icon

Zákon príťažlivosti - venujem sa duchovným veciam

danussskah
25. jan 2013

Mile mamicky,
uz dlhsiu dobu sa venujem duchovnym a dusevnym zalezitostiam ,Zakonu pritazlivosti,vibraciam,osudovosti,karme,reinkarnacii,minulym a buducim zivotom.
Hladam kamaratky podobne zmyslajuce,zijuce tymto,ktore citaju take knizky ako ja: Tajomstvo,Pros a dostanes,Putovanie dusi,Poznaj svoj ciel...atd...Je ich mnoho.Rada by som s vami podebatovala o kazdodennych radostiach a starostiach,o detoch,vztahoch k manzelovi,priatelom...na zaklade tohto Zakona.. 🙂
Proste: Hladam SPRIAZNENE DUSE!!!!
PS:Nejaku negativitu nepripustam.Negativne prispevky IGNORUJEME!!!! 😝

laska1608
3. nov 2013

@nice202 normalne sedim doma mam zapalenu sviecku ,jasne ,ze musim byt v pohode a poprosim ci si z nim mozem pisat a ruka pise,on ta nenecha vycerpat ak bude citit sam odide ,mne kreslil same srdiecka a kvetinky,nejak minuly tyzden mi nakreslil srdce take sikme ja by som to sama nedala a napisal mi MAM TA RAD

danussskah
autor
3. nov 2013

@nice202 Joj,kukla som len fotky z tych videi a mam dost.Nejaki fanatici to tam skusali aj na hroboch. fuuuu...na to nemam.

nice202
3. nov 2013

@danussskah uu na hroboch by som to neskusala, to uz je vela. ale v klude doma som to vyskusala....

nice202
3. nov 2013

@laska1608 to je dobre, ked si pises s dobrymi. Vela som o tom citala niektori su velmi zli a vyhdazuju ta odtial...ja som mala asi nejakeho vysavaca energie

laska1608
3. nov 2013

@danussskah NEMAS POZERAT FOTKY, ochranny kruh si spravis ,ked budes pisat tak mas v ruke pero a dookola seba spravis kruh ,aby si ty bola v nom,a nic k tebe sa nedostalo ,jednoduche,ten kruh je tvoja ochrana ,tam sa neje coho bat ,ak to robis s cistym umyslom a nie zo zvedavosti ci ano abo nie ,

laska1608
3. nov 2013

@nice202 vravim ,ze ziadne youtub nepozeram ,nemusim ,bud to je alebo neje ,ja to nerobim nasilu ku mne to prislo tak som to prijala.Zo zaciatku som si tiez kladla otazky preco ja ,ale deti a moj starsi syn mi povedal ,ze som viac prekvapena nez oni.Od vtedy som to prijala,a som v pohode.Dakujem za to.

laska1608
3. nov 2013

@nice202 prosis ,ze chces pisat iba zo svojim ochrancom ,a nik iny sa ku tebe nedostane,on ti nedovoli ublizit

nice202
3. nov 2013

@laska1608 ja som to robila na silu. nespravila som si ziaden ochranny kruh. velka chyba...ako vravim, uz nic podobne skusat nebudem. bojim sa. a co si pisete? napis nieco, o com ste sa bavili

danussskah
autor
3. nov 2013

@laska1608 Mozno niekedy skusim,ale neviem...Mam akesi obavy...No ved ked pride ten cas,tak to skusim.A aj ti nejako poradili alebo prezradili?Alebo ako ti pomahaju? Ci ti len dodavaju lasku a porozumenie??

laska1608
3. nov 2013

@nice202 niekedy sa pytam na deti ,na pracu ,na svojho otca ,ktory sa prosil za mnou po 17 rokoch umrtia a dostal povolenie a moj ochranca mi povedal,ze mam navstevu a ja .,ze kto a on ,ze sama si mam zistit a ja sa pytala a moj otec zacal hovorit narecim a povedal mi Janicka ,mne tak nikto nehovoril len on ,tak sme si pisali dlho o vsetkom moznom ,potom dal pozdravit brata aj moje deti len svoju zenu ,moju matku ,nedal ani nechcel,ale ja ho milujem stale , a je mi smutno za nim. ja pozrela na datum na notb. a bolo presne polnoc a jozefa a moj otec za mnou dosiel, dusicky nesmies volat ty oni pridu sami ak chcu ,nezabudnutelne to bolo .Pisala som si aj s viacerymi zomrelymi ,Mam povolene aj odvadzat zbludile dusicky za svetlom a funguje to.Je to nadherne ,dakujem furt za ten dar.

