Poznaj svoj ciel...atd...Je ich mnoho.Rada by som s vami podebatovala o kazdodennych radostiach a starostiach,o detoch,vztahoch k manzelovi,priatelom...na zaklade tohto Zakona.. 🙂
Proste: Hladam SPRIAZNENE DUSE!!!!
PS:Nejaku negativitu nepripustam.Negativne prispevky IGNORUJEME!!!! 😝
Caute baby. Skoda tejto temy ze sa zvrtava vdaka jednemu cloveku inym smerom. @danussskah nevytvoris radsej sukromnu temu? Ked ano,pridaj ma potom.dik. Ja to komentovat nebudem, verim v seba a vyssiu silu, o cirkvi si mozete vela precitat v knihach o Anastazii ktoru som odporucila a akekolvek zdroje o Slovanoch, kedze aj my sme Slovania a ako ich nicila cirkev. Dost dobre otvarajuci oci je web vedy.in zamlcane nase dejiny...
@bianca2 Zatial nad tym neuvazjem...Ak sa to tu nahodou este nejak ,,zvrhne,, alebo ma zrusia,tak si tu sukromnu zalozim...Ale myslim,ze sa tak hadam nestane...je demokracia a nikomu hadam touto temou neublzujeme.... 😵
Najlepsie bude olejku ignorovat a nereagovat.Zelam jej vsetko dobre.Len mi je luto
@olejka, ze ja som s tebou komunikovala v dobrom a slusne a nezelam ti nic zle a ty takto,chces nas zrusit...No co uz.
@meddy Nerozculuj sa.Je to zbytocne.Zivot je prilis krasny a prilis kratky. 😵
@amelie123 Ahoj,to mi je luto,co sa stalo tvojej kamaratke.Je to skoda...Tak sa drzte aj s babatkom! 😵
To co je za fanaticku????
Este zacne bojovat za upalovanie.
Skusal niekto z vas EVP?
@danussskah Boh existuje ,Boh je ,ja ho videla a to som pri zmysloch a viem co hovorim,Mala som asi 28-29 rokov,tiez mam vela duchovnych veci od videnia aury az po pisanie si so svojim ochrancom a pisanie si so svojim mrtvym otcom ,a inymi mrtvymi ,ale Boh je a je nadherny ,uzasny
@nice202 Co to je?
@laska1608 Fiha...tak to mas super! Mozes aj napisat viacej,ako sa ti to podarilo 🙂.A co to pisanie? To musi byt tiez zaujimave...
@danussskah http://cs.wikipedia.org/wiki/EVP skratene, nahravanie hlasu "duchov"
@danussskah Tu auru som videla v 18 prvykrat a potom asi v 44,ked som bola prvemu synovi na promociu 2x na tom istom mieste...To stretnutie s Bohom, v lese ,ja sa stratila s mojimi malymi 4 detmi a hodinu sme sa tocili v kruhu afurt hladali vychod a nic,bolo uz pred burkou a ja vydesena k smrti,prosila som Boha ,aby nam pomohol a zrazu jak sme vysli zas z toho lesa ,tak z dola kracal muz a niesol drevo s roztiahnutymi rukami ,ako kristus na krizi.Koselu mal prepasanu snurkou ,dlhu a vlasy dlhsie po plecia a oci nezabudnem nikdy.ja sa ho pytala na cestu on sa otocit s tymi rozpazenymi rukami a ukazal nam ,povedal TAM ,ja podakovala a utekali sme s detmi a furt som sa otacala ,lebo mi bolo divne ,ze sa tam objavil ,pri druhom otoceni tam bol pri tertom som ho nevidela ,zmizol ,stratil sa ,cesta bola taka ,ze by sme ho videli a on zrazu nebol.Uzasne .Malo komu sa to stane ,ja vdacna za to velmi a dakujem mu kazdy den-
A S ochrancom si pisem 3 roky, skusala som a podarilo sa.Najlepsie bolo,ked som sa pytala kolko ich mam ,tak vtedy boli 3,jedna zena medzi nimi a ked som si s nou zacala pisat tak vravela,ze mozem ,ale mam si vybrat zuvacku a ja ju mala,a musela ist von.Su uzasni a robia si srandicky .Moj ochranca si robil srandicky a hadzal mi komplimenty a dostal malinky trest ,musel trosku sa vzdialit a potom prisiel zas ,ale uz rozumnejsi,Je s nimi a s nim sranda.
@nice202 Fiiha.A ty si to skusala???NO ja neviem,asi by som na to nemala odvahu a asi by som sa aj bala...Viem,ze mrti by mi nemohli nejak ublizit,ale nechcem narusat ich pokoj.No neviem.Mozno keby sami chceli.Zaujimave...
@danussskah skusala a bolo to strasidelne. uz nikdy viac to robit nebudem. ostala som potom uplne bez energie, ze som sa nevladala ani pohnut z postele, totalne bez energie. vypol sa sam od seba pocitac a nahrala som volanie o pomoc a opytala som sa, ci tam niekto je a odpoved bola ano....najhorsi zazitok v zivote....