nice202
3. nov 2013

@laska1608 uzasne. mna tiez hlas prosil o pomoc... prosim ta, ako sa da doviest ku svetlu?

laska1608
3. nov 2013

@danussskah Bat sa vobec nemusis ak to robis s cistym umyslom ,oni su mili a neublizia,len musis byt v tom ochrannom kruhu ,aby sa na teba nenapojila ina entita.Skus uvidis,nesmies sa bat ,len v pohode a pokojne.Hned nebudes pisat jak stroj ,ale postupne sa spoznate a pisanie sa zrychli.Je to pekne.

danussskah
autor
3. nov 2013

@nice202 Vidis,mozno to ani nebol nejaky zly duch,ale mozno len potreboval pomoc a stratil sa niekde...

laska1608
3. nov 2013

@
@nice202 Ja domov chodim malo a raz som dosla po case a brat ,ze ma v izbe pani co zomrela,u nas, oni tie dusicky maju stale potrebu sa o niekoho starat,a tak ona si dosla za bratom ,on to matke nepovedal az mne ,ja chcela ist do jeho izby a on ma tam nechcel pustit,ze nie,on videl jak sa stolicka posunie jak si sadla a perina sa pohla sibalo mu skratka ,bolo mu to hrozne neprijemne,tahala mu perinu a take veci, ,tak som odisla do ciech a tu som sa napojila na tu zomrelu dusicku tej pani a rozpravala som sa s nou ,ze to to neje spravne a co ona musi spravit a preco tam nemoze byt a potom som ju cez anjela ,ktoreho na to mam a ked ho porosim tak mi stale pomoze a odvedie tie dusicky za svetlom.

laska1608
3. nov 2013

@nice202 tie veci nerobim zo zlym umyslom ale preto ,ze to mam robit a mam to dovolene,a ide mi to je to krasne ,potom mi dakuju a tesia sa ze su pri svojich a je im tam krasne

laska1608
3. nov 2013

@nice202 pri tej pani este ,potom som sa pytala brata ci ju tam este ma ,alebo citi ju tam a on povedal,ze uz nie ,ze je pokoj.Co bolo pre mna krasne,ze sa to podarilo a vsetko je jak ma byt.

mimka11111
3. nov 2013

Ahojte dievčatá, super téma... 🙂 Obdivujem ludí, ktorí dokážu s týmito "vecami" komunikovať. Tiež som sa stretla s podobnými zážitkami a vlastne stretávam aj doteraz, len sa tomu všetkému akosi inštinktívne bránim. Prežila som si komunikáciu s mrtvymi, s anjelmi a taktiež aj citelné "dotyky". Samozrejme, prišlo obdobie, kedy som všetky tieto skúsenosti prežívala intenzívnejšie a momentálne mám "útlm", alebo skôr nejaký odstup ☹ V poslednom čase sa mi ale stávajú veci,ktoré si nedokážem vysvetliť, resp. si ich vysvetlím "svojským" realistickejším spôsobom. Stáva sa to v noci, resp. v spánku.....precitnem na to,akoby sa ma niekto chcel dotknúť, to dotknutie so mnou spôsobí to, že sa nedokážem pohnúť, ani zakričať, proste nič, zamrznem. Trvá to len chvílku a potom to povolí a ja neviem, čo to je. Vysvetlím si to ale tým, že pri zobúdzaní sa skôr "zobudí" duša a až neskôr telo, pre to aj to "mrznutie". Neviem,ako sa tomu stavu tela hovorí, ale je na to odborný výraz. Nikdy som toto nezažila, ale pred pár dňami sa mi stalo čosi podobné,až na to, že som "nezamrzla " celá,ale iba časť tela, ktorej sa "niečo dotklo". Bojím sa vecí,ako automatická kresba, resp. písmo. Snažím sa nejako počúvať svoj vnútorný hlas, väčšinou cez sny sa ku mne dostávajú informácie, resp. nejaké navody na môj život, resp. budúcnosť. Na jednej strane nechcem,aby to prestalo ale na druhej strane sa bojím "ísť" viac do hĺbky.

danussskah
autor
3. nov 2013

@mimka11111 Vitaj medzi nami!