@laska1608 Velmi krasny pribeh..Ja urcite verim v Boha,ale inak ako to ucia v cirkvi.Uz to beriem trosku inak.To ze vidis auru je tiez velky dar.No a to pisanie...to je asi automaticke pisanie.A ako to prebieha? A coti zdelilili?Kludne napis viac,ak nechces verejne,aj skukromnu spravu.Zaujima ma to velmi a mozno by som to aj skusila.Hlavne,ze co by mi povedali. 😵 Zmysel pre humor je super vec,myslim,ze na druhom svete tiez to tak funguje... 😵
@nice202 Fiha.No ved toto.Na to treba pevne nervy. 😀 Teda.A to samo od seba,ci si nejaku formulku musela povedat alebo co???
@danussskah Ja dost citam duchovne veci ,nevedela som preco ja vidim auru ,v 18 som velmi nevedela co to je a preco to nikto nevidel ,ked tam bolo vele ludi,v 44 uz som nebola az tak prekvapena ,ale neskutocna krasa.Priam nadhera ,male nebo.Nie som fanatik do viery ,ale viem ze Boh existuje a ja ho videla ,podoba cista jak na obrazoch ,oci ,tvar...od vtedy vravim ,ze je moj kamos.Cez ochrancu viem ,ze prave od neho mam tie dary ,a dakujem mu za to ,aj ked zas zivot mam trosku tazsi,ale to nic.
@laska1608 Ja tiez mam uz vela nastudovane...Mozno preto mas az troch ochrancov,pretoze mas tazsi zivot....A ako si skusila tu komunikaciu s nimi???
@danussskah To pisanie niesu nervy ,ja o tom citala a zacala som skusat,Syn ,ten starsi je duchovny cloviecik a ma hodne velke citenie ,on skusal 3x a nepodarilo sa ,este neje ten spravny cas,raz urcite. Neje to tazke,a po zaciatocnych veciach,a povoleni ,ruka pise sama .Pytam sa myslienkou v duchu ,moze sa aj nahlas,a odpoved mi pise ruka.Ja hlavne budem hladat cloviecika ,ktory mi povie ,ze preco a dalej to rozvijat,Je to uzasna tema ,tesim sa ,ze ma tu dcera nastrelila.Dakujem moc.
@danussskah nie netreba formulku, zapla som rekorder, do pozadia sum, aby z toho nieco bolo a cakala som. nieco som sa opytala a tak..potom si to spatne prehras a cakas, ci sa nieco udeje....na youtube je kopa videii s evp, co to ludia skusaju....duse casto odpovedaju, ale vacsinou jednoslovne, dvojslovne. tazka haluz.....ale nikdy viac....
@danussskah Ti ochrancovia ,to ma kazdy,ale zalezi od toho jak je ten clovek duchovne stary,podla toho ma aj pocet ochrancov,cim starsia dusicka ,tym viac ochrancov.
@nice202 Verim ti...ja by som to sama ani neskusala... 😕 ja by som ich asi nechala na pokoji,maju ine starosti na druhom brehu..ale ked chcu odkazat nieco sami,tak si to zariadia aj napr.v sne alebo tak.A to je mozno aj menej desivejsie.Jednoznacne si to pozriem na youtube,ak sa nebudem bat... 😀
@danussskah myslim, ze najprv sa budes bat, ale cim dalej to je zaujimavejsie.
@laska1608 Urcite si ,,stara dusa,,,podla tvojich schopnosti.A ako citam,tak aj deticky maju k tomu blizko,to je super!!! Ja dufam,ze aj moje deti budu mat k tomuto blizko.Ale zacina nova generacia,nova doba,svet hadam speje k lepsiemu a coraz viacej ludi nachadza tuto cestu.Tak vitaj medzi nami a dufam,ze sa bude pacit. 🙂
@nice202 🙂
@laska1608 formulky tam netreba ,staci ochranny kruh okolo seba aby sa v tom nenapojila na teba nejaka ina bytost,entita,ktora moze aj ublizit ,a tak mas istotu ze si pises so spravnou bytostou,poprosit o dovolenie si s nim pisat a pockat ci sa ti ruka rozpise,alebo co sa bude diat.Ja najprv mala ako ano ,taku kvacku ako oznacenie tunela a nie bola bodka ,a potom neskor som prosila ,aby pisal pomalsie lebo nestiham.Kazdy moze skusit ,neje to ziadna haluz ,ale odozva moze bat alebo sa nic nedeje.Vravim syn skusala zatial neuspesne,Raz si popise.
@laska1608 A ako spravim ten ochranny kruh?

ja už sa k nej vyjadrovať radšej nebudem, pretože ma napadajú samé sprosté slová 😀 😀 😀 Mám iba posledný odkaz @olejka je mi ťa ľúto!!!! A som vďačná, naozaj úprimne vďačná Bohu, že ťa nepoznám osobne 😝