danussskah
autor
5. nov 2013

Zaujimave: Lasku mozeme pokladat za sposob ohlupovania cloveka na obdobie,ked musi uzavriet manzelstvo so svojim karmickym protikladom.Preto byvaju manzelstva z lasky obvykle manzelstvami karmicky protikladnych ludi.Teda takych,ktori idealizuju protikladne hodnoty.Vznika nespokojnost,krivda,agresivita,hadky.Spustil sa mechanizmus ,,karmickej vychovy.,,Zena si neuvedomi,ze manzel je jej ,,karmickou pilulkou,,ktora lieci prilisnu idealizaciu pozemskych hodnot.A naopak.Aby taketo lecenie moc rychlo neskoncilo,narodi sa dieta,a nie len jedno.Dieta je obvykle spojovaci clanok ,ktory dvojiciam brani,aby sa rychlo rozisli...z knizky KARMA od Alexander Svijas.Ja som sa do nej zakusla a bavi ma! Odporucam. 🙂

luckaprima
18. dec 2013

@danussskah Ahoj, začítala som sa práve do tejto témy od prvej strany a keďže píšeš že by si rada skúsila regresnú terapiu a čítala si Weissa, chcem sa spýtať, neskúšala si to sama podľa postupu ktorý opisuje v piatej knihe? ja som to skúšala a dospela som k celkom zaujímavým zisteniam ktoré vysvetľujú niektoré črty môjho terajšieho života. Ja som tiež "líznutá" týmto smerom a dosť výrazne, od tarotu, cez zákon príťažlivosti, karmu a vôbec.. celé nebo - vesmír ma zaujíma, myslím že máme načítané podobné knihy a prijala by som aj nové tipy na čítanie. Najnovšie ma zaujala Silvia Šuvadová so svojou sériou videí Medzi nebom a zemou, veľa sa mi objasnilo. Určite túto tému prelúskam celú a možno Ťa ešte zahrniem otázkami a zážitkami. Tak pekný deň všetkým 🙂

emilia25
18. dec 2013

MNE SA TATO TEMA TIEZ VELMI PACI A VELMI MA ZAUJIMA OBZVLAST BY SOM SA CHCELA ZAMERAT HLAVNE NA POZITIVNE MYSLENIE.VELA KRAT SA MI STALO ZE SOM O NIECO PROSILA HLAVNE BOHA A PRITOM ZE AK SI TAM TAK MI TO SPLNIS A DO HODINY SOM TO MALA SPLNENE CO SOM SAMA BOLA PREKVAPENA TAKZE JA TAKYMTO VECIAM NAOZAJ VERIM 🙂

danussskah
autor
18. dec 2013

@emilia25 Ahoj,citam,ze cakas babatko??? Tak sa to nakoniec podarilo??? Ak ano,tak super,ze sa ti to splnilo po tej smole. 😵

danussskah
autor
18. dec 2013

@luckaprima Ahoj,vitaj medzi nami..Akosi sa mi to tu utlmilo v skupinke a je pravda,ze ani ja som nemala nejako cas,priprava na Vianoce a k tomu deti,domacnost a hladam si robotku,takze je toho dost.Neviem,asi ani tie babenky,co tu pisali,nemaju cas...🙂...Ja sa tomu venujem nadalej,citam knizky a nieco skusam aj v praxi a celkom sa dari...Nehovorim,ze su len krasne dni..ale ide o to,ako sa k tomu clovek postavi.A treba si davat pozor na svoje zelania,ako sa stalo aj mne,a potom som skoncila v nemocnici.Ale len mi to prospelo.Momentalne mam choru starku,myslim,ze jej dni su uz pomalicky spocitane,tak myslim na nu,ze aby to bol co najkludnejsi ,,prechod,,,pretoze je na to psychicky dost zle a nedari sa nikomu jej to nejako zlepsit...Ale inak sa mame skvelo,trochu nas mata chripka ci co to je,nemam skoro ani hlas,asi som moc kricala 😵 ,tak sa trochu tlmim. 🙂 Tu hypnozu ani nic ine som neskusala,ale v buducnosti asi ano...Kludne napis,ked budes mat cas a chut,rada odpisem,ak budem vediet k danej teme nieco povedat. 😵

mia005
18. dec 2013

@mimka11111 To isté sa stáva aj mne. Počujem samú seba veľmi rýchle dýchať. Chcem kričať, pohnúť sa, ale nemôžem. Pritom viem, že som hore, nespím, ale nedokážem sa zobudiť. Neviem ako to popísať. Snažím sa aspoň kopnúť môjho, aby ma zobudil, ale som ako zaliata betónom. Vraj sa to volá spánková paralýza. Ale ja mám vždy pocit, že je niekto pri mne. Raz som sa dokonca v noci len tak z ničoho nič posadila a strašne som zakričala, triasla som sa a dodnes neviem čo to malo znamenať..

emilia25
18. dec 2013

@danussskah dakujem v piatok idem k doktorovi tak sa tesim riadne moc 🙂

luckaprima
18. dec 2013

@danussskah Ďakujem pekne za privítanie, tak pozerám že máme toho spoločné viac, ja tiež momentálne doma, rodinka, dom a hľadám prácu, pritom posielam anjelikom prosby aby mi "priťukli" takú prácu, v ktorej bude moja dua spievať a prinesie mi uspokojenie a hojnosť po každej stránke a niekde som sa dočítala že práca o ktorú som prišla už zrejme splnila svoj cieľ, naučila som sa čo som sa mala a je časť isť novou cestou a bolo by stratou času snažiť sa o podobné miesto, ktoré ma mimochodom ubíjalo 🙂 tak čakám, hľadám a popri tom ešte študujem, čo mi teraz zaberá všetok čas, ešte do konca januára a potom už zas budem čítať nové veci. A ak môžem otázočku, máš aj nejaké vyskúšané techniky ktoré pomáhajú plniť priania? Ďakujem, Tak zatiaľ.. paa

pingu1
19. dec 2013

ahojte, ja velmi tuzim sa nejak ''stretnut'' s mojim dedkom, kt. je po smrti 24 rokov. viet e poradit?

danussskah
autor
22. dec 2013

@pingu1 Ja by som ti neradila sa s mrtvymi nejako kontaktovat.Ak by chcel,uz by to davno urobil,napr.v sne.Podla mna uz narusas jeho ,,pokoj,,.Uz je uplne niekde inde,v inej sfere,pozmeske veci ho uz nezaujimaju,uz to nie je ten dedko,to uz je len jeho cista dusa,bez pozemskych vlastnosti...Nechaj to radsej tak.

danussskah
autor
22. dec 2013

@luckaprima Ahoj,no ja nemam nejake specialne formulky na plnenie zelani...🙂 Skor sa snazim ukludnit,ked som nervozna..alebo sa menej hadam s manzelom.Snazim sa vazit si kazdy den,tesit sa z kazdeho dna a tesit sa z malickosti,ze sme zdravi a spolu,to mi staci.Ked chcem niekomu pomoct alebo som privelmi nervozna,stale si opakujem ,,Lubim ta..Lubim ta...,, a myslim na toho cloveka...To mam z knizky Svet bez obmedzeni od Joe Vitale...odporucam. 😵 No a nejake metody su aj v knizke Pros a dostanes.Tiez odporucam,ak chces nieco vyskusat. 😵
Ja sa skor snazim nemysliet na zle,nicoho sa nebat,nepozeram velmi sparvy a nepripustam si ich a snazim sa neodcudzovat a nohovarat,aj ked je to niekedy tazke.. 😎 Ak mam nejake specialne zelania,tak si ich pred spanim vizulaizujem,predstavujem,ake by to bolo mat to alebo byt taka (napr,stihla chcem byt.).Alebo ked som chcela moju vysnivanu kabelku,tak som si ju kazdy den na internete pozerala a hovorila som si,ze raz bude moja.Alebo ked idem na nejake vybavovacky,tak si uz od vecera opakujem,nech to ide rychlo a stiham..atd...Take drobnosti,ale je super,ked to vychadza. 😵

sisaka
14. jan 2014

vsekym zienkam, ktore tu prispievaju prajem vsetko naj v Novom roku a vela prilezitosti na duchovny rast.
Mne sa dostala do ruk knizka od Melissa Alvarez: 365 ways to raise your frequency. Vela dobrych tipov, ako zvysit svoju frekvenciu (vibracie), zatial len citam a co ma oslovi davam hned do praxe, je tam ale kopec veci, na ktore budem potrebovat trochu viac casu, alebo su to veci, ktore si neviem zatial predstavit robit, ci som este nikdy neskusala, alebo mam pocit, ze to nedokazem 😝, takze ku knizke sa budem urcite dlhodobo vracat. Odporucam hlavne pre ludi, ktori uz maju ako tak jasno v duchovnych otazkach a vedia, co chcu, samozrejme aj zaciatocnik si tam najde nieco pre seba 😉